הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · הגמ"ח המרכזי האם זה אמיתי??????
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/2/2010 12:53 לינק ישיר 
הגמ"ח המרכזי האם זה אמיתי??????

רבותי או שאני מפגרת או שכולכם מפגרים?????

לפי טענתם כל אדם שתורם 10 דולר לחודש במשך 20 שנה יוכל לקבל הלוואה
של 10.000 $ בהחזר של 100 תשלומים.
היעד שלהם הוא 1000 מנויים חדשים בחודש ולפי זה בניתי את הטבלה.
אני חופרת וחופרת באקסל ולא מסתדר לי העניין.
שנה   כמות מנויים    סכום כסף נכנס    סכום כסף בקופה    
1         12,000        120,000          120,000
2         24,000        240,000          360,000
3         36,000        360,000          720,000

לאחר 20 שנה
21      252,000     2,520,000         27,720,000     
בשנה זו הגמ"ח צריך להוציא הלוואות ל12,000 מנויים מהשנה הראשונה סך לכל אחד 10,000 $

סך הכל 120,000,000$

אז תסבירו לי איפה  נעלמו $92,280,000

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 12:56 לינק ישיר 

יש להם ממון ראשוני
דבר שני -אין התחייבות להלוות לאף אחד
יש כאן רק גמ"ח לא ביזנס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 13:03 לינק ישיר 

פשוט מאד התוצאה שאתה הגעת היא מה שיהא להם אחרי 20 שנה מגל שנתי אחד של מנויים...

אבל אל תשכח שגם נכנס להם בנתיים תרומות של גל שני של שנה שנייה של מנויים ושלישית וכן הלאה...

ובנוסף תרומות כלליות...

וכבר מחודש שני מתחיל החזר של 100$ חודשי של המנויים הראשונים שקיבלו הלוואה...

ובנוסף הכסף שחוזר כבר לא מוייב שוב מה שאומר שהקופה רק הולכת ומתעצמת....

כך שלא רק שהם יעמדו בהלוואות הם גם לא נראה לי פושטים רגל בזמן הקרוב..

הנאמר בלשון זכר למרות שרק עכשיו שמתי לב שזה נקבה, סורי אין לי כח לתקן...

תוקן על ידי ננחמןמאומן ב- 23/02/2010 13:06:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 13:03 לינק ישיר 

הייתי מצפה לתשובות............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 13:06 לינק ישיר 

עלרמה כתב:
הייתי מצפה לתשובות............

אני חושב שקיבלת תשובות.... טעות חישוב שלך... איך את אמרת או שאת מפגרת או שאנחנו מפגרים, אני לא יגיד שאת מפגרת אבל אנחנו לא ממש מפגרים..

דדווח על תוכן פוגעני

חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   UPREAL השקעות פרטיות -   בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.

נשלח ב-23/2/2010 13:31 לינק ישיר 

הכוונה היא שלא כולם מתחתנים באותו זמן ואלו שמתחתנים קודם יתחילו כבר להחזיר והכסף מתגלגל הלאה. ובכל זאת לעצם העניין את צודקת בהחלט וצריך והתייעץ עם מומחים למימון לפני שמקימים פרוייקט כזה . לדעתי הם סומכים פה יותר מידי על פירמידה ושהאחרונים שכל הזמן ממשיכים להצטרף יכסו את הראשונים . מהו סופו של כל פירמידה כלכלית אנו יודעים .בלי לראות אישור של מומחים אמיתיים למימון לפרוייקט הזה לא הייתי ממליץ להכנס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 13:48 לינק ישיר 

תשאלי את מונטג בנתיים הכסף אצל סורצקין גדול הכוללניקים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 13:52 לינק ישיר 

הגמ"ח המרכזי, הוא גמח, שבניגוד לכל אירגוני הצדקה והחסד, הוא נקי מרווחים אישיים ואני יודע את זה מבפנים.

את הגמ"ח מנהלת בפועל הנהלה מקצועית בה חברים רבנים, רואי חשבון ואישי ציבור. לגמ"ח ועד מנהל בראשו עומד מנהל הגמ"ח, הרב משה מונטג, חבר מועצה ומחזיק תיק תכנון ובנייה בעירית בית שמש, לגמ"ח ועדת ייעוץ כלכלי מקצועי, כל פעולות הגמ"ח תחת שקיפות מלאה מול וועדת הייעוץ הכלכלי ומול כל דורש.

מה גם, שאני מכיר אישית כמה משפחות, שהיו נזקקות לגמ"ח שלא כפי הכללים הנוקשים שהגמ"ח נוקט בהם, ועברו וועדת אישורים מיוחדת והכל בשביל לעזור ולסייע למנויים במצוקה כלכלית עקב נישואי הילדים.

בינתיים, אף אחד לא קם ועוזר בתכלס בתחום נישואי הילדים שזה תחום כאוב ואחת הנקודות הרגישות ביותר בציבור החרדי שאין עליה תשובה ומענה ומושיע.

וכשקם אירגון מדהים שכזה שכל כולו גמילות חסדים נטו, במקום לנסות לנגח את הארגון הזה, צריך לעודד אותו ולברך על כך שיש אנשים - בודדים אמנם - אבל יש - שעושים חסד ומצילים אנשים מלהגיע להתמוטטות ולאחר מכן לפשקווילים של "קופת העיר" רח"ל....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 14:10 לינק ישיר 

נחמןמאומן- שים לב שגב' על רמה, עשתה חשבון שכל מה שיכנס ב20 שנה, לא יספיק לשנה אחת של הלוואות, כאשר מנויי השנה הראשונה יבקשו את הלוואתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 14:16 לינק ישיר 

מעשיית חסד לא מפסידים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 14:33 לינק ישיר 

כל עוד הארגון הזה אינו מנהל את נכסיו בשקיפות מליאה עם דירקטוריון גלוי - אין לי אמון בו

להערכתי יבוא יום והארגון הזה יתפוצץ והוא כנראה בנוי על עיקרון הפירמידה

ואצל מאדוף זה הגיע לעשרות מיליארדים

ולא משנה איזה רב תומך בזה, בניהול כושל הוא לא יחזיר לך את הכסף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 14:40 לינק ישיר 

זהו שלא קראת את מה שכתבתי, שהמעלה בארגון המבוסס הזה הוא שיש שקיפות מלאה וחסרת פשרות לכל דורש. יש דריקטוריון וכל מי שמעט שכל בקודקודו משכיל להבין שהקשר בין זה למאדוף הוא מגוחך עד קורע מצחוק....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 14:45 לינק ישיר 

אדרבה שיבואו ויפרסמו את כל הדוח ונקרא אותו במתינות

לא ראיתי שום פרסום על כך,

לא ראיתי מאזן,

לא ראיתי דוח הכנסות והוצאות

רק מודעות להצטרף והבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 14:49 לינק ישיר 

אין צורך בפרסום מסוג זה,
מספיק שמי שרוצה יגש וידרוש ואף יקבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 14:51 לינק ישיר 

ברור שהגמ"ח בנוי על פירמידה, ואם מתישהו ייפסקו ההפקדות הוא יתמוטט כמו מגדל קלפים והמפקידים האחרונים לא יראו שום דבר, כמו בכל פירמידה.

להגיד שזה גמ"ח נטו בלי רווח של אף אחד זו זריית חול בעיניים מאחר שברור שכל סוכן מרוויח שם אחוזים ולא עובד ותולה מודעות (כרומו שגם עולות כסף) לשם שמיים.
כמה מרוויחים כל העוסקים? אני לא יודע.
האם ראשי האירגון הם נוכלים או אנשים עם כוונות טובות שלא מבינים שהם בנויים על פירמידה? גם את זה אני לא יודע.
מה שאני כן יודע הוא שבן אדם רציונלי לא יבנה את עתידו הכלכי על תוכנית פירמידה מפוקפקת (ועם כל הכבוד, הפתרון לנישואי ילדים הוא יותר עבודה במגזר ויותר אחריות של הילדים המתחתנים על עצמם).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 14:57 לינק ישיר 

סמארטXYZ כתב:
ברור שהגמ"ח בנוי על פירמידה, ואם מתישהו ייפסקו ההפקדות הוא יתמוטט כמו מגדל קלפים והמפקידים האחרונים לא יראו שום דבר, כמו בכל פירמידה.

להגיד שזה גמ"ח נטו בלי רווח של אף אחד זו זריית חול בעיניים מאחר שברור שכל סוכן מרוויח שם אחוזים ולא עובד ותולה מודעות (כרומו שגם עולות כסף) לשם שמיים.
כמה מרוויחים כל העוסקים? אני לא יודע.
האם ראשי האירגון הם נוכלים או אנשים עם כוונות טובות שלא מבינים שהם בנויים על פירמידה? גם את זה אני לא יודע.
מה שאני כן יודע הוא שבן אדם רציונלי לא יבנה את עתידו הכלכי על תוכנית פירמידה מפוקפקת (ועם כל הכבוד, הפתרון לנישואי ילדים הוא יותר עבודה במגזר ויותר אחריות של הילדים המתחתנים על עצמם).

א. מה כל כך ברור לך שזה פירמידה?? מה בדקת את הדברים לאשורם לפני שפלטת את השטות הזו מפיך?

ב. הגמח בכדי להתקיים ביושרה ובביסוס מוצק חייב להעביר תקציבים מיוחדים לרואי חשבון וכלכלנים שעובדים שם במשרה מלאה, וברור שצריך גם תקציב פירסומי שאגב כולו מתרומות הציבור ואינו נלקח מקופת הגמח.

ג. ראשי הארגון בינתיים מוחזקים כאנשים ישרים ואנשי חסד כל עוד לא עלה עליהם שום צל של חשד של משהו שהוא לא כשורה יש להם חזקת כשרות, ואם כן שאלתך האם הם נוכלים היא טיפשית ועקרה.

ד. אולי תרים את הכפפה כשאתה מדבר על "עבודה במגזר"... בינתיים כולם יושבים בחיבוק ידיים, והשאר חסרי אונים...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הגמ"ח המרכזי האם זה אמיתי??????
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.