| נשלח ב-27/12/2011 21:01 |
|
| |
יצא המרצע מן השק
הקריאות בהפגנה הערב לאבוטבול להתפטר הוכיחו כי לא השתוללות הקנאים היתה סיבת ההפגנה אלא רצונם של גורמים פוליטים להדיח את אבוטבול מכס ראש העיר. כי אחרת מה כל ההתלהמות הזאת נגדו האם הוא הביא את הקנאים לבית שמש האם הוא מסכים עם דרכם של הקנאים שאגב גם רוב הציבור החרדי בבית שמש לא מסכים עם דרכם ואף סובל מכך קשות האם ראש העירייה הקודם דני וקנין הצליח עם הקנאים יותר וכי בירושלים בשכונת מאה שערים ניר ברקת או אורי לפולינסקי או טדי קולק הצליחו איתם. אתם צריכים להבין שהקנאים הם עצם בגרון בשבילנו ואין שום סיבה להכפיש את הציבור החרדי בכללותו או את אבוטבול בפרטות על הנושא הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 12:01 |
|
| |
תוקן על ידי קוראבמדבר ב- 29/12/2011 12:09:53
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 12:17 |
|
| |
לא הבנתי מה הבעיה? משפחת מרגוליס בשבוע האחרון הייתה עסוקה במאות טלפונים וביקורים ובראיונות לתקשורת . ע"מ להסדיר מצד אחד את הראיונות והביקורים ומצד שני את הפרטיות והמנוחה של המשפחה הוסדר שתהיה מנהלת שתהיה מאחורי המשפחה.
האמת שהמשפחה הייתה חייבת מנהלת תקשורת ולו רק בשביל לטפל ב30!! הטלפונים שעשתה לשכת ראש העיר אל המשפחה כדי להסדיר ביקור מאולץ
האחריות על השמירה על המרקם החברתי בעיר נמצאת בידי ראש העירייה המכהן בפועל
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 12:43 |
|
| |
הבעיה היא ניצול ציני שהמשפחה עושה על גבה של ילדתם לצורך נושא פוליטי. אם עד היום חשבתי שבאמת ירקו על הילדה לאחר שקראתי את הכתבות אני מסופק בכך. דבר נוסף ההתקפות הבלתי פוסקות של המשפחה על אבוטבול כאילו ורק הוא האשם במחדל והסירוב לכל פגישה איתו מריחים ריח פוליטי טהור. לדעתי וזאת דעה של רבים אבוטבול כלל לא אשם בכך שיש קנאים בבית שמש הוא לא הביא אותם ואין לו את הדעות שלהם (אם היה לו את הדעות שלהם הוא לא היה נמצא בעירייה הציונית)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 13:08 |
|
| |
קורא במדבר צודק במאה אחוז
למרות שאני דתי לאומי אני חושב שזה עוול לעשות שימוש ציני בילדה לצורך פוליטי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 19:51 |
|
| |
כפי מה שהבנתי ממקורבי לרנר אב המשפחה מועמד להיות מנכ"ל משרדו של לרנר כל התקפות האלה נועדו רק להשמיץ את החרדים של בית שמש חבל שמפלגת טוב לוקחת חלק מההסתה הזאת ובאים לעודד את המשפחה במקום לגנות אותם . אגב העירייה כל הזמן התריע שבית ספר המריבה אורות יהיה מוקד למריבות בגלל השכונה שם והם בכל זאת לקחו את הסיכון ופתחו שם בית ספר אז מה הם רוצים מאיתנו עכשיו.??(חומר למחשבה)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 20:30 |
|
| |
| המעדכן27 כתב: |  | חבל שמפלגת טוב לוקחת חלק מההסתה הזאת ובאים לעודד את המשפחה במקום לגנות אותם . (חומר למחשבה) |
|
סליחה שאני שואל, אבל אתה שומע את עצמך?
ילדות בנות8 מבית ספר אורות בנות סובלות מהתנכלויות שלושה חודשים מידי יום ביומו בוקר וצהריים, מפוחדות, בוכיות, לא מרוכזות בלימודים,וחדלות אונים
כולם ידעו מהבעיה, העירייה,המשטרה, משרד החינוך, הפוליטיקאים.
העירייה עסקה בלגנות את כל הצדדים ו" להתריע " בלי לטפל באמת בבעיה ..
באיזה שהוא שלב שכבר לא הייתה ברירה להורי הבנות הסיפור יצא לתקשורת..
ואתה עומד פה היום ומדבר בגנות המשפחה??
מעניין מאוד אם היה מדובר בילדה שלך איך היית נוהג?
כנראה שאתה מהפוליטיקאים בעיר והסתנוורת לחלוטין..
הסיפור הזה יכול להיכנס בקלות לסיפורי סדום
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 22:03 |
|
| |
המעדכן
חבל שרבים מחברינו החרדים בעיר לא קולטים איזה שירות גדול עשתה תנועת טוב השבוע עבור כל הציבור החרדי בפרט כאן בבית שמש בהורדת הלהבות בזה שגרמנו להפנמה של הציבור החילוני כי רוב החרדים בבית שמש הוא ציבור ראוי ושפוי
שים לב בכל הראיונות שלי וחברי לתקשורת לא אמרתי מילה רעה לא על תפקוד הרבנים כלפי הסיקריקים (למרות שיש לי קצת) ולא כנגד העומדים בראש המערכת בעיריה למרות שיש לי ביקורת.
הדבר היחיד אותו עשינו אני וחברי זה להוקיע בחומרה את הבריונים מחד ומאידך לסנגר על שאר החרדים בעיר
כך עשיתי בגלי צהל אצל רזי ברקאי כך ברשת ב' וכך בכל ערוצי המדיה והיינו בכל אתרי החדשות באינטרנט בשעה שלא רצו לשמוע לא את ראש העיר ולא נציגים אחרים ולולא זה היו ממשיכים לומר על אנשי בית שמש שכל החרדים אותו דבר ועובדה כותרות שלמות היו בכל מדיה שהיא על כך שהציבור החרדי באו לביקור בבית הילדה להוקיע את האלימות.
גם אם נגיד שאותה משפחה עושה פרובוקציה אין זה מענינינו שכן אנחנו באים לקדש שם שמים ולהוכיח שאנחנו בסדר
יתירה מכך בבואי יחד עם חברי לבית המשפחה אמרתי והכל שודר בשידור ישיר בכל הערוצים שיש, שאנני בא לפגישת פיוס שכן אני וחברי והציבור החרדי מתנהגים כיאות וחיים בשלום ורעות עם תושבי העיר באנו רק לומר למשפחה שאנו משתתפים בכאבם מגנים תוקפנות ושיש להילחם בה
ולא זו בלבד כאשר נשאלתי אם זו עמדתו של ראש העיר אמרתי שכן, למרות שכולנו יודעים שהוא איש שיחו של הרב קופשיץ וכל הרבנים הקנאים והוא עצמו לא עשה כלום מעולם גם כאשר היו לא פעם מעשי אלימות מצד הסיקריקים ובכל פעם שהיו מעשי בריונות הייתי נוזף בו בישיבות הנהלת העיר. ובכל זאת אין בנו ענין אלא לקדש שם שמים.
כאשר בעמוד שני בידיעות אחרונות נראתה תמונה גדולה של חרדים המעניקים לילדה מתנה שום איש בארץ לא יחשוב עוד כי כל החרדים אותו דבר.
לולא היו נעשים הדברים על ידינו להט השנאה היה גדול פי כמה.
הנה מאמר שכתבתי בכיכר
http://www.kikarhashabat.co.il/מדוע-נעדרתי-מההפגנה.html
הנה ראיון אותו נתתי בגלי צהל ב 25/12
http://www.glz.co.il/NewsArticle.aspx?newsid=56757
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 23:41 |
|
| |
עזרתם לתקשורת להכריך לכולם שזה בעיה חרדית, במקום להסביר בפשטות מוחלטת שזה בעיה של אכיפת חוק נטו.
ומענין לעניין ... מה שדב ליפמן בישל פה, היה טעות, מכיוון שלא רק שדתיים לאומים לא יקנו דירות פה, אבל גם החרדים החוצניקים יפסיקו לקנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 00:30 |
|
| |
על זה אני בהחלט מסכים. וגם צוטטתי בעיתון הארץ בעניין. הקנאים מנצחים אותנו בנוקאאוט כי אם התקשורת לא מסקרת הם עושים מה שהם רוצים. ואם התקשורת כן מסקרת אזי תדמית העיר נשחקת לגמרי. אני בהחלט לא יודע מה יותר גרוע ממה...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 00:33 |
|
| |
באמונתו על התגובה הקודמת שלך
אתה סוטה מהנושא.
אני עונה לך לפי הסדר.
אין חולק על כך שהילדות סובלות שלושה חודשים אך חשוב לזכור שבגלל שיש ניסיון עם הקנאים בעיר העירייה נסתה למנוע את הסבל ולהגיע להסדר אך סירבתם זכותכם אבל אל תגיעו בטענות בישלתם דייסה תאכלו אותה.
אתה מודה שכולם ידעו מהבעיה וכולם אשמים אך מדוע בחרה המשפחה להתקיף רק את אבוטבול וסרבה לכל מגע איתו זה לא אומר דרשני.
מה אתה מצפה מהעירייה שתעשה חוץ מלגנות ולהתריע הרי זה תפקידה ואם כך היא עשתה אותו נאמנה ישנו במדינה חלוקת תפקידים ברורה והתפקיד של טיפול באלימות היא תפקידה של המשטרה העירייה יכולה רק להמליץ אך אם אין למשטרה עניין מה אפשר לעשות.
הדבר לא הגיע לתקשורת באיזהו שלב כמו שאתה אומר אלא כבר מתחילת השנה התקשורת מסקרת את הפגנות שם הדבר לא חדש לתקשורת אך בנתיים הדבר לא שיכנע את המשטרה לפעול עד הסיפור של היריקה שאני מקווה שיגרום הפעם למשטרה לפעול.
אם היה מדובר בבת שלי הייתי נוהג בדיוק כמו משפחת מרגוליס אך יחי ההבדל הקטן אני לא הייתי תוקף את אבוטבול שאינו אשם כלל בדבר אלא הייתי תוקף את הקנאים אפילו אם האג'נדה הפוליטית שלי היתה הפוכה לחלוטין מאבוטבול אני חושב שואהבת לרעך כמוך נוהג גם עליו ואסור מבחינה מוסרית להטיל עליו רפש סתם וגם מבחינה טקטית ובנוסף אני בשום אופן לא הייתי משתמש שימוש ציני בבת שלי למטרה פוליטית.
אני לא פוליטיקאי ואני לא רוצה להיות פוליטיקאי ויש לך בעיה קשה בזיהוי ניקים אך הגבתי פה שמאד חורה לי הצביעות הזאת נכון ישנה כאן ילדה שסובלת אך מדוע צריכים כעונש לתת לאחרים לסבול.
אני לא חלקתי על סבלה של הילדה אך תחשוב בהגיון לעומת ילדה אחת שסבלה (אולי) אתה מעמיד את כל הציבור החרדי אל עמוד הקלון גם אם באמת ירקו עליה הרי הקנאים האלו הם לא מייצגים אפילו 0.0001 אחוז מציבור החרדי האם זה הוגן האם זה לא נראה לך לך קצת סדומי
תוקן על ידי קוראבמדבר ב- 30/12/2011 00:44:05
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 00:49 |
|
| |
לחלל אם החרדים האמריקאים לא יקנו פה דירות זה יהיה טוב לחרדים שיוכלו לקנות דירות בבית שמש בזול והם יגיעו בהמוניהם
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2011 08:45 |
|
| |
| קוראבמדבר כתב: |  | באמונתו על התגובה הקודמת שלך
אתה סוטה מהנושא.
אני עונה לך לפי הסדר.
אין חולק על כך שהילדות סובלות שלושה חודשים אך חשוב לזכור שבגלל שיש ניסיון עם הקנאים בעיר העירייה נסתה למנוע את הסבל ולהגיע להסדר אך סירבתם זכותכם אבל אל תגיעו בטענות בישלתם דייסה תאכלו אותה.
ראשית למען הסר ספק ילדי אינם לומדים באורות בנות, מאז החלה הפרשיה אני עוקב אחרי הפרשיה בכל הערוצים הנוגעים בדבר,
ראש העיר הציע (בשלב מאוחר לאחר שהתפוצצה הפרשיה) כפתרון, להצריח בין המוסדות (הבנים והבנות)
ברשותך בוא נבדוק 2 מצבי תגובה תיאורטיים ונראה לאן זה היה מוביל..
מצב תגובה ראשון: המצב הראשון הוא מה שבעצם קרה, נציגי בית הספר הודיעו לעירייה שאינם מעוניינים "בהצרחה", נציגי בית הספר הוזהרו מראש בתוצאות אך עדיין המצב לא פותר את העירייה לנקוט בכל הדרכים לפתור את ההצקות לתלמידות..
על הדרכים לפתור את ההצקות נדון ברשותך בהמשך. . מצב תגובה שני: נציגי בית הספר מודיעים לעיריה שהם מוכנים להסדר ומעוניינים "בהצרחה", העיריה מבצעת את ההצרחה בין 2 הבתי ספר..
הקנאים חשים בניצחון עצום וניתנת להם רוח גבית להמשך השתוללותם בבית שמש.. בשלב הזה הם עוברים לבית ספר "מגן אבות" שגם הוא ממוקם בשכונת רמת בית שמש ב' והתלמידות שם למרבה הפלא מתלבשות כמעט אותו דבר כמו התלמידות של אורות בנות..
המצב מחמיר עוד יותר כשבני נוער שיוצאים בערב לפעילות הליכה ספורטיבית או סתם חוזרים לביתם ממשיכים לחוות הצקות מהקנאים..
האם הבעיה נפתרה? התשובה היא לא! האם ההצקות הפסיקו? התשובה היא לא! רחובות שיינפלד ושיפולי רמה ב' בנויים אחד בתוך השני.. האלימות לא הייתה מפסיקה לרגע!!
אתה מודה שכולם ידעו מהבעיה וכולם אשמים אך מדוע בחרה המשפחה להתקיף רק את אבוטבול וסרבה לכל מגע איתו זה לא אומר דרשני.
אכן כולם ידעו מהבעיה אבל לראש העיר יש אחריות לפתור את הפרשיה בכל דרך, ואם הוא אינו מצליח עם כל ידידותי הרבה אליו וחיבתי אליו, שיניח את המפתחות על השולחן (בהמשך תראה שאיום בהתפטרות היא סוג של פתרון)
מה אתה מצפה מהעירייה שתעשה חוץ מלגנות ולהתריע הרי זה תפקידה ואם כך היא עשתה אותו נאמנה ישנו במדינה חלוקת תפקידים ברורה והתפקיד של טיפול באלימות היא תפקידה של המשטרה העירייה יכולה רק להמליץ אך אם אין למשטרה עניין מה אפשר לעשות.
נציגי העיריה אינם נציגי יוניפיל שאני מחכה לגינויים שלהם.. הם נמצאים בעיריה ע"מ לפתור בעיות מסוג זה, המשטרה מטפלת באלימות.. במקרה הספציפי מדובר באלימות שנוצרת מבעיה חברתית ובבעיה החברתית שהיא מקור האלימות העירייה הייתה צריכה לטפל
הדבר לא הגיע לתקשורת באיזהו שלב כמו שאתה אומר אלא כבר מתחילת השנה התקשורת מסקרת את הפגנות שם הדבר לא חדש לתקשורת אך בנתיים הדבר לא שיכנע את המשטרה לפעול עד הסיפור של היריקה שאני מקווה שיגרום הפעם למשטרה לפעול.
אם היה מדובר בבת שלי הייתי נוהג בדיוק כמו משפחת מרגוליס אך יחי ההבדל הקטן אני לא הייתי תוקף את אבוטבול שאינו אשם כלל בדבר אלא הייתי תוקף את הקנאים אפילו אם האג'נדה הפוליטית שלי היתה הפוכה לחלוטין מאבוטבול אני חושב שואהבת לרעך כמוך נוהג גם עליו ואסור מבחינה מוסרית להטיל עליו רפש סתם וגם מבחינה טקטית ובנוסף אני בשום אופן לא הייתי משתמש שימוש ציני בבת שלי למטרה פוליטית.
ידידי, כשראיתי את אמא של נעמה מרגוליס ראיתי כאב ודברי אמת, מצטער אני יותר מאמין לאימא שסובלת עם ילדתה מפוליטיקאים שרועדים על כיסאם ... אתה לא שם לב אבל אתה הופך את הקורבן לטורף..
אני לא פוליטיקאי ואני לא רוצה להיות פוליטיקאי ויש לך בעיה קשה בזיהוי ניקים אך הגבתי פה שמאד חורה לי הצביעות הזאת נכון ישנה כאן ילדה שסובלת אך מדוע צריכים כעונש לתת לאחרים לסבול.
אני לא חלקתי על סבלה של הילדה אך תחשוב בהגיון לעומת ילדה אחת שסבלה (אולי) אתה מעמיד את כל הציבור החרדי אל עמוד הקלון גם אם באמת ירקו עליה הרי הקנאים האלו הם לא מייצגים אפילו 0.0001 אחוז מציבור החרדי האם זה הוגן האם זה לא נראה לך לך קצת סדומי אכן הקנאים איינם מיצגים את הציבור החרדי, אבל מדוע הציבור החרדי מתעלם ממצוקות כאלו .. תאר לך שהציבור החרדי היה מעז ומשתתף בהפגנה הראשונה כבר נגד הקנאים.. האם כל החילול השם הזה לא היה נמנע?! האם רק מה שנוגע למוסדות שלנו מעניין אותנו? האם בשקט בשקט הרבה אנשים מהציבור החרדי מייחלים לניצחון הקנאים בבחינת עופו לנו ציבורים אחרים מהעיר כי אנחנו רוצים פה הגמוניה חרדית?!
תוקן על ידי קוראבמדבר ב- 30/12/2011 00:44:05
|
|
* נקודה למחשבה: אלי ישי צוטט אתמול שבית שמש לא יכולה להחזיק את עצמה רק חרדית, ראש העיר אמר זאת מזמן.. בית שמש צריכה רופאים רואי חשבון וכו'.. רבים מהציבור החרדי באו לבית שמש ושילמו הרבה יותר על דירות ממודיעין עילית, רק בגלל שהם חיפשו עיר פתוחה יותר סובלנית יותר, מגוונת יותר, עם תעסוקה יותר, כשאנחנו יורים על ציבורים אחרים אנחנו יורים על עצמנו
הם יברחו מפה זה ברור..הם לא יפסידו.. הם ישתקעו במודיעין בראשון לציון בתל אביב, הם ימשיכו את חייהם.. אנחנו נשאר עם הרבה מוסדות ושטחים עם הרבה שכונות שיצוצו פה חדשות לבקרים .. בלי הון אנושי, ובלי שקל בקופת העיר !
** הפתרונות שהיו יכולים להועיל,
פתרון א', עקב אי ההצלחה בפתירת בעיית האלימות נגד בנות אורות בנות, ראש העיר היה יכול לאיים בהתפטרות, הרבנים כמו הרב קופשיץ ועוד היו נלחצים ומורים למנוע בכל דרך אפשרית את פגיעת הקנאים
פתרון ב', העיריה יצאה בספין לא רע בכלל על התקנת 400 מצלמות שיפקו על הנעשה בעיר וכפתרון למצוקת הבנות, למעשה היתה מספיקה מצלמה אחת, שהייתה נמצאת במקום מהיום הראשון של פתיחת שנת הלימודים, את המצלמה היו יכולים לחבר למוקד משטרתי, לבית ראש העיר שיפקח אישית על מה שקורה שם, לבית הרב קופשיץ בבחינת ראה גידולים שגידלתם..
מקורות: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=855935
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2011 22:38 |
|
| |
באמונתו ציטט אתה סוטה מהנושא. אני עונה לך לפי הסדר. אין חולק על כך שהילדות סובלות שלושה חודשים אך חשוב לזכור שבגלל שיש ניסיון עם הקנאים בעיר העירייה נסתה למנוע את הסבל ולהגיע להסדר אך סירבתם זכותכם אבל אל תגיעו בטענות בישלתם דייסה תאכלו אותה.
ראשית למען הסר ספק ילדי אינם לומדים באורות בנות, מאז החלה הפרשיה אני עוקב אחרי הפרשיה בכל הערוצים הנוגעים בדבר,
ראש העיר הציע (בשלב מאוחר לאחר שהתפוצצה הפרשיה) כפתרון, להצריח בין המוסדות (הבנים והבנות)
ברשותך בוא נבדוק 2 מצבי תגובה תיאורטיים ונראה לאן זה היה מוביל..
מצב תגובה ראשון: המצב הראשון הוא מה שבעצם קרה, נציגי בית הספר הודיעו לעירייה שאינם מעוניינים "בהצרחה", נציגי בית הספר הוזהרו מראש בתוצאות אך עדיין המצב לא פותר את העירייה לנקוט בכל הדרכים לפתור את ההצקות לתלמידות..
על הדרכים לפתור את ההצקות נדון ברשותך בהמשך. . מצב תגובה שני: נציגי בית הספר מודיעים לעיריה שהם מוכנים להסדר ומעוניינים "בהצרחה", העיריה מבצעת את ההצרחה בין 2 הבתי ספר..
הקנאים חשים בניצחון עצום וניתנת להם רוח גבית להמשך השתוללותם בבית שמש..
באמת ??? ישנה כאן פשרה כמו כל פשרה אחרת ניצחון הוא כשהם מקבלים את כל מה שהם רצו ולא כשנותנים להם סולם לרדת מהעץ אתה באמת חושב שזה משמעותי בשבילם אם הבנות למומדות במקומם הנוכחי או שהם לומדות חמש מטר במבנה הסמוך אם כן הצחקת אותי.
בשלב הזה הם עוברים לבית ספר "מגן אבות" שגם הוא ממוקם בשכונת רמת בית שמש ב' והתלמידות שם למרבה הפלא מתלבשות כמעט אותו דבר כמו התלמידות של אורות בנות..
אל תיתן להם רעיונות חדשים ??? ואחר כך שוב תאשים את אבוטבול.
המצב מחמיר עוד יותר כשבני נוער שיוצאים בערב לפעילות הליכה ספורטיבית או סתם חוזרים לביתם ממשיכים לחוות הצקות מהקנאים..
האם הבעיה נפתרה? התשובה היא לא! האם ההצקות הפסיקו? התשובה היא לא! רחובות שיינפלד ושיפולי רמה ב' בנויים אחד בתוך השני.. האלימות לא הייתה מפסיקה לרגע!!
מסכים איתך שקיימת בעיה אבל עדיין לא הסברת לי מה הקשר לאבוטבול.
אכן כולם ידעו מהבעיה אבל לראש העיר יש אחריות לפתור את הפרשיה בכל דרך, ואם הוא אינו מצליח עם כל ידידותי הרבה אליו וחיבתי אליו, שיניח את המפתחות על השולחן (בהמשך תראה שאיום בהתפטרות היא סוג של פתרון)
האחריות לפתור את הבעיה היא של המשטרה בלבד בנוסף גם דני וקנין לא הצליח לפתור את הבעיה וגם ראש עיר חילוני או דתי לאומי לא יצליח לפתור את הבעיה.
נציגי העיריה אינם נציגי יוניפיל שאני מחכה לגינויים שלהם.. הם נמצאים בעיריה ע"מ לפתור בעיות מסוג זה, המשטרה מטפלת באלימות.. במקרה הספציפי מדובר באלימות שנוצרת מבעיה חברתית ובבעיה החברתית שהיא מקור האלימות העירייה הייתה צריכה לטפל
הם ניסו ומנסים אבל אל תשכח שמדובר באנשים חולי נפש שאפילו לא שומעים לרבנים שלהם ובקיצור אין עם מי לדבר.
הדבר לא הגיע לתקשורת באיזהו שלב כמו שאתה אומר אלא כבר מתחילת השנה התקשורת מסקרת את הפגנות שם הדבר לא חדש לתקשורת אך בנתיים הדבר לא שיכנע את המשטרה לפעול עד הסיפור של היריקה שאני מקווה שיגרום הפעם למשטרה לפעול. אם היה מדובר בבת שלי הייתי נוהג בדיוק כמו משפחת מרגוליס אך יחי ההבדל הקטן אני לא הייתי תוקף את אבוטבול שאינו אשם כלל בדבר אלא הייתי תוקף את הקנאים אפילו אם האג'נדה הפוליטית שלי היתה הפוכה לחלוטין מאבוטבול אני חושב שואהבת לרעך כמוך נוהג גם עליו ואסור מבחינה מוסרית להטיל עליו רפש סתם וגם מבחינה טקטית ובנוסף אני בשום אופן לא הייתי משתמש שימוש ציני בבת שלי למטרה פוליטית.
ידידי, כשראיתי את אמא של נעמה מרגוליס ראיתי כאב ודברי אמת, מצטער אני יותר מאמין לאימא שסובלת עם ילדתה מפוליטיקאים שרועדים על כיסאם ... אתה לא שם לב אבל אתה הופך את הקורבן לטורף..
אני גם מאמין לה ואני יודע שהקנאים גם מסוגלים לזה אך צורת השתלחות המגמתית שלה גרם לי רק להטיל ספק בעובדה אולי יש פה גם משהו מגמתי. אתה חושב שכל ההסתה שיש על הציבור החרדי על כל הנושא בכללותו איננה מגמתית ???
אני לא פוליטיקאי ואני לא רוצה להיות פוליטיקאי ויש לך בעיה קשה בזיהוי ניקים אך הגבתי פה שמאד חורה לי הצביעות הזאת נכון ישנה כאן ילדה שסובלת אך מדוע צריכים כעונש לתת לאחרים לסבול. אני לא חלקתי על סבלה של הילדה אך תחשוב בהגיון לעומת ילדה אחת שסבלה (אולי) אתה מעמיד את כל הציבור החרדי אל עמוד הקלון גם אם באמת ירקו עליה הרי הקנאים האלו הם לא מייצגים אפילו 0.0001 אחוז מציבור החרדי האם זה הוגן האם זה לא נראה לך לך קצת סדומי אכן הקנאים איינם מיצגים את הציבור החרדי, אבל מדוע הציבור החרדי מתעלם ממצוקות כאלו .. תאר לך שהציבור החרדי היה מעז ומשתתף בהפגנה הראשונה כבר נגד הקנאים.. האם כל החילול השם הזה לא היה נמנע?! האם רק מה שנוגע למוסדות שלנו מעניין אותנו? האם בשקט בשקט הרבה אנשים מהציבור החרדי מייחלים לניצחון הקנאים בבחינת עופו לנו ציבורים אחרים מהעיר כי אנחנו רוצים פה הגמוניה חרדית?!
לציבור החרדי ישנם רבנים שמורים לו כיצד לנהוג ואם הם לא הורו לצאת להפגנה אז הם לא יצאו אם יש לך בעיה לך תשאל אותם למה הם לא הורו לצאת. כנראה כל מה שכתבת שייך רק למצביעי טוב שאינם שומעים לרבנים ובאמת קשה עליהם למה הם נזכרו עכשיו לצאת להפגנה נגד הקנאים
* נקודה למחשבה: אלי ישי צוטט אתמול שבית שמש לא יכולה להחזיק את עצמה רק חרדית, ראש העיר אמר זאת מזמן.. בית שמש צריכה רופאים רואי חשבון וכו'.. רבים מהציבור החרדי באו לבית שמש ושילמו הרבה יותר על דירות ממודיעין עילית, רק בגלל שהם חיפשו עיר פתוחה יותר סובלנית יותר, מגוונת יותר, עם תעסוקה יותר, כשאנחנו יורים על ציבורים אחרים אנחנו יורים על עצמנו
אנחנו לא קנאים ולא יורים על ציבורים אחרים.
הם יברחו מפה זה ברור..הם לא יפסידו.. הם ישתקעו במודיעין בראשון לציון בתל אביב, הם ימשיכו את חייהם.. אנחנו נשאר עם הרבה מוסדות ושטחים עם הרבה שכונות שיצוצו פה חדשות לבקרים .. בלי הון אנושי, ובלי שקל בקופת העיר !
** הפתרונות שהיו יכולים להועיל,
פתרון א', עקב אי ההצלחה בפתירת בעיית האלימות נגד בנות אורות בנות, ראש העיר היה יכול לאיים בהתפטרות, הרבנים כמו הרב קופשיץ ועוד היו נלחצים ומורים למנוע בכל דרך אפשרית את פגיעת הקנאים
אתה חושב שזה ילחיץ את הרב קופשיץ א. הוא יודע לבד שפוליטיקאי לא עוזב את הכיסא שלו אם לא מכריחים אותו. ב. הוא ידוע שהרב עובדיה לא יתן לו.
פתרון ב', העיריה יצאה בספין לא רע בכלל על התקנת 400 מצלמות שיפקו על הנעשה בעיר וכפתרון למצוקת הבנות, למעשה היתה מספיקה מצלמה אחת, שהייתה נמצאת במקום מהיום הראשון של פתיחת שנת הלימודים, את המצלמה היו יכולים לחבר למוקד משטרתי, לבית ראש העיר שיפקח אישית על מה שקורה שם, לבית הרב קופשיץ בבחינת ראה גידולים שגידלתם..
לא היתה מספיקה מצלמה אחת כי עד בית ספר אורות ישנה הרבה דרך וצריך הרבה מצלמות היריקה לא היתה ליד הבית ספר אלא בטח ליד אחד הבניינים שלהם וחוץ מזה זה לא מוקד החיכוך היחיד בעיר בנוסף הצבת מצלמות כרוך בתקציב גדול וכמובן העירייה צריכה לשנורר אותו מהמשרד לביטחון פנים ורק לאור המהומות המשרד לביטחון פנים הסכים לשחרר תקציב.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 13:11 |
|
| |
דרך אגב שכחתי לציין שטוב יהיה אם יעשו מיפוי מחדש של כלל המוסדות בעיר. אין שום סיבה שמוסד שרוב תלמידיו מרמה א' תלמידיו יצטרכו לשנע את עצמם עד לרמה ב' או לקריה וכן להיפך הדבר גורם לטילטולים מיותרים ולבזבוז זמן מיותר לתלמידים ולהורים ולבזבוז כסף להורים לעומס רב על קוי האוטבוס עד כי לפעמים ברשלנות סופרבוס ישנו שירות לקוי ולסבל רב מפקקים לכלל תושבי העיר בשעות הלחץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2012 16:14 |
|
| |
שלאף אחד לא יהיו טעויות, כל המהומה קמה בגלל רצון של כמה מתושבי ב"ש לראות ראש עיר מהציבור החילוני או הדתי לאומי, וגם כדי לעצור את התחרדות העיר. חבר'ה, גורלה של בית שמש נחרץ, היא תהיה חרדית. נקודה. זו הסיבה שהיא עיר יקרה. שנים רכשות כאן דירות בפרוטות ומהרע שהגיעו חרדים הנכסים רק השביחו את עצמם. הציבור החרדי גורם לעליית מחירים בכל מקום אליו הוא מגיע. ציבור חילוני או דומה לו כגון דתי לאומי כבר לא יבוא לבית שמש. ומה שמצחיק, שדבר זה קרה אך ורק בגלל הציבור החילוני/דתי לאומי שדאגו להבאיש את ריחה של ב"ש ולכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ. זה הזמן של המתוכים בעיר להביא כמה שיותר חרדים לעיר ובכך לסיים את הויכוח אחת ולתמיד. עוד לא נולד החילוני שיגיד לרוכש פוטנציאלי את המילה "לא" להצעה כספית רק בגלל אידיאלים.
|
|
|