הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · קיצור חדשות אומן ראש השנה.
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/9/2012 17:40 לינק ישיר 
קיצור חדשות אומן ראש השנה.

נתחיל לפי הסדר.
כולם יודעים שהרב מורגנשטרן ברח, נכון?
כולם בטח כבר יודעים על החופה שהרב סבג ערך בער"ה לזוג מול הציון בעוד נטורי קרתא מתנדנדים וצועקים גוועלד מולו.
הר ברלנד הודיע שלא ללכת יותר עם ציציות כחולות של רדזין, רק עם ארגמן.
הרב קנפלמאכר קם ומחא בזמן שהעלו את הרב ברלנד לתורה ביו"ט ראשון, הוא צעק "תורה יש אחת".
באותו ערב נמצא צביקה צוקר מוכה ושותת דם בחדר המדרגות מעל העעדירה של הרב   ברלנד. חמישה אברכים מאנ"ש ניצפו נסים מהמקום.
במשך יומיים מזגו לעצמם החסידים בהכנסת אורחים של שיינר חלב מקולקל , אבל אמרו שהאוכל היה מצויין.

עוד משהו ששכחתי?

שנה טובה לחסידי ברסלב ולכל עם ישראל.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 18:14 לינק ישיר 

מכל הראש השנה באומן עם זה יצאת?

בשביל זה אתה משלם וטורח כל שנה? 

על זה רבי נחמן אמר שעניין גדול כל כך לבוא אליו על ר"ה?

עדיין לא הבנתי מה אתה דוחף את "נטורי קרתא" לעניין. כל מי שהוא קצת ימינה מהשקפותיך הרדיקאליות הופך בזאת רשמית ל"נטורי קרתא"? יש בכלל נטורי קרתאניקעס בברסלב? זה בסה"כ הברסלבערס הירושלמים, החסידים האמיתיים עובדי השם, שהם חסידי ברסלב מדורי דורות ולא כמוך וחבריך שתפסתם על רבי נחמן טרמפ וטריפ לאחרונה. 

האמת, קל לראות בבלוג שלך מי זוכה אצלך לכינוי הזה. כל מי שדוגל ביראת שמים ובשמירת תורה ומצוות. כל מי שלא מוכן להכנס איתך למסעדת שרימפסים בלבוש חרדי. כל מי שלא מאחל בברכת שנה טובה שלו: "שנה של *** בטוח", ולא מפאר את הבלוג שלו בתמונות נשים פרוצות.

אני שוב אומר: אני לא ברסלבר בכלל. אבל נכנסתי לבלוג שלך בעקבות ההפניה [כי את הסרטון שהעלית א"א היה לראות], ואחרי שראיתי מה הולך שם קשה לי לראות את כתיבתך פה. אנשים לא מבינים מאיפה נובע מה שאתה כותב מביע דעה. הבלוג מסביר זאת היטב. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 18:38 לינק ישיר 

נתנאל34 כתב:
מכל הראש השנה באומן עם זה יצאת?

נתנאל חמוד,
הבלוג שלי עוסק בתיאולוגיה ולא בחדשות.
אולי זו תיאולוגיה שאתה לא מבין, אבל בעניין הזה תצטרך להאמין לי.
אז מה שכתבתי פה, אלו עיניינים חדשותיים, ובמקומות האחרים אני אשלים את כל הנושאים האמונתיים והרוחניים, שהם עיקר עניין ראש השנה אצל הצדיק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 18:46 לינק ישיר 

תיאולוגיה... הצחקתני. לך תראה במילון מה פירוש המילה הזו. 

הבלוג שלך עוסק בהתבהמות ויציאה נגד כל הקדוש והיקר ביהדות, במסווה של קריאה לחירות האדם ורוממות התרבות והתבונה [+ דוגמאות כנ"ל מה נקרא בעיניך תרבות ותבונה...]. מן בליל של ניו אייג' מעוות בצנזור הפן הרוחני יותר שלו, שבחרת להלביש על ברסלב משום מה. ה"אמוני" וה"רוחני" שלך הוא על אחריותך ופרי הגותך בלבד, אל תלביש אותו לא על היהדות ולא על ברסלב.

אבל זה אני מסכים, אתה באמת רואה בכל זה "תיאולוגיה". שוב, זה מסביר הרבה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 00:50 לינק ישיר 

נתנאל34 כתב:

הבלוג שלך עוסק בהתבהמות ו

הסטטיסטיקה לא משקרת.
ישנן עשרות אלפי צפיות בבלוג.
ישנן מאות רבות של תגובות, אותן אני מקפיד לא לצנזר, אלא אם כן מדובר בספאם מובהק.
רוב התגובות אוהדות וחיוביות, רובן המוחלט עינייניות.
לעיתים נדירות מאוד מגיע מישהו שצועק גוואלד ומדבר כמוך בשפה פאשקווילית מאוסה.
אז אני אומר לה בנימוס את מה שאני אומר לך.

אתה לא מבין את הבלוג והבלוג לא נועד לשכמותך. זה לא באשמתך אבל מעצם החינוך שלך , התפתחה אצלך תודעה ששוללת מעצם מהותה התדיינות תיאולוגית מאוזנת, כך שבעיקרון אין לך מה לחפש שם. באותה מידה אני לא אלך לבלוג בתורכית אתלונן על השפה הכעורה.
י

דדווח על תוכן פוגעני

בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.   חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד

נשלח ב-20/9/2012 01:10 לינק ישיר 

חביבי, אתה לא מתחיל להכיר אותי, ולא יודע מה אני מבין או לא מבין, מה אני יודע או לא יודע, מה מכילה התודעה שלי ומה לא. תאמין לי שכבר ראיתי הרבה בחיי.

הצמצום הוא אצלך, שעבורך כל ביקורת היא מיד: "נטורי קרתא שצועק געוואלד". הביטוי השגור אצלך כמנטרה. חביבי, זו שפה פשקווילית לדוגמה, ולא מה שאתה מדמה משום מה לראות אצלי. אבל כמובן, רק לך הכל מותר, כל ניבול פה, כל מראות טמאים ואסורים שאתה עוד מתגאה [!] בהם, הכל מותר אצלך ב"תיאולוגיה" שלך, וכל מי שאומר לך שאתה מרמה את עצמך ועוסק בבהמיות במסווה של רוחניות - הוא נטורי קרתא. נו נו, תמשיך לחלום. מקוה שתתעורר פעם. העיקר, אל תשכח ליסוע לאומן כל שנה ולעסוק גם שם בתיאולוגיה שלך - קרי: לצלם נשים ולעקוב אחר פוליטיקה ומכות וחלב מקולקל.  

ממתי מספר צפיות מעיד על משהו? לאתרי זימה יש יותר צפיות ביום מהבלוג שלך מן הסתם. התגובות האוהדות הן מקהל קוראים מהסוג שלך. אבל אילו למשל היו רואים חברי הפורום הזה את הבלוג שלך, כבר היית נזרק מכאן בבושת פנים. החשיפה שעשה לא מזמן SP3 למישהו והציג אותו במערומיו היא כאין וכאפס לעומת הבלוג שלך המתנוסס לעיני כל ואתה עוד מתגאה בו, ועוד קורא לו "התיאולוגיה שלך".

אתה נושא את שם ברסלב על פיך? תעשה מה שאתה רוצה, אבל תעזוב את רבי נחמן מחוץ לתאוות שלך. אתה מדבר על אומן? על ברסלב? מה לך ולרבי נחמן בכלל. כל כתביו מלאים וגדושים על קדושה ושבירת התאוה, ואתה ההיפך הגמור. הוא מדבר על תמימות ואמונה ואתה מחליט שהוא דוגל בתרבות ואומנות וניבול פה. איזה קשקושים במוח. אולי זה עובד על בורים גמורים שמציפים אותך בתגובות אוהדות, אבל לא על מי שמכיר ולו במשהו את ברסלב האמיתית ואת רבי נחמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 09:57 לינק ישיר 

נתנאל34 כתב:
התגובות האוהדות הן מקהל קוראים מהסוג שלך.

ליתר דיוק, המאות הרבות של התגובות האוהדות מגיעות מקהל הקוראים שהבלוג מיועד אליו ואתה לא נמנה עליו.
אם היית נמנה עליו , ביטויים כמו "מראות טמאים ואסורים" , לא היו מופיעים בלקסיקון שלך.
זה לא בגלל שאני מכיר או שאכפת לי מי אתה, אלא שכל כלב יכול להעיד על עצמו מעצם נביחתו, שאינו חתול ואינו ג'וק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 10:00 לינק ישיר 

מה שם הבלוג ואיפה הוא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 10:06 לינק ישיר 

כמדומני שהוא מתכוון לקישור בפרופיל שלו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 10:13 לינק ישיר 

נתנאל
בלי LSD כפול, אין לך מה להבין בבלוג שלו כלום, אולי תראה שם מילים ומשפטים שתחשוב שאתה מבין, אבל בלי מנה אקסטרא, אתה אפילו לא מתחיל לראות את הקולות ואת הלפידים ואת ההר עשן....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 10:15 לינק ישיר 

drall כתב:
 ליתר דיוק, המאות הרבות של התגובות האוהדות מגיעות מקהל הקוראים שהבלוג מיועד אליו ואתה לא נמנה עליו.
אם היית נמנה עליו , ביטויים כמו "מראות טמאים ואסורים" , לא היו מופיעים בלקסיקון שלך.

הוא אשר אמרתי, קוראים מהסוג שלך.

וכן, אני יהודי דתי, ולכן עבורי, נשים בבגדי ים הם מראות אסורים. כן כן, אסורים, לכן זה בלקסיקון שלי. זה גם בלקסיקון של השולחן ערוך המיקל ביותר [אה, סליחה, גם את השולחן ערוך הרי כתב "איש נטורי קרתא שצועק געוואלד", שכחתי לרגע..]. וזה שבלקסיקון שלך זה מותר ולכתחילה, ואתה אף מתגאה בזה וקורא לזה "תרבות" או "תיאולוגיה", מראה באמת מי ומה אתה. אובד דרך תועה. תייסד לך דת מדיטטיבית משלך אם אתה רוצה, אין לי שום בעיה עם זה, אבל אל תתלה את השטויות המבולבלות שלך בברסלב או בחב"ד כפי שאתה עושה בבלוג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 10:22 לינק ישיר 

נתנאל,
אתה צודק לגמרי. אבל איני מבין אותך.

האם אתה חושב שניתן לשנות את "דעתו" של אדם המסלף בצורה כ"כ מטופשת את דברי "רבו" ע"י הוכחות ולוגיקה?

אם מדברי "רבו" הברורים והחדים, אשר הם מעיקרי תורתו הוא הצליח להתעלם, ולהכחיש את החי, מה יועילו דיבורים והסברים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 10:27 לינק ישיר 

עט חד,

אתה צודק ואני לא מנסה לשכנע אותו או לשנות את דעתו. אבל מרגיז אותי שהוא מציג עצמו כאן בפורום כחרדי מן המניין וכברסלבר, וכותב באשכולות ככזה. קשה לי להבליג על כך. שלפחות ידעו כאן עם מי יש להם עסק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 10:28 לינק ישיר 

נתנאל34 כתב:

הוא אשר אמרתי, קוראים מהסוג שלך.

בסדר, בסדר, רק שלא תתעצבן. קוראים מהסוג שלי.
עכשיו כששנינו מסכימים שהבלוג שלי אינו מיועד לך, אנחנו יכולים לסיים את הויכוח.
הלאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 10:32 לינק ישיר 

נתנאל, לא נכנסתי לבלוג כי ממש לא בא לי לראות בגד ים, אבל להזכירך: המשפט שמדבר על אנשי נטו"ק שצעקו שם התפרסם אות באות בכתבה באתר בחדרי חרדים, כך שיש לו אילן גדול להיתלות בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 10:38 לינק ישיר 

הבלוג....
באמת מיועד לאנשים חילוניים גמורים, שמהיום יכולים לחשוב שהם צדיקים גמורים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קיצור חדשות אומן ראש השנה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.