close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
01.03.2017
 
חדשות אחרונותמומלצים ב'בחדרי'
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

פחזניות נמסות בפה

גם אתן פוחדות להסתבך עם פחזניות שנופלות ולא מצליחות? במתכון הבא יש להקפיד על כל השלבים והפחזניה שלכן תצא מושלמת ומפנקת

הדפס

המצרכים:

חצי כוס חלב/סויה.
חצי כוס מים.
100 גרם חמאה.
כף סוכר.
קורט מלח.
כוס קמח.
4 ביצים.

אופן ההכנה:

לשים בסיר חלב, מים, סוכר, חמאה ומלח.
להביא לרתיחה.
להוסיף קמח בבת אחת ולערבב במהירות עם כף עץ עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר.
מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה לכמה דקות שיתקרר מעט.
טורפים את הביצים ומוסיפים אחת אחת בהדרגה, עד שהביצה נטמעת בתערובת ונתקבל בצק מוצק מאוד.

מעבירים לשקית זילוף.
מזלפים על נייר אפיה שעל תבנית תנור (זילופים לא גדולים כי הן מתנפחות).
אופה בחום 200 מעלות למשך 20 דקות - לא לפתוח את התנור בזמן האפיה.
אחרי 20 דקות פותחים מעט את התנור, שמים מגבת על קצה הדלת ומשאירים את התנור דולק לעוד 5 דקות.

לאחר מכן הופכים אותן ודוקרים את הפחזניות עם קיסם לשחרור האוויר.

מילוי:

שמנת מתוקה.
כוס חלב.
שקית פודינג וניל.

בוזקים מעל אבקת סוכר ושוקולד מומס בזגזוג.

בהצלחה!

רוצה לקבל עדכונים והטבות בווטסאפ של לובי נשי ? הצטרפי>>
הכתבות הכי חמות ב"בחדרי"

פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות