close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
 
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

מתכון לכבדים - מעדן אמיתי

מלבד ההמלצות התזונתיות שיש לכבד, הוא טעים ומשביע וכשמכינים אותו כמו שצריך הוא הופך להיות מעדן אמיתי - מתכון מומלץ

4
הדפס

המצרכים:

חצי ק"ג כבד.
פרוסות משני בצלים.
סילאן.
טריאקי.
סויה.
קטשופ.
מלח.
סוכר.

ההכנה:

מאדים פרוסות בצל דקות.
להוסיף:
כף סילאן.
כף טריאקי.
חצי כף סויה.
קטשופ.
מלח, סוכר, פלפל שחור לפי הטעם.
לבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב
לבסוף להוסיף את הכבדים חתוכים לריבועים - לבישול קצר.
לטעום ולתקן טעמים.

לאכול לצד תוספת שבוחרים - להגיש חם.

רוצה לקבל עדכונים והטבות בווטסאפ של לובי נשי ? הצטרפי>>
אולי יעניין אותך גם
פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות    
מטגנים בצל מוסיפים כבדים מטגנים אותם עד שניצרבים(ל דם)  
כמו בשטיטל 13:14 14/03/2017
1
 
לא ברור  
 17:45 14/03/2017
2
 
לא לשכוח לצלות קודם את הכבד על האש ולבדוק תאריך השחיטה אם עברו 3 ימים זה אסור. (ל”ת)
שולי 18:28 14/03/2017
3
 
     וכשמבשלים עוף לא לשכוח להכשיר את העופות....😊 (ל”ת)
יפית 19:12 16/03/2017