הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · גזענות חרדית: לא יותר מ-30% ספרדים בבניין
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/6/2012 21:33 לינק ישיר 
גזענות חרדית: לא יותר מ-30% ספרדים בבניין

החרדים קובעים שיא בגזענות: "לא יותר מ-30% ספרדים בבניין; כשמזרחים מגיעים ערך הדירות יורד"

פרשת עמנואל חשפה לפני 4 שנים את האפליה כלפי הספרדים במוסדות החינוך החרדיים, אך מתברר שזה מתחיל עוד הרבה קודם - באפשרות לרכוש או לשכור דירה ■ בערים כמו ירושלים ובני-ברק, השוק כבר עושה את הסלקציה בעצמו

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000756780

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 21:34 לינק ישיר 

צודקים אחרת הבניין יסריח מנענע וכוסברה כל היום כמו שקורה היום בהרבה בנינים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 22:39 לינק ישיר 

זו דרישה של המזרחיים.
אחרת, הם טוענים "לא רוצים בניין של פרענקים"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 22:43 לינק ישיר 

שמעתי על זה בתוכנית של העזר כנגדו של סטיב.
כל התוכניות שלה לאחרונה הם נגד הציבור החרדי.

ורק לחשוב שמלקקי פונכא הביאו אותה להסתובב אצל הרבנית קנייבסקי ע"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 22:44 לינק ישיר 

המגיבה הראשונה היא גזענית פשוטה והמגיב השני גזען מתוחכם.
אבל שניכם עוכרי ישראל.
אבל אין דבר. נקמת התורה מתרחשת סביבכם. העונש שלכם הוא שאינכם מבחינים שהבית החברתי שלכם, בין אם הוא חסידי ובין אם הוא ליטאי - כבר מזמן בוער.
אין לכם ולצאצאיכם הרבה סיכויים ברוחניות. כל עוד לא תעשו תשובה לכיוון ואהבת לרעך כמוך. כולל כל ישראל.
תנחומי.

דדווח על תוכן פוגעני

אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!   בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.   UPREAL השקעות פרטיות -

נשלח ב-16/6/2012 22:44 לינק ישיר 

שמתם לב שתמיד הכתבות ההזויות האלה מופיעות בשבת קודש???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 22:48 לינק ישיר 

מלכת

ומי אמר שהסרחון של גפילטע פיש ו-16 ילדים מנוזלים עדיף?

גזענות מחליאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 23:02 לינק ישיר 

יצא לי לקרוא השבת כתבה בעיתון הקרוי "משפחה".בכתבה נכתב שבישיבת חברון יש בערך עשרה אחוזים ספרדים,מקרב כלל התלמידים הלומדים בישיבה. כאשר אני נחשף לנתונים מסוג זה, גופי מתמלא חלחלה.כל תורתם של ראשי הישיבות הליטאיות שווה כקליפת השום, כאשר הם נוהגים בגזענות טהורה שכזו.
החברה החרדית היא גזענית וגזענות היא אם כל החטאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 23:03 לינק ישיר 

סנהדריה המורחבת 116 בירושלים, אין ספרדי אחד בכל חמשת הכניסות, הבניין שייך למישהו מחסידות ידועה ובבניין זה גר אחד מהאנשים המדוברים היום במהפכת יתד (כמובן בצד שנגד כל העולם).

פעם באו זוג אשכנזים לראות דירה בקומה שלי והם בודקים מי השכנים בקומה, והם רואים אבוקסיס, שרעבי ומזרחי וברחו משם, ויש להם מזל שהם הלכו, כי לשכנים כאלה לא הייתי שותק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 23:12 לינק ישיר 

BABA1985 כתב:
ויש להם מזל שהם הלכו, כי לשכנים כאלה לא הייתי שותק.

אז מסתבר שהם דווקא צדקו! (תן לי לנחש...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 23:14 לינק ישיר 

מרואיין אחר, ליטאי, נימק זאת על-פי תפיסתו בכך ש"הספרדים הם עם שונה גם בתוך הבית וגם מחוצה לו. חינוך הילדים אצלם צעקני יותר, הם אלה המביאים את עיקר הנוער הנושר ליישוב, ולמרביתם יש משפחה מסורתית-חילונית שבאה לבקר, וזה חושף את הילדים". לגישתו, במקומות שבהם לא הקימו מנגנוני סינון בראשית הדרך, או הקימו כמה ועדות עם דגשים שונים, היישוב נתפס כפחות חרדי, כפחות אטרקטיבי. חינוך חרדי אשכנזי נתפס כחינוך אליטיסטי, ואנשים לא רוצים לגור במקום פתוח מדי.

תוקן על ידי אזנים_לכתל ב- 16/06/2012 23:14:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 23:19 לינק ישיר 

אחד הצדדים דפוק בשכל, מעניין איזה צד זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 23:23 לינק ישיר 

BABA1985 כתב:
סנהדריה המורחבת 116 בירושלים, אין ספרדי אחד בכל חמשת הכניסות, הבניין שייך למישהו מחסידות ידועה ובבניין זה גר אחד מהאנשים המדוברים היום במהפכת יתד (כמובן בצד שנגד כל העולם).

פעם באו זוג אשכנזים לראות דירה בקומה שלי והם בודקים מי השכנים בקומה, והם רואים אבוקסיס, שרעבי ומזרחי וברחו משם, ויש להם מזל שהם הלכו, כי לשכנים כאלה לא הייתי שותק.
הרב משה ארנסטר בנה את זה ומכר לחסידי ויזניץ ברובם והם עדיין גרים שם אז איך יהיו שם ספרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2012 23:33 לינק ישיר 

ביום ששי האחרון הזדמן לי לטבול במקוה של ויז'ניץ בעיר התורה והחסידות בני ברק
שני דברים ברורים מעל לכל ספק:
- ספרדי אחד לא ראיתי שם ביום ו' ערש"ק שלח
ודבר שני - הריח. אוי גיועלד. הריח...
וצבע המים... - ה' ירחם.
לכן ברורה מאד הוראת הבעש"ט זי"ע שכשאתה אומר על מישהו שהוא מסריח כנראה אתה יודע משהו על עצמך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2012 01:21 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
ויש להם מזל שהם הלכו, כי לשכנים כאלה לא הייתי שותק.

אז מסתבר שהם דווקא צדקו! (תן לי לנחש...)

אשכנזי שבא בשלום, יצא בשלום כמו שאר הבנין שחיים כולם ביחד, אבל מי שבא ומיד מעיר שכל הקומה מלבדו ספרדים מהר מאוד היה בא לידי מריבות והוא יוצא בשן ועין (כשלעומת זאת אם הוא היה רב עם אשכנזי הוא היה יוצא בכסא גלגלים).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2012 01:22 לינק ישיר 

מלכתדיגער כתב:

הרב משה ארנסטר בנה את זה ומכר לחסידי ויזניץ ברובם והם עדיין גרים שם אז איך יהיו שם ספרדים

הבנין נבנה לפני למעלה מ-40 שנה, והרבה דירות נמכרו מאז, ואחת מהם לא נמכרה לספרדים, ואפילו בשכירות הם לא נותנים לספרדים לגור שם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גזענות חרדית: לא יותר מ-30% ספרדים בבניין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.