מלכודת ושמה נטוויז'ן!!!!! אל תפלו בפח!!!!!
כמו עוד כמה תמימים גם אני השתכנעתי מהפרסום של חברת נטוויז'ן, והפכתי למנוי המשלם 80 ש"ח בחודש עבור כל השיחות לכל היעדים. נשמע מבצע מעולה?! ועוד לעודד חברה חדשה וטרייה שתתמודד עם החברות הגדולות, ממש מצוין!
אז מלבד זאת שביום שהצטרפתי שמעתי על כך שבהוט הייתי משלם על אותו מבצע 10 ש"ח פחות, מאז פשוט התחלתי לדבר רק בפאלפון.
תשאלו למה? הרי בנייח אתה מדבר בחינם? התשובה, שהנייח פשוט מת!
בתוך יומיים חמש פעמים לא היה קוו בכלל, אין צליל ולא קול - מת לחלוטין! גם כאשר הקו הואיל בטובו להתעורר לחיים, השכנים שלי היו דופקים בדלת ללא הרף, הם לא היו מסוגלים לשמוע את הצעקות שהייתי צריך לצעוק בטלפון בשביל שבר שיחי ישמע את מה שאני מנסה לומר לו דרך אמצעי התקשורת המשוכללים של חברה נטוויז'ן. גם הגלישה באינטרנט הפכה סיוט, כל כמה דקות הופסקה הגלישה ועל המסך קיבלתי הודעה שיש בעיה עם הראווטר. [קו הטלפון של נטוויז'ן עובד על הראווטר בלבד.] בקיצור, ממש לא יכולתי לגלוש באינטרנט וגם לא לדבר בקוו הטלפון.
בלית ברירה ביום השלישי התניידתי חזרה להוט, [עד שהניוד שלי נקלט שם לקח ארבעה ימים, ואני המשכתי לסבול מניתוק מהעולם הגדול....] והכל חזר על מקומו בשלום, אני סוף סוף זכיתי למממש את החזון של האדם המודרני בשנות האלפיים, לדבר בקוו טלפון נייח!! מי היה מאמין.
אני חשבתי שהפרשה הזו מאחורי, אבל זה לא סוף הסיפור.
כאן מצא בעל חוב מקום לגבות את חובו, היום הנציגים הנחמדים של נטוויז'ן מתקשרים אלי, אם לא תשלח את המודם שלנו תוך 14 ימי עסקים תקנס ב 250 ש"ח!! לא פחות! מדוע הוט יודעת לאסוף את מכשיריה לבד ונטוויז'ן לא??? אני מבין שהם צריכים להתפרנס, אם לא מלקוחות קיימים, אז לכל הפחות מלקוחות נוטשים... אבל בכל זאת, מה ההיגיון שעלות השליחה תוטל עלי? זה חוקי??? והקנס תוך 14 ימים???
אל תעשו את הטעות שלי! על תפלו בפח!! וגם אל תאמינו להמלצות שאתם שומעים פה !! [כמו שאני האמנתי להמלצות מספר ניקים פה....]
איכות הקו שלהם גרועה ומזעזעת!! [אם בכלל יש קו.....] הראווטר שלהם על הפנים!!!! תמנעו מעצמכם עגמת נפש!!!!
 |
|