הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · גומא אגוייאר - עידכון
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/7/2012 00:09 לינק ישיר 

צבוני כתב:
אוטמזגין טבע, ואיש אינו יודע היכן. כך שהוא כבר לא יוכל לבוא לזרוק לחם על גומא ז"ל...

הוא טבוע על האופנוע שלו



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-24/7/2012 00:13 לינק ישיר 

אבחן... נהנתי מכל  מילה 



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-24/7/2012 02:10 לינק ישיר 

צדק יעקברוכמן, ״ העולם כולו גועש ורועש ואנחנו כאן עסוקים בזוטו( ת) של ים״



דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-24/7/2012 06:11 לינק ישיר 


העמקת את תעלומת היעלמותו חסר מיליונר גומה של Aguiar , מומחים שבחנו שפורסמו לאחרונה נתוני ה-GPS מהסירה של Aguiar אומרים שזה יכול להציע תרחיש שבו הוא קפץ הספינה עלו על הספינה מחכה באמצע הים.

"הדפוס הוא מזהה מאוד. זה פשוט סוג של התקפי כמו תרחיש", אמר מומחה סירה הנרי Pickersgill ABCNews.com. "נראה כי דפוס אורך המסלול של הספינה, מהירות קו הרוחב כדי לציין שהוא אולי הפסיק לזמן קצר לזמן מספיק מר Aguiar כי העביר לכלי אחר."

Pickersgill הוא מודד ימית עצמאית שבסיסה Brooksville, פלורידה הוא היה בסירה והתעשייה יאכטה במשך 40 שנים.

גומה Aguiar, 35, נראתה לאחרונה 19 יוני בפורט לודרדייל, פלורידה למחרת השכם בבוקר, אתהסירה 31 מטר דיג, ציון TT, שנסחף על פורט לודרדייל החוף עם מנוע פועל ואורות, אבל ללא חתימה של בעליו הברזילאי יליד.

מאז, אמו של Aguiar, אלן Aguiar, ואת אשתו ג'יימי Aguiar היה מעורב במאבק משפטי מכוער על השליטה נכסיו, בשווי של מעל 100 מיליון דולר.

המשטרה חוקרת היעלמותו כמקרה נעדר. בעוד חלק טענו כי הטריד כלכלית ונפשית מיליונר אולי התאבד, הגוף לא נמצא. היו גם לא היה כל תצפיות המדווחים של Aguiar.

צילום: גומה Aguiar של פורט לודרדייל, פלורידה, מנווט סירת הדיג שלו ציון TT מרס 2011.
ג'רי לוין
גומה Aguiar של פורט לודרדייל, פלורידה, ... צפייה בגודל מלא
סרטים ביתיים של גומה Aguiar לפני שנעלם Video Watch
דוד חסר מיליונר גומה של Aguiar מאמין שהוא חי Video Watch
חסר מיליונר: ביטר משפטי קרב Watch Video

"יש כל מיני אפשרויות שאפשר לשחק כאן", פורט לודרדייל המשטרה Det.טראביס מנדל אמר "בוקר טוב אמריקה". "אנחנו לא יודעים בדיוק מה התרחש שם על הים."

"עם כמות [של Aguiar] של אומר ומה הוא מסוגל לעשות, זה יהיה די קל לו לביים היעלמות שלו יהיה קשה לנו מאוד למצוא אותו", אמר מנדל.

דו"ח 37 עמודים GPS ניתוח שוחרר על ידי משמר החופים האמריקני ביום חמישי. סדרה של מפות להראות בדרך של Aguiar מהלילה היעלמו, לרבות המהירות שבה נסע על כל הנקודות.

לחץ כאן כדי לקבל את מפת התוואי של Aguiar GPS לילה הוא נעלם.

העד סיפר המשטרה הסירה נסע מהר מאוד "קפיצות גל" בנקודות מסוימות.

נתוני ה-GPS מתחיל בשעה 7:29, פעם היה Aguiar יצא כבר מן כניסת ליד ביתו. הנתונים מראים כי הסירה נסע מצפון עד שהיה על ארבעה קילומטרים מהחוף, עשוי משולש רגיל ואז נסחף לאט בחזרה אל החוף.

"אתה יכול בקלות לומר שהוא ממשיך לעבוד מזרח לעבר מה שהוא מחפש, רואה את זה בחלק העליון של המשולש, הולכת אליו, יורדת מן הסירה במהירות, אפילו לא מכבה את המנוע ומאפשר לו ללכת," המומחה נתן Spaulding אמר ABCNews.com. "זה לוקח חצי שנייה כדי לקפוץ עוד סירה."

Spaulding הוא חבר של Pickersgill. Spaulding, אשר מבוססת מרתון, פלורידה, הוא גם מודד ימית עצמאית עם מעל 40 שנות ניסיון. השניים הביטו ניתוח משמר החופים בנפרד ולאחר מכן כל אחד דיבר ABCNews.com בנפרד.

"המהירות של כלי השיט היה כ 31 קמ"ש בשעה 7:35", כתב פורט לודרדייל המשטרה בהודעה לעיתונות. "בשעה 7:56, GPS כלי של הנתונים מראה ירידה פתאומית של המהירות, האטה של ​​כ 0.6 קמ"ש, כמו גם שינוי דרסטי במהלך לעמוד בראש מערבה."

"עכשיו הצלחנו באמת ליצור ציר הזמן שבו מר Aguiar עזב את מקום מגוריו, יצא אל הים בסירה השתנה בצורה דרסטית כמובן", אמר מנדל "GMA".

לחץ כאן כדי לראות איפה Aguiar אולי 




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
  UPREAL השקעות פרטיות -   בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!
 
נשלח ב-24/7/2012 06:51 לינק ישיר 

oldfriend כתב:
ונכון שמאז זוכה אולמרט, וקדימה מתפרקת, וצדיק הדור נפטר, והיה פיגוע בחו"ל,  אבל איך זה שלא שומעים שום שמץ בענין זה??
מישהו יכול לעדכן בענין?


נראה שהוא חי ויש לו כאן ניק..

ואבחן שוב הוכיח, שגם מאשכול על אגייר אפשר למצוא לכלוך על חרדים
פשוט זבוב הניזון מרפש
מזכיר לכם עיתונאים חילונים?
כי זה מה שהוא.. עיתונאי חילוני עם כיפה



דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
   
בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גומא אגוייאר - עידכון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.