בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים החלף לסקין בצבע לבן החלף לסקין הישן של הייד פארק החלף לסקין בצבע כתום החלף לסקין בצבע חום החלף לסקין בצבע צהוב החלף לסקין בצבע כחול החלף לסקין בצבע ירוק
בית · פורומים · אקטואליה וחדשות · בחדרי חרדים · אמוץ שפירא:רשימת הפושעים חלק א'
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2010 11:33 לינק ישיר 
אמוץ שפירא:רשימת הפושעים חלק א'

אמוץ שפירא |   01.08.10 - 11:22   

רשימת הפושעים - חלק א'

אתם מכירים את הילדים האלה שהחלום הכי רטוב שלהם זה להיות שוטר, אותם ילדים שמידי פורים מתחפשים שוב ושוב לשוטר? אז אני לא הייתי כזה. שוטר לא היה ברשימת התשובות שלי לשאלה הנצחית: "מה תרצה לעשות שתהיה גדול?".

אלא שמאז משהו השתנה אצלי, ובדמיוני אני כבר רואה את עצמי לאחר היציאה לפנסיה בין אותם הקשישים לבושי המדים שיוצאים להתנדב במשטרה כדי לעשות משהו כדי לעצור את הקטל בדרכים.

ועד אז הנה תרומתי. בימים האחרונים כאשר אני נוסע במכוניתי צמודים אליי עט ונייר, וכל עבריין תנועה שאני מגלה נרשם, ומעתה אפרסם פה מידי פעם את "רשימת הפושעים" שלי. רשימה של מספרי הרכבים שנסעו באדום, שלא עצרו בעצור, ושנהגיהם דיברו בסלולארי. אבל לפני כן אודה וקצת אבוש גם אני לא נהג מושלם, ולא תמיד נוהג לפי כל הכללים, אבל למרות זאת זה לא מה שימנע ממני לפרסם את "רשימת הפושעים".

ולאחר ההקדמה הזו הנה הרשימה - חלק ראשון:

רכב שכור מחברת באדג'ט שמספרו 2966067, חצה קו לבן ב 25.7.2010 בשעה 12:40 בצהריים. זמן קצר לפני כן נרשם אצלנו רכב שמספרו 8310266 ליד מעלה אדומים כשהנוהג בו מדבר בסלולארי תוך כדי נסיעה. גם הנוהג ברכב אאודי בתחילת יולי בכביש המנהרות שמספרו 2081262 דיבר בסלולארי תוך כדי נסיעה.

שני עבריינים נוספים תפסנו ב 30.7.2010 לאחר חצות. רכב שמספרו 2764727 חשב שהשעה המאוחרת מצדיקה לעבור את הצומת ברחוב אהרונוביץ' בבני ברק באור אדום. כשעה אחר כך רשמנו את הרכב שמספרו 8919119 חוצה קו לבן על גשר המנהרות בכביש שישים מכיוון גילה דרומה.

וגם נהגים מקצועיים, שמהם היה ניתן לצפות ליתר זהירות ולנהיגה שתעיד משהו על מקצועם, גם נהגים עבריינים כאלו מצאנו.
מונית שמספר לוחית הזיהוי שלה הוא 7349625 "גנבה" את האדום - כלומר עברה באדום - ב 1.8.2010 ביציאה מנתיבי בגין בירושלים לכיוון בית המשפט העליון.

נהג אוטובוס של חברת "בלו ליין טורס" שמספרו 8045714 נהג ב 1.7.2010 כאשר הוא מדבר במכשיר סלולארי.

מוניות שמספריהם 6689525 ו 6507225 חנו ב 21.7.2010 מעבר לקו הלבן על מעבר חצייה ליד בניין שערי העיר בירושלים.

לסיום: כל הנ"ל בכפוף לכך ש-ט.ל.ח, ולכך שלא כל הזכויות שמורות.
מקור:רשת ב' (הבלוג של אמוץ שפירא)

מקור:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 11:34 לינק ישיר 

מלשינון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 11:37 לינק ישיר 

ילדון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 11:57 לינק ישיר 
כל הכבוד לאמוץ שפירא - איש איכפתי

אמוץ שפירא הוא אחד האנשים האמיתיים ביותר בתקשורת.
אכפתי, הגון ועדיין מאמין באנשים שביכולתם לשנות את הזיפט בו אנו נמצאים.
אשרי יולדתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 12:01 לינק ישיר 

וואו, איזו אובססיה מעניינת

דדווח על תוכן פוגעני

שבתאי הדייג למהדרין - ארוחת דגים מלאה כולל תוספות ושתייה ב-99 לסועד !   עגלות בייבי ג'וגר - עגלת תאומים איכותית מעודפי יבוא במחיר מדהים!!   ילקוט - חוזרים ללימודים - כל ספרי הלימוד לילדים שלכם - בזול ובמשלוח עד הבית

נשלח ב-1/8/2010 12:05 לינק ישיר 

אני חושבת שלהתעסק עם דף ועט תוך כדי נהיגה זה לא פחות מסוכן מאשר לדבר בסלולארי

דוגמה אישית גרועה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 12:10 לינק ישיר 

ליטאית, מי אמר שהוא הנהג?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 13:56 לינק ישיר 

ילד משועמם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 14:02 לינק ישיר 

מחר הוא ירצה לסגור חשבון עם שונא שלו, אז הוא גם יפרסם אותו ברשימת הפושעים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אמוץ שפירא:רשימת הפושעים חלק א'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר