הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים אלעד · "חדשות אלעד"-הצביעות בהתגלמותה
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/5/2009 00:00 לינק ישיר 
"חדשות אלעד"-הצביעות בהתגלמותה

ליאני, לכלכת ובגדול.
אינני מחסידיו של צביקה כהן,אך למרות זאת לא אהבתי את סגנון כתבותיך המגמתיות והארסיות. דנתי אותך לכף זכות ותמיד חשבתי אולי יש דברים בגו. "סוף סוף יש עיתון באלעד שלא מפחד להגיד את האמת".

חלפו הימים והגיע "עידן חדש" (ביטוי שאתה מקפיד לשזור בכתבותיך....)
מאוד הפריעה לי הכתבה בשבוע האחרון על ת"ת מוריה. כתבה שבה "ניקית" את המועצה מכל אשמה "וטפלת" את האשמה על הנהלת ת"ת (ולא בית ספר, כפי שכתבת...). חוסר רצינותו של "התחקיר" שערכת היה גלוי לכל. הואל נא לעיין בגליון של "קוראים אלעד" באותו נושא ותראה מהו תחקיר ומהי אובייקטיביות.

התנהלות זו שחוזרת על עצמה כל פעם מחדש,("עידן חדש" כבר אמרנו..) שבה אתה מסנגר ומחבק את ראש עירנו החדש מעלה בי תהיות ביחס לעבר, לגבי צביקה כהן.
מסתבר שגם אתה "מפחד" להגיד את האמת.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 01:14 לינק ישיר 

דוגמא לצביעות: בזמן צביקה ליאני כתב רבות נגד אגרת השפ"פ וסיקר ארוכות את מאבקו של שמוליק גרוסמן
ובראיון חג שנערך עם עידן שמוליק ליאני מאשים את אחד מחברי העירייה שעבור חשיפה במקומון גרם לביטול הגינון.
תוך התעלמות מכך שעיקר המאבק היה של ליאני!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 01:25 לינק ישיר 

למה להוציא דיבה רעה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 01:59 לינק ישיר 

שאלת אותי או את שמוליק?
אני הבאתי ציטטות מעיתון מפגר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 08:37 לינק ישיר 

יש אמת בדברים, יש לי תחושה שהעיתון הזה בבעלות אותם מאפיונרים שגרמו להדחתו של צביקה כהן......

דדווח על תוכן פוגעני

UPREAL השקעות פרטיות -   בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!

נשלח ב-10/5/2009 08:38 לינק ישיר 

יש אמת בדברים, יש לי תחושה שהעיתון הזה בבעלות אותם מאפיונרים שגרמו להדחתו של צביקה כהן......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 11:05 לינק ישיר 

זה לא חידוש
 ליאני ידוע כאחד הלקקנים של עידן, אבל לא מאהבה עד שיפסיקו לתת לו פרסום
ואז תראו את ההתהפכות שלו והוא יסביר שכעיתון הוא מחוייב לומר את האמת ורק את האמת

העיתון של ליאני כולם כבר יודעים זה לא בשביל חדשות זה עיתון רכילותי
ועיתון למי שמשלם יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 11:56 לינק ישיר 

מעניין שהפרסום שהוא מקבל שווה לערך של עמוד אחד עד שלושה עמודים

בעוד שאצל קוראים אלעד המודעות מרובות בכמות מטעם העיריה

מעניין מי מקבל פרסום
ומי מלקקק

מהיר חימה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 12:41 לינק ישיר 

מהיר

התשובה נמצאת בגמרא, תחילת פרק המפקיד..

"מתקיף לה רמי בר חמא-והא אין אדם מקנה דבר שלא בא לעולם? עונה הגמרא "בדעבידי דאתו"

הכא נמי, הפרסום בוא יבוא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 22:52 לינק ישיר 

איסתרא בלגינא קיש קיש קריא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2009 18:13 לינק ישיר 

צודקים ! אני שמח שצביקה כהן הלך,  אבל חדשות אלעד לא הוגן ולא הגון, האם בשביל לנקות את עידן טופלים אשמה על האנשים הכי ישרים בעיר?  האם ליאני מכיר עוד תלמוד תורה שיש לו כיתות בבתי כנסת , הרי אם זה היה קורה בציבור אחר העיר הייתה מתהפכת.
מה אומר לכם ליאני זה א-פריינקישע מעיישעס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2009 23:51 לינק ישיר 

אתם תותחים פשוט תותחים  איך חשבתם על זה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2009 09:21 לינק ישיר 

מסקנה....בכל קדנציה יהיה עיתון מטעם ולא יעזור לאף אחד מה לעשות????????????.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2009 22:35 לינק ישיר 

עדיף עיתון מטעם מאשר מלחמה ללא טעם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2009 23:09 לינק ישיר 

היה פעם סקר טלפוני שבו שאלו על העתונים באלעד אחת השאלות היתה מי העתון הכי אמין בעינך?עניתי חדשות אלעד
זה היה די בהתחלה של חדשות אלעד. ראיתי אז את קוראים אלעד כשמו משהו לקרא נחמד שלא נכנס לפוליטיקות כבדתי את זה. כשהתחיל חדשות אלעד הוא התעסק בנושאים שעד אז לא עסקו בהם לא זכור לי מה היתה הכתבה שבגללה שמחתי שיש גם עתון כזה באלעד אבל אין ספק שכתבות כמו בנושא התשלום שהמשיכו לקחת בתלמודי התורה בעיר למרות הסבסוד לגילאי 3-4 הן כתבות חשובות שתורמות אני מקווה (לא ידוע לי אם זה הצליח או לא) לתושבים. גם כשהתחילו הכתבות על מחדלי העיריה זה היה נראה לי מאותו מקום אך באיזשהו שלב התחילו כתבות חנפניות ברמות ורדיפה שיטתית שערערו את האמינות השיא מבחינתי היו 2 כתבות שבהן ידעתי שהעתון משקר הכתבה על הספריה בה הציגו את עמרוסי כאדם מאחורי הספריה וכאילו בן חורין שולי עד לא קים בנושא כולם ידעו על פעילותו של בן חורין להקמת הספריה וכל מי שמכיר את עמרוסי יודע שזה לא הסגנון שלו. המקרה השני שוב עם עמרוסי העתון רצה לנגח את שי נתן והכניס בפי עמרוסי דברים שלא אמר. במקרים אלו ידעתי שהעתון משקר מה לגבי כל הכתבות שאין לי מושג לגביהן?
במקרה של תלמוד תורה מוריה, שהעתון נוהג בו כבוד בימי הספירה ומסרב לכנותו בשם בו הוא קורא לעצמו "תלמוד תורה מוריה" (כי כידוע בתורה של העתון כתוב שמותר לשקר ולכן לא ראוי לקרא לתלמוד תורה כך שלא יחשבו חלילה שמדובר באותה תורה...) קשה לקרא לכתבה כזאת עיתונות
כתבה לא ברורה ומבולבלת, ניתן להשוות לקוראים אלעד שסיקר בצורה הגונה את הספור ושם גם מבינים מה סוכם מה נעשה מה לא נעשה ,בחדשות אלעד לא מזכירים בכלל את המבנה של אוהל אשר בשמו לא ברור לי למה.
אין בקשת תגובה
חנפנות לראש העיריה ברמות מביכות לטעמי (אופיני לא רק לכתבה הזאת)
הנהלת מוריה מנעה מההורים לפעל כבר יותר מחצי שנה כיוון שהאמינה כלשון הכתבה "שניתן להגיע להבנות והישגים בכל תחום, אך ורק בדרכי נועם, בשיתוף פעולה ולא בהפגנות ועשיית שרירים" כשהבינה שבדרך זאת לא רק מה שסוכם לא מקוים, אלא נהיה גרוע יותר לגבי שנה הבאה, בה גם מה שכבר קים לא בטוח שימשיך נתנה להורים לפעל ולהפגין.
בתקוה שחדשות אלעד יתחיל להיות עתון הגון לטובתם הרוחנית ולטובתנו כתושבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2009 15:20 לינק ישיר 

חדשות אלעד בחיים לא היה ולא יהיה הגון
וגם הדוגמא שהזכרת על תשלום השכר לימוד דומה לעצומה נגד מס הכנסה...
למעשה החיידרים קיבלו תוספת מזערית כיון שמדובר רק על הגנים של החידר, שגם קודם היו מסובסדים ברובם, כשלעומת זה בכיתות א-ח היה קיצוץ משמעותי. וטבעי שהחידר יקח מחיר אחיד למרות שהגנים רווחיים כדי לממן את הכיתות.
וכך כל כתבה יוצאת ללא בדיקה מינימלית העיקר הכותרות ה'צהובות'

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > "חדשות אלעד"-הצביעות בהתגלמותה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר