הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · שידוכי חרדים · פגשת אדם מושלם, אבל...
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/5/2006 17:11 לינק ישיר 
פגשת אדם מושלם, אבל...

הוא ממש לא מתאים לעדה/מגזר שלכם. יכול להיות שהוא ספרדי/אשכנזי/תימני, מבוגר, גרוש, צולע, לא נראה טוב.

אבל מה לעשות.. הוא ממש ממלא אותך בשמחה ואושר ואת בטוחה שאם רק תתחתני אתו יהיו לך חמשים שנות אושר ואור.

האם תוכלי להתחתן אתו למרות שכל המשפחה והחברים וכו' מתנגדים?

את אותו שאלה אפשר להפנות כמובן לבחור שפוגש בחורה מושלמת עם חסרונות שטחיות משלה, גרושה, חוזרת בתשובה, וכדומה.

אני מכיר סיפור של בחור ובחורה שממש התסדרו והכל, והבחור סירב בגלל שהיא ספרדיה.

מה דעתכם?

האם יש לנו את הכוח והאומץ לבחור במה שטוב לנו באמת???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2006 15:17 לינק ישיר 

מצורף קובץ

זה  מה  קורה  כשממתינים  למושלם  בלבד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2006 15:23 לינק ישיר 

ומה קורה כשמחכים למושלמת? "קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/5/2006 11:05 לינק ישיר 

מושלם???
אין חיה כזו, כבר אמרו חז"ל שאין יותר שלם מלב שבור, הרי זה פארדוקס מסוים, אם האדם שלם אז למה הלב השבור? שאינו שלם, אלא לאמר לך שעל שלמות צריך לעבוד, ולהגיע למדרגה של שלמות יכולים לחלוף 90 שנה.
לכן לא יכול להיות שאדם ימצא את השלמות אצל השני, תמיד יש איזה חיסרון, דבר שלא יודעים, תכונה מסויימת וכד'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2006 18:29 לינק ישיר 

מה קרה אין לאף אחד דעה בנושא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
  חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!

נשלח ב-31/5/2006 00:51 לינק ישיר 

אני עובדת במגזר הצבורי אחת העובדות בחורה רוקה חילונית בת 30 יצאה עם בחור גרוש   + 3בן 50+ מקרה 2 בחורה תמניה בעלת תשובה התחתנה עם בחור אשכנזי מישבית הסדר מבית דתי -לאומי חשבתי לעצמי אצל חרדים גם עוד 30 שנה אין צאנס שזה יקרה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/6/2006 01:42 לינק ישיר 

ומה קורה אם בחורה נפגשת עם בחור שלדעתה עונה על כל הקריטריונים שלה כבר הרבה זמן (כמעט חודשיים וזה לא מקובל בכלל בגזר החרדי), אבל היא לא מרגישה שום רגש כלפיו??
מה ניתן לעשות בכזה מקרה???
(שמעתי על הדילמה מחברה קרובה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2006 17:07 לינק ישיר 

פעם לא התחתנו עם רגש, נתנו לזמן לעשות את שלו, והרגש הגיע אחר כך.
סליחה? איך את מגדירה רגש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2012 00:00 לינק ישיר 

אין לנו. אנחנו ציבור דחוס בקודים. מישהו ראה את הכתבה על החרדים אתמול?

תוקן על ידי נערתהבזק ב- 01/05/2012 00:01:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2012 00:55 לינק ישיר 

אני יוצאת נגד הכללה של קודים למינהם שהשתרשו בציבור והפכו לתוחלת הכלל ולהרס ולמלחמות ורכילויות בתוך הציבור שלנו!!!
במקרה כזה(עדות וזרמים)  הייתי מתחתנת איתו. רק דואגת שהמשפחה שלי תקבל אותו יפה שלא יסבול. רוצה שיהיה לבעלי הכי טוב בעולם. נקודה!!! אם אדע שאצטרך להקריב בשבילו את מה שמאחורי . אם אדע שלא יהיה לו טוב איתי במצב הזה. גם לי לא יהיה טוב. זה שיקול רציני שייתכן שאסוג מההצעה הזו.
לגבי גרוש, אין צורך להסביר למה מלכתחילה לא אשמע עליו.....
עדות וסגנון משפחה (מזרוחניק...) , זה התחלה לחיי נישואין קצת לא שיוויונית  זה יקשה על קשיים ראשונים. אם אדע שהוא מושלם אבל ממש מושלם(בשבילי..) והיא ההצעה תהיה מפתה מספיק..ואנחנו באותו ראש ודרך חייים וכל מה שחלמתי וכו' אז אשקלל את זה.
אני מלכתחילה לא בעד להוריד על מה שמסביב לבחור/ה. אני קודם שומעת מה יש בו ואח"כ בודקת את המכלול..
בן להורים גרושים- יהיה קשה לי לשמוע: 1. כי ההורים שלי יתנגדו בכל תוקף...2. כי הם לא חוו וראו מהן חיי נישואים תקינים ויהיה להם יותר קשה להתמודד....וגם לכו תדעו מה הם ראו וסבלו בחייהם...
יתום- אם אין לו משקעים. גם אבדוק ואשמע. לא מבינה את אלו שסותמים את האוזניים על כאלו בחורים. הרי זה יכול ח"ו לקרות לכל אחד ח"ו......זה לא פגם .אולי קושי...
נערונת. איזה כתבה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2012 01:26 לינק ישיר 

אריסה, 2 דברים: ראשית, אם הבעל לעתיד יסבול, גם אם את לא תסבלי- היית הולכת על זה? נראה לי שצריך להתחשב בו גם כן.
ושנית, "יתום- אם אין לו משקעים. גם אבדוק ואשמע. לא מבינה את אלו שסותמים את האוזניים על כאלו בחורים. הרי זה יכול ח"ו לקרות לכל אחד ח"ו......זה לא פגם .אולי קושי..." גם הן להורים גרושים זה יכול ח"ו לקרות לכל אחד.... זה לא פגם, אולי קושי...
אל תשכחי שבחור יתום לא יכול לבחור בכך, וג"כ בחור גרוש אינו יכול לבחור במצבו המיוחד.
אני לא חושבת שזוהי סיבה להוריד.

עדות וזרמים, כבר היו מקרים מעולם והם חיים באושר עד עצם היום הזה (טוב, חלקם כבר לא הין החיים...)
סגנון משפחה שונה , נדיר למצוא התאמה.,אא"כ אחד מן הצדדים בחר את דרכו בעולם והיא שונה מדרך המשפחה.
גרוש ואלמן- שאלה מענינת, שמענו גם על רווקות שהתחתנו עם גרושים ויותר מאחת... אבל זה שיקול רציני

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2012 01:37 לינק ישיר 

זה מה שאמרתי!!!!
לא אהיה מוכנה שהוא יסבול....
רוצה שלבעלי יהיה ההכל הכי הכי טוב בעולם. ולזה אני חותרת. ד יעזור שיהיה לי הכוחות.......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2012 01:53 לינק ישיר 

מאחלת לך ולו את הכי הכי טוב בעולם ובקרוב לשתיכם ביחד... :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2012 13:08 לינק ישיר 

אריסה כתב:
אני יוצאת נגד הכללה של קודים למינהם שהשתרשו בציבור והפכו לתוחלת הכלל ולהרס ולמלחמות ורכילויות בתוך הציבור שלנו!!!
במקרה כזה(עדות וזרמים)  הייתי מתחתנת איתו. רק דואגת שהמשפחה שלי תקבל אותו יפה שלא יסבול. רוצה שיהיה לבעלי הכי טוב בעולם. נקודה!!! אם אדע שאצטרך להקריב בשבילו את מה שמאחורי . אם אדע שלא יהיה לו טוב איתי במצב הזה. גם לי לא יהיה טוב. זה שיקול רציני שייתכן שאסוג מההצעה הזו.
לגבי גרוש, אין צורך להסביר למה מלכתחילה לא אשמע עליו.....
עדות וסגנון משפחה (מזרוחניק...) , זה התחלה לחיי נישואין קצת לא שיוויונית  זה יקשה על קשיים ראשונים. אם אדע שהוא מושלם אבל ממש מושלם(בשבילי..) והיא ההצעה תהיה מפתה מספיק..ואנחנו באותו ראש ודרך חייים וכל מה שחלמתי וכו' אז אשקלל את זה.
אני מלכתחילה לא בעד להוריד על מה שמסביב לבחור/ה. אני קודם שומעת מה יש בו ואח"כ בודקת את המכלול..
בן להורים גרושים- יהיה קשה לי לשמוע: 1. כי ההורים שלי יתנגדו בכל תוקף...2. כי הם לא חוו וראו מהן חיי נישואים תקינים ויהיה להם יותר קשה להתמודד....וגם לכו תדעו מה הם ראו וסבלו בחייהם...
יתום- אם אין לו משקעים. גם אבדוק ואשמע. לא מבינה את אלו שסותמים את האוזניים על כאלו בחורים. הרי זה יכול ח"ו לקרות לכל אחד ח"ו......זה לא פגם .אולי קושי...
נערונת. איזה כתבה?

אם את קודם שומעת מה שיש בבחור עצמו, אז לא אמור להיות לך קשה לשמוע בן להורים גרושים, כי פעמים רבות דווקא הקשיים מחשלים, דווקא העובדה שהוא ראה מה מסוגל לעולל חיי נישואין לא תקינים הוא יתאמץ יותר, הוא יהיה רגיש יותר. בפרט שהרבה פעמים גירושין לא בהכרח מצביעים על חיי נישואין לא תקינים אלא דברים עמוקים יותר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2012 13:28 לינק ישיר 

צודק. יש מושג כזה לא כדאי להסתכן. אם רואים ושומעים מכלי ראשון אולי אפשר ולא אסוג....
מלכתחילה יש הצעות אחרות שנראות יותר.(גם לגבי עדות וזרמים. בד"כ מציעים מה שמתאים...אבל בתיאוריה...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2012 13:29 לינק ישיר 

״הזהרו בבני עניים שמהם תצא תורה...״ (בדגש על ב נ י עניים ולא העניים עצמם)

תוקן על ידי נערתהבזק ב- 01/05/2012 13:29:48

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פגשת אדם מושלם, אבל...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.