הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · מזעזע!!! יעקוב אשר ונתי נחום מנסרים קופות צדקה יומים לפני ר"ה
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2012 07:44 לינק ישיר 

אף פעם לא הצלחתי להבין מדוע אם תתלה מודעת פרסום בגול חצי אינצ' ללא תשלום מס ואישור עיריה לא תעבור שעה ודו"ח ימתין לך (דבר ברוך כשלעצמו), בעוד קופות הצדקה חוגגות בכל פינה פנויה, ואין פוצה פה ומצפצף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 09:29 לינק ישיר 

הייתי השבוע בבני ברק וראיתי איך שעובדי העירייה מתקינים ברזלים חדשים על המדרכות וזה הגיע מהמפעל כבר עם 3 קופות מולחמות, הוא הוציא את הברזלים מהניילון וכבר היה שם מולחם קופות צדקה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 10:01 לינק ישיר 

muki28 כתב:
מצויין! אםהם עושים את זה בכל העיר ולא רק ברבי עקיבא אני מוריד את הכובע בפני יעקב אשר. מדובר באחד המחדלים הבטיחותיים המסוכנים בעיר. לא אחת ראיתי ילדים מקבלים מכות בראש מהקופות התלויות בכל עמוד אפשרי. גם ילדי חטפו.. חשבתי שעד שהעיריה לא תעמוד בפני גל תביעות פיצויים על נזקים שנגרמו לאנשים מכך, כלום לא ישתנה. תמשיך יעקב, תמשיך, בקטע הזה כולנו איתך!

מצטרף בכל לב לכל מילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 10:05 לינק ישיר 

כשהייתי ילד, היתה בכל תחנת אוטובוס קופה אחת מסכנה, של גוף צדקה קטן ולא מוכר.
היום, בכל תחנת אוטובוס יש עשרות[!] קופות.
בתחנת האוטובוס שבהשומר פינת מתתיהו, ספרתי בעצמי קופות כחול הים, עד שחדלתי לספור כי אין מספר.

דדווח על תוכן פוגעני

אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!   UPREAL השקעות פרטיות -   חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון

נשלח ב-14/9/2012 10:13 לינק ישיר 

הלוואי והם היו מרוכזים רק בתחנות אוטובוס.. בכל פינת רחוב יש במקרה הטוב, רק 8 קופות, 2 בכל פינה, ובד"כ עוד הרבה יותר. לא עובר יום מאז שהעיריה מתקינה עמודי בטיחות נמוכים בפינת רחוב, עד שהם יתמלאו בקופות ססגוניות מכל הסוגים, כשהמהדרין הם קופת העיר, להם יהיו לכל הפחות 4-6 קופות בצומת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 10:50 לינק ישיר 

כבוד ראש העיר!

אל תהיה גיבור על חלשים, נראה אותך מוריד את הקופות של "קופת העיר" ושל "ועד הרבנים".
ואם כך תעשה יש לך גיבוי של 100% מתושבי העיר, כי כמויות הקופות בגדלים השונים מכער את העיר, מסכן את העוברים ושבים, אני לבד חטפתי בומבה בראש בקופה כזאת שאתם מנסרים.

אנא עמוד בלחצים והוריד את הקופות ללא הפליות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 10:56 לינק ישיר 

והנה לנו עוד דוגמא לקנאה שנאה ותחרות המוציאה את האדם מן העולם:
לשם הנצחנות בין הקופות, מוכנים המנהלים לעבור על איסור "בור ברשות הרבים".

תוקן על ידי אור_היום ב- 14/09/2012 10:57:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 11:28 לינק ישיר 

אורי_שושני כתב:
כבוד ראש העיר!

אל תהיה גיבור על חלשים, נראה אותך מוריד את הקופות של "קופת העיר" ושל "ועד הרבנים".
ואם כך תעשה יש לך גיבוי של 100% מתושבי העיר, כי כמויות הקופות בגדלים השונים מכער את העיר, מסכן את העוברים ושבים, אני לבד חטפתי בומבה בראש בקופה כזאת שאתם מנסרים.

אנא עמוד בלחצים והוריד את הקופות ללא הפליות. 

בדיוק לזה הייתה כוונתי
או הכול או כלום!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 11:41 לינק ישיר 

הגיע הזמן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 12:31 לינק ישיר 

אכן הגיע הזמן. בירושלים, קשה יותר לניר ברקת לעשות את זה, כיון שזה יתפס כמלחמת של חילוני בחרדים.

כל הכבוד.

ומי שלא רוצה ללכת  ד' אמות ברשות הרבים בלי נתינת צדקה, שיקנה שני ארנקים ויכתוב על האחד "ועד הרבנים" ועל השני "קופת העיר", ויתרום מידי יציאתו לרשות הרבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 13:22 לינק ישיר 

מעניין אם הורידו באמת גם את הקופה של קופת העיר הנראית בתמונה ממול מרותכת לעמוד הנמוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 13:27 לינק ישיר 

נקוה שהם באמת יסירו הכל. ונודה להם מאד מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 15:50 לינק ישיר 

אני קורא מכאן לראשי עירית בני ברק נא לא להוריד את הקופות צדקה אני חוזר שוב נא לא להוריד את הקופות צדקה מכיון שאני נוהג בכל עת שאני עובד במעבר יציב לתת צדקה, ואני מגדיל לעשות בכביש שהמעבר חציה מחולק לשניים אני נותן באמצע שוב. למי מה שראיתי את כמות קופות הצדקה חשבתי שכך המנהג בבני ברק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 21:57 לינק ישיר 

לפני כשבועיים אחיינית שלי נפצעה בחתך עמוק במצחה והוצרכה לתפרים כשרכבה עם הבימבה שלה על המדרכה ונכנסה בקופת צדקה, זהו בור ברשות הרבים! על כל פנים בחלק מהקופות, בפרט שיש קופות שלא מרותכות לתחנה או עמוד אלא קשורות בשרשרות של ברזל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 23:09 לינק ישיר 

בשעה טובה!!!!!!!!
הגיכ הזמן שהעיר תיראה כמו שעיר התורה והחסידות צריכה להיראות.
הקופות האלו מכערות את העיר
ולכם ראשי קופות הצדקה אל דאגה לראש העיר יש פתרונות גם בשבילכם - וזה בצנאי שתסכימו לשמוע ולא רק להשמיץ.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מזעזע!!! יעקוב אשר ונתי נחום מנסרים קופות צדקה יומים לפני ר"ה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.