close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
 
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

רשת קפה ביגה מעניקה מתכון לפסטה בלרינה שכולם אוהבים

פסטה ידועה כמאכל אהוב על כולם וקל להכנה, אך אם זאת ישנה נטייה ליחס אותה לאוכל עתיר שומנים - האם המיתוס נכון? רשת קפה ביגה עונה על השאלה ומעניקה מתכון לפסטה בלרינה שכולם אוהבים

הדפס
פסטה בלרינה של ביגה. צילום: קנספטיק
פסטה בלרינה של ביגה. צילום: קנספטיק

רשת קפה ביגה מעניקה מתכון להכנת פסטה בלרינה לגדולים ולקטנים.

פסטה ידועה כמאכל אהוב על כולם וקל להכנה, אך אם זאת ישנה נטייה ליחס אותה לאוכל עתיר שומנים. אך זוהי סברה שאינה נכונה, שימוש בחומרי גלם איכותיים ופסטה מחיטה מלאה היא ארוחה אהובה המכילה רכיבים בראים בעלי ערך תזונתי חיובי.

ישנן וורסיות רבות להכנת הרטבים של הפסטה הרוטב המזוהה ביותר והאהוב הוא רוטב העגבניות.

להלן מתכון פשוט וטעים במיוחד להכנה המשלב רוטב עגבניות ומגוון ירקות, כך תוכלו ליהנות מארוחה צהרים בריאה, מזינה וטעימה.

מתכון לפסטה בלרינה

מרכיבים: (2-4 מנות)

500 גרם פסטה לפני בישול מסוג בלרינה או רדיאטור - עדיף מחיטה מלאה.
300 גרם רוטב עגבניות לפסטה.
חציל בינוני.
6 פטריות חתוכות לרבעים.
כף פסטו.
15 עלי תרד. 5 לרוטב ו-10 לקישוט.

אופן הכנה:

מרתיחים מים בסיר, ומוסיפים כף מלח, מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה על גב השקית.

שורפים חציל על אש גלויה או לחילופין בתנור על חום גבוה עד לריכוך מוחלט.
מצננים את החציל וחותכים לקוביות גדולות.
מחממים מחבת ועליה צורבים את הפטריות בליווי שמן זית וקורט מלח.
לאחר צריבה קלה נוסיף את בשר החצילים, רוטב העגבניות, כפית פסטו ועלי התרד ונמשיך בישול תוך כדי בחישה כ- 2 דקות.
נוסיף את הפסטה המוכנה ונבשל למשך דקה נוספת.
נעביר לקערת הגשה ונפזר מעל את עלי התרד הנוספים.

המלצת הגשה: גבינת פטה מגורדת מלמעלה.

בתאבון.

רוצה לקבל עדכונים והטבות בווטסאפ של לובי נשי ? הצטרפי>>
אולי יעניין אותך גם
פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות