בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים החלף לסקין בצבע לבן החלף לסקין הישן של הייד פארק החלף לסקין בצבע כתום החלף לסקין בצבע חום החלף לסקין בצבע צהוב החלף לסקין בצבע כחול החלף לסקין בצבע ירוק
בית · פורומים · אקטואליה וחדשות · בחדרי חרדים · הצביעות הדתית של נתיב, פשוט נוכלים
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/1/2010 07:50 לינק ישיר 
הצביעות הדתית של נתיב, פשוט נוכלים

העובדה שאת ההודעה הזו גולשי נתיב, ידועה לכולנו. גם העובדה שאין כל סיבה להתחבר לנתיב מאחר ואין להם שום אתר נורמלי שפתוח אצלם, גם היא ידועה לכולנו. מה שהתברר לי הבוקר, שנתיב פוסח על שני הסעיפים ומנסה להחזיק את החבל משני צידיו.

מחד, את בחדרי הם מיהרו לנתק. ומאידך האתר הקיקיוני לדעת שלבד מהודעות יח"צ אינו מכיל שום דבר מעניין לדעתי, פתוח בנתיב.

ואני הקטן מנסה להבין מדוע הוא אינו חסום? האם מדובר בפוליטיקה בחסות הדת?

תוקן על ידי אתר_ורשת ב- 11/01/2010 07:50:56

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2010 09:39 לינק ישיר 

לאחרונה בחלק מהקבוצות בנתיב ניתקו גם את לדעת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2010 09:44 לינק ישיר 

לדעת עדיין פועל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2010 10:35 לינק ישיר 

"נתיב" זה לא סוג של וירוס מחשבים???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2010 13:21 לינק ישיר 

כמדומני שהפיקוח בלדעת על הפורומים יותר קפדני מבחדרי, עוד נקודה שבלדעת אין תיבת הודעות
לניקים כך שלא יכולים לתקשר באישי....

דדווח על תוכן פוגעני

הרצל קינד - הנהלת חשבונות - צריך שירות הנהלת חשבונות מקצועי לעסק? לחץ כאן   החלטתם להתגרש? - קבל/י פגישת יעוץ ראשונית חינם לתכנן את צעדיך   הומינר - מזכרות לאירועים - הומינר- מזכרות לאירועים ושמחות בהקדשה אישית

נשלח ב-11/1/2010 13:24 לינק ישיר 

נראה לי המחשב שלי חסם את נתיב. הוא מוציא לי הודעת שגיאה "...Internet Explorer Cannot find path"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2010 16:23 לינק ישיר 

מצחיק אולי שאני שואלת, אבל לדעת עדיין פעיל, אני חושבת שהוא שמע בקול הרבנים וירד מהאוויר, הלא כן?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הצביעות הדתית של נתיב, פשוט נוכלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר