| נשלח ב-18/5/2006 19:37 |
|
| |
מה יש לבחורות נגד בחורים מעשנים??
היום יש בחורות שמראש מודיעות שאין על מה לדבר אם הבחור מעשן.
א. למה קובעים מראש כזה דבר?? אם הכל ילך טוב והבחור יתאהב אז ודאי שהוא יפסיק לעשן (במקרה שהיא תבקש)
ב. במקרה והכל הולך טוב והבחורה ורצה את הבחור, נראה לכם שהעישון זה מה שיפריע??
ג. מחקרים מוכיחים כי השמנת יתר יותר מסוכנת מעישון. איך זה שאין בחורות שקובעות מראש "בלי שמנים"??
הסבר קטן מהמומחים לא יזיק
בןשלקדושים

|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2006 21:42 |
|
| |
עישון-גורם מוות מספר 1.מחקרית.
לא מספיק?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2006 10:55 |
|
| |
דלת_אחורית אולי מכלילה, אבל זו המציאות!
רוב אלה שהתחילו לעשן בגיל צעיר-זה התחיל מלעשות רושם על החברים. ואז הם גילו כמה זה עושה להם טוב, ומזה נגררו להתמכרות.
וכן. אני גם לא רוצה אחד שמעשן... 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2006 20:22 |
|
| |
לא שמעתי כאן אף תשובה לעניין.
תסלחו לי.
יוצאים עם הבחור, רואים אם הוא בחור רציני, תגידו אתם (בחורים ובחורות יקרים), יש בחור רציני שלא יפסיק לעשן אם הבחורה תבקש???
וגם, אם הבחורה תאהב אותו יתכן שהיא תסכים לקבל אותו יחד עם החסרונות, עישון, שמן, וכל היתר.
למה לעשות הכללות מראש ולומר "לא רוצה מעשן" - ואם הוא אחלה גבר, רציני, מיושב בדעתו, ו...מעשן, זה סיבה לא להתחתן איתו????
עדיף בחור ירא שמיים מעשן מאשר לא ירא שמיים ולא מעשן, וכל הדברים האלו אפשר לראות רק בפגישות, זה לא צורה להוריד מישהו לפני שפוגשים אותו רק בגלל שהוא מעשן.
ואגב, סטטיסטיקות מוכיחות כי יש לאדם יותר סיכויים למות מתאונת דרכים בדרך לקנות סיגריות מאשר למות מסיגריות, אז אולי תורידו בחורים שנוהגים??
הרי הקב"ה מנהל את העולם, מי אנחנו שנחליט ואין לנו מושג מה ילד יום, נבדוק האם הבחור ירא שמיים, שוקד על תלמודו, מיושב, ואז מגיעים לעניין העישון, אבל בראש ובראשונה עישון?? מגוחך.
די עם המוסכמות האלו!!!
בנש"ק
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2006 11:41 |
|
| |
וכאן צריך לשאול מה יש לבחורים נגד בחורות מעשנות.אם פתאם בפגישה בחורה תוציא חפישה ותעניין אצל בחור אם מעשן קנט קצר.
תוקן על ידי - astronavt - 24/05/2006 11:41:39
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2006 12:03 |
|
| |
אין לי בעיה עם בחורה מעשנת. אבל אני מקוה שהיא תפסיק לעשן אחרי האירוסין. זה לא בריא לה, ולא לילדים שהיא בע"ה תוליד.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 14:27 |
|
| |
בס"ד
בןשלקשדושים.
שלום לך.
אז אני יאמר ככה ..
כן יש בחורים שיגידו שהם מפסיקים לעשן לבחורה אבל אחרי החתונה הבחורה תצטרך לנהל נגד הבחור מרדף של תול ועכבר כי הרי הבחור לא נגמל ובחורה או כל אדם נורמלי לא מתכונן לנהל מרדף אחרי בן זוגו על כל דבר.
דבר שני אמרת שאולי שאחרי שיראו שזה מתאים אז יוותרו ולמה להוריד מראש..
אז ככה הרעיון הוא שהבחורה לא רוצה להגיע למצב כזה שהיא תצטרך לוותר על זה כי הרגשות שלה לא מסוגלים להכיל את האושר שבפגישת בחור מדהים ... היא לא רוצה להתנסות בזה כי היא יודעת שהיא לא רוצה בחור מעשן... ואחרי שתפוג כל ההילה של האירוסין היא תגלה שהיא עומדת ליד בחור שמעשן שזה מפריע לה מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 15:26 |
|
| |
בן של קדושים סתם מעניין, הרחת פעם את ריח הסיגריה?????? לפי השאלות עושה רושם שלא,
לך תריח ומייד תבין
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 11:14 |
|
| |
אני הרחתי, ואני לא מבין מה הבעיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 12:06 |
|
| |
שלום וברכה דבר ראשון אני מעט חדש פה אבל קראתי את ההודעות פה במשך תקופה לפני שהתחלתי להגיב
אני אישית סולד מסיגריות עד כדי כך שאני אומר זאת בפירוש למעשן שמכלה את ריאותיו לידי {במסגרת הכבוד,, פעם גם דיברתי עם הורה של מוצעת לשידוך והנ"ל לא הפסיק לעשן ושאלני אם אני מצונן או שיש לי קשיי נשימה כי הרגשתי שאני נחנק בסיגריה השלישית}
ובחורות שמעשנות זה מוריד מהחן היהודי {לא שלבחורים זה מוסיף משהו רק שהבחורים יותר נגררים אחרי חברה} חוץ מהעיניין הבריאותי
לעומת זה אלה שרוצות שבן זוגן יפסיק לעשן זה רק בכוח הרצון ולא באיומים על נזקים בבריאות {גם קפה וסוכר ומלח ועוד מלאי דברים לא בריאים} והוצאות מיותרות ולנסות להגמל בגלל שזה התמכרות וכל התמכרות היא לא טובה וכשרוצים בכוח רצון זה לא לעשן רק חצי קופסה במקם קופסה אלא להפסיק לגמרי
וכמו שקיבלתי במייל
כשאדם קם בבוקר, מה הוא עושה? הוא מכין לעצמו ספל קפה . מה עושה הקפה? מעלה את לחץ הדם , מגרה את העצבים, אבל משפר את הזיכרון. קפה נטול קופאין מעלה את הכולסטרול ומזיק לראייה. במה ימתיק את הרעלים שהוא מכניס לגופו : האם בסוכר לבן, שהשימוש בו כמוהו כהתאבדות ? או בסוכר חום - המעניק לקפה טעם של עוגת דבש בת חודש, ואולי בסוכרזית - שאפילו עכברי מעבדה כבר נמנעים מלגעת בו ? למה להסתבך? עדיף לוותר על המנהג האנכרוניסטי של קפה וסיגריה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 15:25 |
|
| |
קורבר, אוקיי, אז תלך לרופא אף אוזן גרון והוא יבדוק לך את בלוטות הריח, האם הן עובדות והכל בסדר, כי ריח הסיגריות הוא ריח חונק ובלתי ניסבל!!! (יכול להיות שזה בעצם מה שחוסם לך את חוש הריח???!!!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2006 16:10 |
|
| |
שלום
חדש אנכי בפורום. ואולי אינני מחדש דבר...
בתור מעשן (לא מכור) לשעבר, אינני מעשן וב"ה לא הייתי מספיק עמוק בזה. אבל אני מבין את הכיףשבזה ואח"כ את הצורך לזה למכורים.
אני מכיר בחורים טובים שמעששנים ושבוים בידי יצרם וזה יצה"ר קשה כמו כל יצה"ר.
אין הכי נמי שסכנות מצויות ואורבות לנו מכל פינה, אבל השתדלות צריך ועישון והשמנת יתר שנקבעו מדעית כמסוכנים - שומר נפשו ירחק מהם לכתחילה. וזוהי ההשתדלות המינימלית המחויבת. ועל השאר: שומר פתאים ה'
אישית אני חושב שרוב הבחורים היום לפני שהתחילו לעשן ידעו למה הם נכנסים ולסכנות שבזה וידעו היטיב שדעת תורה אינה נוחה מתופעה מסוכנת זו, ולכן כל כל האחריות מוטלת עליהם!!!! שישאו בתוצאות. אלו הם החיים............ בקשר לריח: לפני שהתחלתי לעשן הריח היה בלתי נסבל , היום לאחר 3 שנים בלי הריח ללא ספק מסריח אבל פחות........ ואם זה סגריה טובה באמת זה לפעמים אפ' ריח טוב.
תוקן על ידי - צבי613 - 18/07/2006 16:15:05
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2006 17:02 |
|
| |
אצל בחורות הבעיה היא לא הריח, לרוב, לעישון יש תופעות לוואי שאותם הבחורות לא רוצות. כמו עצבנות. נכון שיש הרבה מעשנים שהם רגועים אך בלי שידעו כשהם יתעצבנו הם יחטפו את הג'נענע שלהם. (בדוק אצל מעשנים כבדים) וכדאי לתפוס מחסה. {זה לא אומר שכל מי שעצבני מעשן, או כל מי שמעשן כבד, עצבני.-זה סטטיסטיקה}
אצל מי שלא מעשן כבד (יותר מסיגריה ליום) זה במחקרים כל הזמן ובודקים מה התופעות לוואי של זה.
ואיך אמר לי איזה מעשן כבד: - את נגד עישון? את יודעת שעישון עוזר נגד מחלות הזיקנה? - מה?! אל תבלבל לי במוח! - זה המציאות! מתים קודם!
ז"א שכולם מודעים לזה ולבעיות כמו שאמר צבי613
תוקן על ידי - פוקהנט - 18/07/2006 17:04:44
אתר "שידוכי חרדים"-כנסו ולא תוכלו לצאת
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2006 23:26 |
|
| |
תגיד..
התנשקת פעם עם מאפרה??
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2006 16:13 |
|
| |
כבוד הבנש"ק,
חוץ מזה שזה מסריח בבית, באוטו, בבגדים ובעוד כל מיני דברים שאין כאן המקום לפורטם - בחור שמעשן לא יכול להיות יר"ש מאחר שכל גדולי הדור פסקו שאסור באיסור תורה להתחיל לעשן.
<<<It''s smart to be Smart>>>
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2006 16:18 |
|
| |
אם אני לא טועה גם הרב כדורי זצ"ל היה מעשן אז מה לא היתה לו יר"ש ?
|
|
|
|
|