|
|
|
תמונת היום
|
|
|
| מבצעים והטבות |
 |
|
|
|
|
|
"הייתי מפוצץ אותך מכות" • החרדי שהושפל בראיון וידאו
|
יחיאל אילוז, סטודנט חרדי למשפטים, ניסה לעלות על אוטובוס אגד ולא שיער שבמקום מסע רגוע הבייתה ממתינים לו איומים והשפלה • "הנהג אמר לי אני לא נוסע אם אתה עולה"
|
|
יקי אדמקר, בחדרי חרדים 23:50 16/08/2012
|
|
|
|
|
|
|
|
יחיאל אילוז, סטודנט חרדי, בן 29 המתין ביום חמישי לפני שבועיים לקו 450 של חברת 'אגד' מירושלים לכיוון עיר מגוריו.
כשעלה לאוטובוס הוא נתקל בהשפלה קשה שכללה צעקות ואיומים מהנהג, "הוא קם אליי ואמר, אם לא הייתי בתפקיד, הייתי מפוצץ אותך במכות", סיפר בראיון וידאו ל'בחדרי חרדים'. "זה פגע בי מאד".
בשעה 22:00 הוא הגיע לתחנת האוטובוס הממוקמת ביציאה מהעיר: "חלפו על פנינו יותר מ-4 אוטובוסים", הוא משחזר. "באוטובוס השישי כבר החלטנו שעוצרים את האוטובוס ונעמדים מולו".
הנהג עצר את האוטובוס בתחנה, "הוא אמר שיעלו רק 2 נוסעים. הייתי הנוסע השלישי או הרביעי בתור, והנהג אמר לי אתה לא עולה! פרינציפ, אני לא נוסע אם אתה עולה לאוטובוס", מספר אילוז בראיון. בגלל ההמתנה הארוכה החליט אילוז לא לוותר, "החלטתי להישאר בתוך האוטובוס, ושאלתי אותו למה אתה לא נוסע? והוא ענה לי: "גם אם תמות, אני לא אסע".
כעבור 20 דקות של עיכוב, קם אילוז לעבר מושב הנהג ואמר לו: "אם פגעתי בך ולא שמתי לב, אני מבקש סליחה". ואז במקום לקבל את סליחתו, מסע ההשפלות נמשך, "הוא אמר לי אם לא הייתי במדים של אגד הייתי מפוצץ אותך מכות".
אחד הנוסעים ראה את שהטונים באוטובוס מתלהטים והעביר לאילוז את כרטיס הנסיעה שלו. "הנהג הסכים לקחת את כל הנוסעים, העיקר שאני ארד מהאוטובוס. כולם גיבו אותי, הם אמרו לי: בכל מצב אנחנו איתך".
רק כעבור שעה הסכים הנהג לנסוע, "הגשתי תלונה לנציב התלונות של החברה אך עד היום לא קיבלתי תגובה", הוא מספר. "אני מפחד, לא יודע מה יהיה בפעם הבאה שאני אצטרך לנסוע יחד עם הנהג הזה", הוא אומר. "אני מאד מקווה שהכל יעבור בשלום".
רון רטנר, דובר אגד, מסר בתגובה ל'בחדרי חרדים': "תלונתו של יחיאל אילוז התקבלה באמצעות דף הפייסבוק של אגד ב־9.8.12 והועברה למחלקת פניות הציבור. על פניו, מדובר בהתנהגות בלתי נסבלת שאינה תואמת את המצופה מנהג ברכב ציבורי ואינה עולה בקנה אחד עם אמנת השירות של אגד.
"ועדת הפיקוח של אגד תזמן את הנהג לבירור ובמידה ויתגלה שיש ממש בתלונה חריגה זו, תמצא הוועדה לנכון לנקוט בהליכים מול הנהג".
|
|
|
| info@bhol.co.il
|
|
|
|
לגלישה מהסלולר, שלחו sms עם המילה בחדרי למס' 1880
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
27
|
|
| עוד בכותרות |
|
|
|
|
 |
|
|
|
הדרך היחידה, לעמוד על זכויותינו, לא לוותר, כולם כאיש אחד למען כל אחד!!! (ל”ת)
|
|
|
ויגזול את החנית מיד המצרי 00:07 17/08/2012
|
|
1
|
|
|
|
|
|
|
למה (ל”ת)
|
|
|
רפי 00:11 17/08/2012
|
יש לפעמים שיש 10 נוסעים בעמידה ואז באמת אי אפשר להעלות . ולענינינו - א. יש לו באמת פרצוף דורש סטירה. ב. פרענק מתבכיין נשאר פרענק מתבכיין גם אם הוא "סטודנט" ובשעת כעס תמיד יוצא המרציאנו מהשק...
|
2
|
|
|
|
|
|
מעניין אם זה היה קורה לך (ל”ת)
|
|
|
אשכנזי 02:55 17/08/2012
|
אני אשכנזי ואם זה היה קורה לי אני מבטיח לך שהייתי לא שולט בעצמי אז זה לא קשור למי אתה!!! ב. אני מצדיע לאנשים כמו הבחור הזה שלא יושב בשקט!!!! תמשיך להכנס בהם עד הסוף שאגד ישלמו לך אל תוותר!!!
|
|
|
|
|
|
|
חולה נפש לך לאשפוז דחוףףףףףףףףףףףףףףף (ל”ת)
|
|
|
וטרינר 12:11 17/08/2012
|
|
|
|
|
|
|
|
גזען חצוף ! (ל”ת)
|
|
|
יצחק ר. הכהן 07:23 17/08/2012
|
רפי, אתה גזען מסריח. חבל שאין כאן מישהו שיפוצץ לך את הפרצוף, חצוף שכמותך ! אגב, אני אשכנזי - יקה- מיוצאי גרמניה.
|
|
|
|
|
|
|
לשון הרע (ל”ת)
|
|
|
פסיכותרי 07:55 17/08/2012
|
אוי רפי אתה צריך פסיכותרפי נגד גזענות.
|
|
|
|
|
|
|
Like (ל”ת)
|
|
|
פיני 09:02 17/08/2012
|
|
|
|
|
|
|
|
גזען מטומטם !!! (ל”ת)
|
|
|
יהודי 12:03 17/08/2012
|
|
|
|
|
|
|
|
|
טוב שההגה בידיים של אגד הידיים שגם יודעות לפוצץ במכות (ל”ת)
|
|
|
אאאא 00:11 17/08/2012
|
|
3
|
|
|
|
|
|
|
הגיע הזמן (ל”ת)
|
|
|
חרדי גאה 00:25 17/08/2012
|
הגיע הזמן שכל כלומניק זב חוטם ישלם ביוקר על פגיעה בחרדים צריך לתבוע כאלו נהגים בבית משפט לתביעות קטנות או בבית משפט ולא להסתפק בתלונות לאגד שלא עושים כלום הסטודנטים החרדים של אונו מתבקשים להפשיל שרוולים ולהתחיל להזיז עניינים יש מספיק סטודנטים חרדים למשפטים בתקופה שלנו
|
4
|
|
|
|
|
|
|
אגד ודן חבורת הזבל. העלוקות הללו מתפרנסות מהחרדים והם בזים להם. חייבים תחבורה חרדית ומתחרה (ל”ת)
|
|
|
ממש כך 01:33 17/08/2012
|
|
5
|
|
|
|
|
|
|
מבלי להיכנס לכל הסיפור צריכים לזכור שכל הנושא של 10 בעמידה זה לזכותו של ח"כ כהן (אגודת ישראל)שהיה באחד הקדנציות לא לזמן רב אבל את הנזק הוא הספי (ל”ת)
|
|
|
אחד שאיכפת לו 02:20 17/08/2012
|
|
6
|
|
|
|
|
|
|
מגיב 2 אתה גזען פשיסט עלוב אם היה אשכנזי היתה צועק לשמיים ומארגן הפגנה נגד חברת אגד (ל”ת)
|
|
|
מחלוף 05:24 17/08/2012
|
|
7
|
|
|
|
|
|
|
לאגד יש ידיים מסוכנות, חבל שהם בידיים של אגד המסוכנות. (ל”ת)
|
|
|
לאגד יש ידיים מסוכנות 08:37 17/08/2012
|
|
8
|
|
|
|
|
|
|
חייב חייב חייב לתבוע את הנהג ואת אגד בבית משפט (ל”ת)
|
|
|
לטובת כלל הציבור שומרי תורה ומצוות 08:43 17/08/2012
|
תביעה של גזענות ופשע שנאה עלבון הלבנת פנים ופגיעה בכבוד האדם וכן איום והפחדה וכיוצ"ב. כל פעולה של הנפגע השונה ממיצוי ההליכים כנגד הנהג ואגד לרבות ובעיקר תביחעה כספית פוגעת לא רק בו אלא גם בכל ציבור שומרי התורה ומצוות ואין לו רשות לוותר ולפגוע בכלל הציבור. על הדרך יהיה לו גם רווח לא קטן כי מדובר באחד המקרים החמורים שיגרמו לפיצויים בהתאם,להזכיר בחורה שרק ביקשו ממנה באוטובוס מהדרין לעבור לאזור הנשים ואחרי שעברה אפילו בלי לנסות להתנגד וללא נסיון וויכוח קיבלה פיצוי 17,000 שקל. לפי אותו סולם קריטריונים הבחור יכול בקלות לתבוע סכום 6 ספרתי. ושיהיה לו לבריאות עם הכסף.
|
9
|
|
|
|
|
|
יותר מזה --- צריכה להיות תביעה יצוגית של כל יושבי (ל”ת)
|
|
|
רובי 21:30 18/08/2012
|
האוטובוס אשר חוו השפלה בכך שהאוחז בהגה השתמש בהם כבני ערובה , ועיכב אותם שעה שלימה , שעה יקרה ששוה ה ר ב ה מאד כסף . קדימה חבר'ה תותחי גור קומו ועשו מעשה . ולך רפי הגזען , מקווה שמישהו יפרק לך את הצורה
|
|
|
|
|
|
|
|
השני לתשיעי עוד לא הגיע חחחחחח (ל”ת)
|
|
|
חמוד 08:59 17/08/2012
|
|
10
|
|
|
|
|
|
|
הצגה מעוותת של האירוע (ל”ת)
|
|
|
א ייד 11:16 17/08/2012
|
תמיד יש את אלה שעולים על האוטובוס בטרמפיאדה ולא יורדים גם אם יש כבר עשרה בעמידה, ומתווכחים עם הנהג בלי סוף. זה לא בגלל שהנוסע היה חרדי, זה דברים שבכל יום. ברור שהנהג יתעצבן אם מישהו עושה לו בעיות שיכולות להגיע לקנס. אבל אני לגמרי נגד האלימות המילולית של הנהג.
|
11
|
|
|
|
|
|
|
גש מיידית לביה"ש ותבע את הנהג (ל”ת)
|
|
|
יוני משהם 11:35 17/08/2012
|
תזכורת ממהשפלה של לקוחה או עובדת בארומה לא דתיה רק ספרדיה תבעה את ארומה תל-אביב וזכתה ב-100000 ש"ח, אל תוותר, אני אשכנזי ומגיע לך כל שקל מהנהג אם ימצא אשם, בהצלחה ושבת שלום.
|
12
|
|
|
|
|
|
|
זה יקרה יותר יותר (ל”ת)
|
|
|
שלמה 12:31 17/08/2012
|
עד שהחרדים יבינו שאף חילוני לא יכול לסבול כמויות כאלה של פרזיטים לאורך זמן כי המדינה תתמוטט. אמא חילונית לא ישנה בשקט אז למה שאמא חרדית תלך לישון בשקט? השנאה תלך ותתגבר ובצדק.
|
13
|
|
|
|
|
|
תגובה (ל”ת)
|
|
|
חרדי 14:25 17/08/2012
|
למה- כי אנחנו עבדי ה' והוא דואג לבטחוננו ולכן אנחנו בניגוד אליכם פרזיטים(מתורה ומצוות) נישן בשקט בזמן שאתם תמותו בהגנה על מדינה שאין שום הצדקה לקיומה.
|
|
|
|
|
|
|
|
תחזור בך (ל”ת)
|
|
|
חיים 13:15 17/08/2012
|
תחזור בך. זה לא יהודי מה שכתבת
|
14
|
|
|
|
|
|
|
לא צריך להכליל ולתקוף את כל נהגי אגד אני ראיתי גם סיפורים של (ל”ת)
|
|
|
רשרש 13:17 17/08/2012
|
נהגים טובים ואדיבים..ואת אותו אדם ספציפי או דומים לו צריכים שייתנו את הדין על כך כדי שלא יכללו את כל אגד יחד
|
15
|
|
|
|
|
|
|
פעם ראשונה תגובה לענין של דובר אגד (ל”ת)
|
|
|
חיים קליגר 23:48 18/08/2012
|
כנראה שאריה פרנקל כבר לא לידם. אחרת הוא היה מייעץ להם כמו תמיד לשקר ולהטיל את האשמה על האזרח עם כל מיני גיבוני שטויות ושקרים.
רן, כל הכבוד לך.
|
16
|
|
|
|
|
|
|
חיים על חשבוננו ומכים את היד שמאכילה אותם, גועל נפש. (ל”ת)
|
|
|
חרדי שלא מוותר לפרזיטים 23:59 18/08/2012
|
על הציבור החרדי להפסיק לפרנס רשעים כמו אגד.
ועל מר אילוז לגשת לבית המשפט, ויפה שעה אחת קודם.
|
17
|
|
|
|
|
|
|
נראה שרוב הגולשים כאן (ל”ת)
|
|
|
אנטיספרדי 02:09 19/08/2012
|
ספרדים חמומים.
ולעצם העניין. זה נקרא חרדי ? אם הוא חרדי, אנן "מרן"
|
18
|
|
|
|
|
|
|
למגיב מס' 2 כנראה אתה ליטאי תנצל את זה כי את נכחדים. (ל”ת)
|
|
|
יוסי 02:37 19/08/2012
|
|
19
|
|
|
|
|
|
|
 |
חדשות
בחצרות קודש
עושים עסקים
מחשבים
תרבות חרדית
לאשה החרדית
בריאות ומדע
רכב ותחבורה
אוכל
תיירות
|