הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · מודיעין עילית וברכפלד · חוק הגנת הצרכן - לא במודיעין עילית
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/1/2012 23:29 לינק ישיר 
חוק הגנת הצרכן - לא במודיעין עילית

כמה פעמים ניתקלתם ברשת החרדית המתפארת שלא אציין את שמה מפאת לשון הרע במוצרים על המדף ללא מחיר?
כמה פעמים קרה כשכבר הבטחתם לעצמכם שזו הפעם האחרונה שאתם נכנסים לאחת מחנויות הרשת מסיבה כזו או אחרת ושוב נתקעתם בלי לחם, חלב או סתם משו.... והחלטתם להכנס לחנות הקרובה לבית רק בשביל מוצר אחד או שניים או יותר...? וכל שניה ניגשתם לקופה לברר את עלות המוצר? אז זהו שהיום בנוסף למלחמת ההתשה אמרה לי הקופאית משתתפת בצערך!!! כן כן בזו הלשון והכי מקומם שבסוף יצאתי בלי המוצר שבאתי לקנות במיוחד כי לא היה עליו מחיר ואחראית המחלקה כבר הלכה והיא לא מוכנה שיפריעו לה - בצדק! אז או שתבואי מחר או שאל תקני. ממש להתגאות בה! והאשמה היא בי ובכמוני שלא עומדים בהבטחה ונכנסים שוב בלית ברירה, הגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפה. בושה למגזר שזו הרשת שמייצגת אותו!!!!!!!!

ומעיון בחוקי הגנת הצרכן, זה לשון החוק:
חוק הגנת הצרכן מחייב את המוכר לסמן את המחיר על המוצר עצמו.
יש לציין כי לגבי מוצרים בתפזורת (ירקות, פירות וכדומה, לגבי חלב ולגבי לחם לא ארוז סימון  המחיר יופיע בשלט על המדף).

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2012 20:50 לינק ישיר 

צברי, שיירבו כמותך בישראל - אין כמו לדון לכף זכות!!!
אני מסכימה עם כל מילה ולא אוסיף על דבריך רק אחדד את דבריי כצרכנית שרחוקה מלהיות קבועה באותה רשת וכמו שנאמר אורח לרגע רואה כל פגע לצערי לא אחת אני נתקלת בחלמאות דווקא ברשת הזו!!!! ולא אין לי עוד טענות על חנויות אחרות בעיר,
גם אני עובדת עם לקוחות ונונתנת שירות אדיב ככל האפשר! הבעיה כשמנצלים את העובדים ומשלמים להם מינימינימום ודורשים מהם מקסימקסימום אז החנות ניראית בהתאם!
ליבי על אותם אברכים ואברכיות שיושבים שם בקופות בלית ברירה וחוטפים על הראש בלי סוף אך הם המייצגים של אותה תופעה וזה חלק מהמשרה.
רק למענם שווה להתקומם!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2012 19:36 לינק ישיר 

יחידה, תקראי את מה שאני כותב בעיון ותחשבי בינך לבינך אם אני צודק או לא

אני בתור אחד שעובד בשרות לקוחות כבר שנתיים במגזר החרדי יכול לספר לך (אני לא נכנס לפרטים במקרה הספציפי שאותו העלית) שלקוחות בכלל ואם הם חרדים בפרט על פי רוב נושאים בליבם רגשי נחיתות שרשת זו או אחרת באה לעשוק אותם ולגזול את כספם. ולא זאת ועוד, הם רואים את הקופאי\המוכר שמולם כמי שהוא בעל החברה או הרשת שביכולתו לעשות ככל העולה על רוחו לטובת הלקוח.

חברי היקרים! זה ממש אבל ממש לא ככה! כל רשת באשר היא מתנהלת עם סטנדרטים מסויימים שבהם הקופאי\המוכר חייב לעמוד בו! יש דברים שאת בתור לקוחה לעולם לא תביני כל עוד את עומדת בצד הצרכן. הן אם מדובר על בקשת הנחה שהמוכר לא נותן, הן אם זה מדובר בדרישה לקבלת שרות מסויים שאין ביכולת המוכר לתת ללא אישור מנהל. ומה לעשות שגם למנהל יש בית משלו ובשעה זו הוא אינו עובד?..

תמיד תמיד עם קצת מחשבה טובה ורצון אמיתי להבין למה קרה מה שקרה והאם באמת מדובר בהזנחה מצד המוכר .. תאמיני לי שמפלס התלונות והצרות שלנו ירד!

ושימי לב ש 99% או אפילו 100% מהבעיות קוראים ברשתות או בחניות מרובות סניפים ועובדים. בחנות פרטית שהמוכר הוא גם בעל הבית נדיר מאוד למצוא תלונות.. למה? כי הוא ביכולתו לעשות הכל והוא יעשה הכל כדי שהלקוח יהיה מרוצה... הוא יכול לעשות דברים שמוכר שכיר לא יכול!!!

תחשבי על זה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2012 12:39 לינק ישיר 

לא ממש הכל בידים שלנו, בעצם כמעט כלום לא בידיים שלנו

העיר הזו מיום הווסדה (לפי מה ששמעתי) התאפיינה בחוקי העולם האפור, אספסוף שחבר לכנופיות פשע המטילות חיתתם על כל פוצה פה ומצפצף, כל מטרה היא לגיטימית בכל אמצעי מחפיר ככל שיהיה

דוגמית קטנה, רק לאחר כשני עשורים הציבו תחנה מול שילת - המרכז המסחרי, והסיבה פשוטה וברורה, והתוצאה בדיוק אבל בדיוק הושגה

גם רשתות שלא מתיימרות לייצג את הקונה החרדי היחיד, היחס מחפיר,  ואפילו אם המקרר קצת יותר היגייני, והריצפה לא כל כך דביקה, אין על המדפים את המוצרים שהקונה רוצה, אלא מה שמוכתב מלמעלה ע"י הגורמים הידועים

כל זמן שאין כאן תחרות אמיתית רק קרטל מעל השולחן שום דבר לא ישתנה

ודרך אגב, חלק מהתלושים מחולקים ע"י אירגונים מסויימים מאוד בעיר, יד רוחצת יד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2012 14:55 לינק ישיר 

אם אתה מסכים שזו בעיה אז צר לי לאכזב אך התופעה היא שיטטית ואכזרית בהרבה!!!! כששוחחתי עם מנהל הסניף על הבעיה אז במקום להתנצל על טעות הוא הטיח וזעם שאני מחפשת להתלונן על מקרה חריג ושאני לא יודעת איך החנות היתה לפני חודשיים.... לא מנסה לדמיין אם עכשיו זה כזו זוועה.
עכשיו זה בידיים שלנו, של כל אחד שממשיך לדרוך ולקנות באותם חנויות שמבזות  את הציבור ומתפארות ברשת החרדית היחידה!
הגיע הזמן להחרים ולנדות את אותם עושקי הציבור המנצלים תמימות וחוסר מזל של אברכים המתוגמלים בתלושים מהכוילל וגובים מחיר כפול על טיטולים ומטרנות בידיעה שזה המצרך כמעט הכי נחוץ למגזר, ולהם יש תלושים אז יקנו אצלם גם ככה
בושה למגזר עם שאלה מייצגיו!
אגב בסניף החדש בברכפלד חל שינוי לרעה, מישהו יודע מה קרה שם או שסתם זה חלק מהתהליך של הרשת להסריח את החנויות?
כי היה בהתחלה רושם של משהו אחר....... כנראה שהם לא יישתנו לעולם 

דדווח על תוכן פוגעני

חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד   UPREAL השקעות פרטיות -

נשלח ב-24/1/2012 20:51 לינק ישיר 

הבעיה באותה רשת אכן חריפה, ואולי כן צריך להתלונן על זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 02:42 לינק ישיר 

מכולת נורמלית בעיר נורמלית אמורה להפתח בשש בבוקר ולא בשבע. מה לעשות שיש הרבה שעובדים מחוץ לעיר ויוצאים מוקדם מהבית. כמו כן ביום שישי עד שעתיים לפני שבת ולא חמש שעות לפני שבת שסוגרים חנויות מול הפרצוף של המאחרים ועוד כבוד הרב כותב : תקנו ביום חמישי. כמו כן יש בעיה של קופות זמינות בשעות מסויימות ותורות ארוכים ומתישים .כמובן שאני משתדל להמנע מלהכנס בזמני דוחק לא תמיד זה אפשרי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2012 12:31 לינק ישיר 

אוי כמה שאת נשמעת ממורמרת, פרדוקסית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2012 11:48 לינק ישיר 

רק זה?
אין כאן תחרות אמיתית
אין כאן מה לקנות רק מה שמכרחים אותך
אין כאן מרכולים פתוחים בשעות סבירות
ויש עוד אלף ואחד סיבות למצב העגום שציינת

מי שינסה לשלוח תלונה לרשות להגנת הצרכן
כל הצדיקים כאן ישחטו אותו יקרעו אותו בידיים ויאכלו אותו בלי מלח ובלי ברכה

להדחיק להשתיק להעלים  הכל תמיד כל דבר

תוקן על ידי פרדוקסית ב- 20/01/2012 11:53:58

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > מודיעין עילית וברכפלד > חוק הגנת הצרכן - לא במודיעין עילית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר