הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · כמה שווה מפלגתו של הרב אמסלם?? סקר מאתמול.
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/9/2012 20:18 לינק ישיר 
כמה שווה מפלגתו של הרב אמסלם?? סקר מאתמול.

סקר בלתי תלוי שנערך עבור ערוץ 10 ופורסם לפני יומיים, ניתוח הסקר מראה שאם דרעי לא מתמודד אמסלם יגרוף את שני המנדטים שלו, יש לקחת בחשבון שאמסלם עוד לא הכריז על כוונותיו האמיתיות וייתכן ויחבור למפד''ל.

----

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 20:26 לינק ישיר 

הסקר מראה את ההתמודדות שלו גם עם דרעי,
בכל מקרה זה לא נראה אוטנטי, ואפילו אם כן 2 מנדטים זה כמעט מחוץץ לאזור החסימה, והרב עובדיה לא אמר עוד את מילתו האחרונה, ואם לליברמן הוא הוריד כמה מנדטים במשפט אחד, אז אמסלם נכנס למינוס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 20:36 לינק ישיר 

מעניין,

יאיר לפיד יורד משתי ספרות?

המפד"ל רק 3 מנדטים??

ומה הקשר לדרעי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 20:49 לינק ישיר 

"יגרוף את שני המנדטים"
לא נסחפת?לקרוא לנתון מתחת לאחוז החסימה "יגרוף"?...
קצת מגוחך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 20:53 לינק ישיר 

בבא. במקרה של ליברמן הוא הוריד לו 2 מנדטים ובמקרה של אמסלם הוא יוסיף לו 2 מנדטים!!! ש"ס יודעים את זה היטב ולכן הם שומרים את הרב עובדיה מחוץ לתמונה והוא לא מתקיף, כי התקפה שלו רק תחזק את אמסלם, אני בדוע שהאסטרטגים של אמסלם מתפללים להתקפה שכזו...

בכל מקרה שמים לב שאמסלם מקפיד להגדיר את עצמו כתנועה ולא מפלגה, לשמור מומנטום להכרזה סמוך לבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!   UPREAL השקעות פרטיות -   בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד

נשלח ב-15/9/2012 21:00 לינק ישיר 

2+2=4   +הכרזה כמפלגה   +התקפה של הרב עובדיה= הוא שוה לפחות 5 מנדטים ולכן המפד"ל מכרכרים סביבו? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 21:19 לינק ישיר 

סר_קדוגן כתב:
בבא. במקרה של ליברמן הוא הוריד לו 2 מנדטים ובמקרה של אמסלם הוא יוסיף לו 2 מנדטים!!! ש"ס יודעים את זה היטב ולכן הם שומרים את הרב עובדיה מחוץ לתמונה והוא לא מתקיף, כי התקפה שלו רק תחזק את אמסלם, אני בדוע שהאסטרטגים של אמסלם מתפללים להתקפה שכזו...
בכל מקרה שמים לב שאמסלם מקפיד להגדיר את עצמו כתנועה ולא מפלגה, לשמור מומנטום להכרזה סמוך לבחירות.

בינתיים כל מי שניסה להכנס במשבצת של ש"ס לא הצליח, הכל היה נראה וורוד עד הבחירות, ואז הם קיבלו  את המכה שלהם, הרב פרץ, הרב עזרן ותלם אמונה, נכדי הרב כדורי, ועכשיו גם דרעי ואמסלם (סליחה מדרעי שאני שם אותו בצמוד ל...), הציבור שאמור להצביע להם זה ציבור מאמין וכאלה שיש בהם קצת יראת שמים, אם הרב עובדיה ישתוק אז הם יצביעו להם, אבל אם תהיה הוראה של הרב עובדיה לא להצביע לאנשים האלה, הסיכוי שלהם לעבור את אחוז החסימה קלוש מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 21:27 לינק ישיר 

בבא. אתה טועה לגמרי הציבורים של דרעי ואמסלם הם ה"מסורתיים"-ספרדים ואשכזים- הספרדים שבהם הם אלו שנמאס להם מהסגנון המתרפס והמשתכנז של ש"ס . והיתר הם בעיקר המרוקאים שאמסלם לא מפסיק לפרוט להם על המיתר.... ושם ההצבעה לש"ס בגלל העדר אלטרנטיבה.

אין מקום להשוואה בין הרב עזרן והרב פרץ חניכי פונייביז שדיברו סגנון שונה לגמרי. 

אין ספק שאם הרב עובדיה יתקיף זה יעשה את העניין מעניין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 21:31 לינק ישיר 

וכל זה נכלל באיחולים ובברכת:
תכלה שנה וקללותיה  - כולל קללת אמסלם.
תחל שנה וברכותיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 21:32 לינק ישיר 

קללת אמסלם דבקה בהם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 22:16 לינק ישיר 

סר_קדוגן כתב:
בבא. אתה טועה לגמרי הציבורים של דרעי ואמסלם הם ה"מסורתיים"-ספרדים ואשכזים- הספרדים שבהם הם אלו שנמאס להם מהסגנון המתרפס והמשתכנז של ש"ס . והיתר הם בעיקר המרוקאים שאמסלם לא מפסיק לפרוט להם על המיתר.... ושם ההצבעה לש"ס בגלל העדר אלטרנטיבה.
אין מקום להשוואה בין הרב עזרן והרב פרץ חניכי פונייביז שדיברו סגנון שונה לגמרי. 

אין ספק שאם הרב עובדיה יתקיף זה יעשה את העניין מעניין...

אם זה המצביעים של אמסלם אז הוא בסכנה, מספיק קללה אחת של הרב עובדיה, וכולם בורחים ממנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 22:41 לינק ישיר 

בבא יש החושבים אחרת ממך גם אם הם ספרדים...

אמסלם יחזיר לנו את הספרדים למפד"ל

הרב אמסלם מחזיק בכח אלקטורלי משמועתי שיחזק את "הבית היהודי" ובכך יגדיל את מספר המנדטים בכנסת ואת הייצוג בשולחן הממשלה. דעה

מוטי חזיזה
כ"ה אלול תשע"ב, 12/09/2012 18:10

אנו נמצאים בעידן שכל מאן דהו מבקש ל"החזיר עטרה ליושנה". לאחרונה אנו שומעים שרבים רוצים כביכול במפלגתם להחזיר עטרה ליושנה,  ואני תוהה- האם יש תנועה שיכולה להחזיר עטרה ליושנה כמו העטרה שהייתה למפד"ל. האם שכחנו את ההשפעה על המדינה שהייתה לתנועת המפד"ל, האם שכחנו את מספרי המנדטים הרבים שהמפד"ל קיבלה במערכות בחירות עברו?

זה לא סוד שהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה מעריכה שכ-10%-12% באוכלוסייה משתייכים לציבור הדתי-הלאומי, שגם משתתף בבחירות בשיעור גבוה. לו בחר הציבור הזה במפלגה דתית ציונית לאומית, היינו זוכים לכ-15 מנדטים ולייצוג הולם ליד שולחן הממשלה.

* id="FlashID" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="180" height="150" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; "><*אני תוהה האם אנחנו יכולים באמת להיות חברה משפיעה, מובילה בהנהגת המדינה, כמו שהציבור הדתי לאומי והמסורתי מוביל בתחומים רבים במדינה? האם אנחנו יכולים להחזיר עטרה ליושנה? התשובה היא, לדעתי - בהחלט כן. ראשית, יש לחדד את הערכים שהיטשטשו בשנים האחרונות. עלינו להחזיר את האמונה בעם ובארץ, האמונה בצה"ל והאמונה בדרכי התורה והעבודה.

לצערנו המפד"ל הצטמצמה מאוד בין השאר מאחר ורבים מבני עדות המזרח נדדו למפלגות אחרות. אנשים שהיו מאבני היסוד ומבוני המפלגה עזבו את המפד"ל בחיפושם אחר בית אחר עם ערכים ברורים. לאחר הצלחת המפקד וההתעוררות של הציבור נפתח חלון הזדמנויות להחזיר עטרה ליושנה לתנועת המפד"ל- עטרה מפוארת של רבות בשנים. בין שאר הצעדים הראשונים עלינו להחזיר את ציבור בני עדות המזרח הביתה.

ח״כ הרב חיים אמסלם ותנועתו "עם שלם" מייצגים את הערכים הברורים שעליהם הציבור הספרדי גדל ועליהם הוא התחנך. הרב אמסלם מייצג בדעותיו את אותם אנשים שהיו מבוני המפלגה הדתית לאומית ומבוניה. הוא בהחלט מייצג בדעותיו את בני עדות המזרח המאמינים בערכי הציונות הדתית, המאמינים בעם ובארץ, מאמינים בצה״ל ומאמנים בדרכי תורה ועבודה. גם אני מאוד מזדהה עם דעותיו של הרב אמסלם ואני סמוך ובטוח שרבים מאוד מחברי במפלגה מזדהים אף הם עם דעותיו.

שמחתי לשמוע ולראות שראשי המפלגה והמועמדים לראשותה קוראים לו לחבור אליהם. אני מאמין שהרב אמסלם מחזיק בכח אלקטורלי שבהחלט חיבור עימו יוסיף מצביעים רבים לתנועת המפד"ל ובכך להגדיל את מספר המנדטים בכנסת ואת הייצוג בשולחן הממשלה.

הכותב הינו חבר מועצת מבשרת ציון וחבר בועדת המפקד של הבית היהודי המפד״ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2012 01:04 לינק ישיר 

BABA1985 כתב:

אם זה המצביעים של אמסלם אז הוא בסכנה, מספיק קללה אחת של הרב עובדיה, וכולם בורחים ממנו.

דיי, דיי, דיי.

נמאס מהקללות של הרב עובדיה. מקלל פה מקלל שם. וכולם עכשיו צריכים לרקוד לפי הקצב? עם כל הכבוד לרב עובדיה ולגדלותו בתורה הוא כבר מזמן מערבב בין סמכותו התורנית-ההלכתית לבין השקפתו הפוליטית-ציבורית. ומהסלט הזה לבנתיים יצא רק רע. 

גם הפוליטיקה נהרסה, הסירחון שבוקע ממפלגת ש"ס כבר מזמן שבר כל שיא אפשרי של חוצפה ושחיתות שלטונית. 
וגם ההלכה נְמִבְזָה במקום שפסקי הרב עובדיה ימצאו את מקומם בין גדולי וחשובי פוסקי הדורות. הפכו מקורביו את פסקיו לדרך יחידה שיש לכפותה על כלל העדות בישראל ובעולם. תוך כדי ביזוי גדולי תורה אחרים. 

א. אני מכבד את הרב עובדיה.
ב. אני לא אלך לפי הפסקים של הרב עובדיה. (בטח שלא לפי הפסקים של בניו שיודעים לדקלם את פסקיו אבל לא לנמק אותם.)
ג. לא אצביע ש"ס ואם הרב עובדיה יקלל, שיקלל! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2012 03:02 לינק ישיר 

נו לאמסלם יש כבר "חצי -משמש" שיצביע לו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2012 07:52 לינק ישיר 

רבע משמש, מצדי אתה לא צריך לפחד מהקללות שלו, אבל תכלס' זה עוזר ואין מי שיכול להכחיש את זה.

ולגבי הקשר שלו עם המפד"ל, יכול להיות שקבוצה מסויימת במפד"ל מחזרים אחריו כי הם חושבים שזה יחזיר להם קולות, אבל אני חושב שאין היום כבר את הסוג הזה של המפדלניקי"ם, מי שהיה כזה או עבר מן העולם ואם הוא קצת יותר צעיר ערק לש"ס, הוא וכל משפחתו, והנכדים שלו כבר לומדים בישיבות חרדיות, והכל בזכות הרב עובדיה.,
אלה שלא עשו את זה ירדו יותר מהדרך ולא יצביעו יותר למפד"ל, והבודדים שנשארו באמצע ממילא הולכים אחרי הרבנים של הציונות הדתית, ולא אמסלם יצליח להחזיר אותם לחיק המפד"ל כי הוא לא משלהם ולא מייצג את ההשקפה שלהם כלל וכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2012 07:58 לינק ישיר 

כמי שמכיר את האוכלוסיה של ש"ס
 באבא צודק בניתוח!
לא כדאי למפדל לבנות על כוחו האלקטורלי של אמסלם!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כמה שווה מפלגתו של הרב אמסלם?? סקר מאתמול.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.