| נשלח ב-17/6/2012 15:53 |
|
| |
דרך אמיתית ובדוקה להרוויח באינטרנט כסף
הם צחקו כשאמרו להם שאפשר להרוויח כסף קל אבל נשארו פעורי פה כשראו את הסכומים שנכנסו לחשבון הבנק!
מעולם לא האמנתי שיש דרך להרוויח כסף קל. גם לא באינטרנט, למרות כל הפרסומים, שבטח אין אחד שלא נתקל בהם. למרות זאת, מצאתי הזדמנות אמיתית! אפשר להרויח סכומים יפים מאוד ותוך תקופה קצרה להחזיר את הקרן. אני כותב פה את ההודעה אחרי שבדקתי את התוכנית עד הפרטים הקטנים בעצמי, האמנתי רק אחרי שראיתי אנשים שאני מכיר שקיבלו העברת כסף מזומן מהחברה! מסתבר שלמרות דרכי המסחר המסורתיות, עולם האינטרנט הצליח לפתוח דלתות נוספות, להבדיל ממניות ששם יכול להיות כסף טוב בלי הרבה מאמץ אבל הסיכון גדול. חשוב להדגיש שאפשר להרוויח בלי כל צורך להביא אנשים אחרים, זו לא פרמידה! אבל מספר התקנים להצטרפות הולך ומצטמצם, כך שכל הקודם, באמת זוכה!
מי שמעונין יכול ליצור קשר בפרטי ואתן את כל הפרטים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 16:01 |
|
| |
אם זה אמיתי.
תכתוב כאן ויראה הקהל וישפוט.
ואם לא. אני ממליץ למחוק את ההודעה ולחסום את המודיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 16:09 |
|
| |
אני מבין מאיפה יוצאת התגובה הזו, יש הרבה דברים שמתיימרים להביא כאלו תוצאות ויש רבים שנפלו. לכן הדגשתי שלמרות שאני לא מאמין בכסף קל ואני עצמי הייתי מאוד סקפטי בדבר הזה. אחרי שבחנתי את זה לאורך זמן לפרטים וראיתי אנשים שאני מכיר באופן אישי שהרוויחו, רק אז נכנסתי לזה בעצמי. אילולי זה לא הייתי מפרסם פה כזה דבר. מי שרוצה לפרסם פה את הדבר יכול לפנות אלי תחת רצון כביכול להצטרף ואח"כ לפרסם פה את מה שיקבל בפרטי כולל צילום מסך, אני לא מסתיר כלום. רק באופן אישי אני לא מעונין לפרסם מסיבותי שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 16:24 |
|
| |
ראוי לחסימה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 16:56 |
|
| |
מצטרף לקריאה לחסום כל ניק שיקרא לפירמידה אגב ההתלהבות הזאת כל פעם פורצת לה מחדש - "מעולם לא האמנתי שיש דרך להרויח כסף קל" "זו לא פירמידה" אם אתה מתכוון לפרסום באינטרנט על מכירת אייפון 4 ב20 ש"ח וכדו', אני מאמין שכולם כבר שמעו על זה, וזה כן פירמידה מעגל הפריירים שמשלם מאות דולרים על כל פירמידה הנקראת בדרך, הוא כל כך קטן (המעגל) שחיש מהר הוא נגמר בלא מצטרפים חדשים, ואז הפריירים בוכים כל הדרך לפירמידה הבאה עם ההשקעות והחלומות החדשות
פשוט רחמנות עליהם
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 16:57 |
|
| |
אם אתה מדבר על zeekrewards (זיקריוורדס), הרי שהיא סוג של הונאה חוקית מתוחכמת ביותר, אבל לכאורה לא תחזיק מעמד לאורך זמן. הם יהיו חייבים לשנות את כללי המשחק בקרוב כדי להתגבר על ההוצאות האדירות.
בשבועות האחרונים פרסמו כאן כמה ניקים את התוכנית.
תוקן על ידי איןחקר ב- 17/06/2012 16:59:07
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 18:14 |
|
| |
לי יש דרך אמינה יעילה וטובה ופשוטה שאני כן מפרסם אותה כאן. כל מי שיפקיד לי 1000$ אני אצרף אותו למועדון שלי, וארשה לו בתמורה, לקבל במתנה $1000 ממאה אנשים שיצליח לשכנע. (וכי יש בעיה? הרי כמו שהוא הפקיד לי כך יפקידו לו). שימו לב - על אלף דולר "בלבד" תוכלו להרוויח מאה אלף! זה רציני! זה אמיתי! זה ה-מ-ו-ן כסף! ואחרי שתגמרו לקבל 100,000$ תוכלו להפקיד לי שוב 1000$ בלבד, ושוב לקבל מאה אלף דולר! כן! זה אמיתי! אז קדימה, להפקיד לי לחשבון.
ועכשיו קצת ברצינות: לעילא, אני זורק לך את הכפפה, ומוכן מול כל יושבי הפורום כאן להתחייב מולך על כל סכום שתבחר, שאתה שקרן או תמים. כדי להרוויח כסף צריך לייצר משהו בתמורה (אלא אם כן זכית בפייס). כסף שניתן לך תמורת אוויר, הוא כסף גנוב שנגנב מפראיירים שבאים אחריך, ובכל שלב יתרבו המפסידים, עד שהעסק יקרוס לבטח. כמובן שמי שרוצה לעבוד, באמת, יכול גם לעבוד בנט, כמו כל עבודה אחרת בעולם, אבל הצורה שהצגת את הדברים מלמדת שמדובר בנוכלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 20:25 |
|
| |
אין חקר, אכן מדובר על zeekrewards (לא ראיתי שהעלו את זה לאחרונה) למה אתה קורא לזה הונאה? נותנים לך 1.5% בממוצע כל יום ועל מה שהצטבר עד היום. אני מכיר אנשים באופן אישי שמושקעים על סכומים מאוד גדולים וכבר קיבלו צ'קים מהחברה או ישירות לחשבון כדוגמת פייפאל. יש לחברה הכרה מרשות המיסים בארה"ב והכל חוקי.
באשר למוציא לאור, הלוואי והיית מתכוון ברצינות :), היית מפסיד! אדם המשקיע יכול להרוויח בלי שיביא אפילו אדם אחד. מאחר והחברה רוצה להגיע לכמה שיותר לקוחות הם מתגמלים אותך אם הבאת עוד מישו אבל התוכנית שלהם לא קשורה בכלל לפרמידה. ישבתי על זה תקופה כדי לבדוק את הפרטים ולפגוש אנשים שקיבלו כסף ליד! אף אחד לא מחייב על סכום! אפשר לא לקחת סיכון ולהתחיל עם משו סמלי כדי לראות שבאמת העסק רציני.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 21:36 |
|
| |
לעילא תסביר לי דבר אחד ואני מצטרף על שמך למה הם צריכים אותי לפרסם את האתר שלהם האם לא שווה להם להעסיק משהיא שתעשה 3 דקות * 200 וזה יעלה להם הרבה פחות? בא נניח שהם לא רוצים להעסיק אנשים כמו הטענה האומללה שלהם באתר ציתות:
למה החברה צריכה את השותפים ולא מפרסמת בעצמה את המודעות?פרסום המודעות ע"י השותפים מייצר לחברה מינוף גדול במיוחד שהיה דורש העסקת עובדים או משרדי פרסום רבים מספור בכדי להשיגו בדרך אחרת. מינוף זה מאפשר לחברה להיות ב מקום הראשון מבין כל חברות העסקים מהבית מבחינת תנועה אינטרנטית. דבר זה מבטיח את התלות ההדדית ארוכת הטווח בין החברה לשותפים. אני שומר שבת. מה לעשות בכדי לא להפסיד רווחים? הזכאות היומית נקבעת ב - 17:00 שעון ניו יורק (12 בלילה בארץ). לכן אם תפרסם מודעה בשישי לפני כניסת השבת ומודעה במוצאי שבת, תשמור על רצף המודעות ולא תאבד רווחים. אתה באמת חושב שזה בעיה לפתח תוכנה שיעשה את זה בצורה אוטומטית?? ברור שיש כאן תרמית ובסוף הכול ייפול כמו משחק דומינו, אתה מוכן להקריב את האלף דולר שלך? אני לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 22:18 |
|
| |
לדעתי, אין ספק שזה עוקץ.
אם אתם טיפשים, שימו שם הרבה כסף.
ולמשווקים השונים, ליבי עליכם, שאתם מוכנים לאבד ממונם של אנשים תמימים, עבור בצע כסף...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 22:26 |
|
| |
ילד_עמוק כמה סיבות עיקריות מדוע הם צריכים אותנו ולא שוכרים מזכירה. א- יש לחברה כיום 700,000 לקוחות מכל העולם שמפרסמים את החברה ברחבי האינטרנט זה קצת יותר ממה שיעשו כמה מזכירות... ב- כש700,000 אנשים מכל העולם נכנסים לאתר יש לזה אפקט מבחינת הדירוג שלו הן בגוגל והן מבחינת השיח הציבורי. ג- החברה מרוויחה על הדרך אותנו בתור משתתפים במכרזים פוטנציאלים (זה לא חלק מהתוכנית אבל אנחנו נחשפים לזה) ד- תוכנות יש אבל אז, החברה לא מקבלת את היתרונות המצוינים לעיל.
שוב, מסכים איתך שזה נשמע טוב וקל מידי, אם לא הייתי רואה אנשים שמרוויחים כסף באופן אישי סביר להניח שעדיין הייתי חושש. אבל חקרתי את הנושא לעומק והשקעתי. אתה לא חייב גם לשים 1000$, אפשר פחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 23:04 |
|
| |
2 הערות
1. כשאתה אומר שפגשת כאלו שקיבלו כסף מהחברה, אתה משקר, תוכל לומר שפגשת אנשים שאמרו לך שקיבלו כספים, לפירמידה הזאת עדיין לא מלאו 4 חודשים, וכמדומני שמתחילים לקבל כספים אחרי 4 חודשים, כלומר אחרי שהבלוף מתפוצץ
2. ידוע שמספר הפריירים מוגבל, מה שאומר שהדור הבא אחריך או זה שאחריו לא ימצא די אנשים כדי למצוא את כספו בחזרה, משמע אתה נהנית מכספם של אלו שהזמנת למשחק הנכלולי הכנסת אותו לכיסך ובזה מסתכם כל המשחק
אין מה לומר, משחק אכזרי שכזה מתאים רק לשנות האלפיים, סדום
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 23:29 |
|
| |
תחשוב קצת. א. 700,000 שלכל אחד הם צריכים לשלם הרבה כסף על 3 דקות ליום?? ממש לא משתלם עדיף להם להוסיף עוד מזכירות שלא לדבר על תוכנה כמו שכתבתי. ב. זה ש כ"כ הרבה אנשים נכנסים זה לא הופך את האתר לאתר מכרזים מס1' לגוגל ולשאר המנועי חיפוש אלגוריתם לא בדיוק כמו שנראה לך זה לא עובד ככה, זה יכול לשדרג להם את התוצאות אבל לא בתור אתר מכרזים אולי בתור אתר שמחלק כסף בשיווק אינטרנט ג. זה לא מצדיק לשלם כ"כ הרבה כסף, בהרבה פחות הם יכולים לקבל פרסום מסיבי בגוגל שייתן להם הרב יותר, אם זה הבעיה, בנוסף אם העניין שייכנסו הרבה אנשים לאתר שישלמו על כניסות לאתר ואז יכנסו הרבה יותר ודווקא את החלק הפרסומי הם יכולים לעשות בלי בעיה ובצורה הרבה יותר מועילה ואני מדבר בתור מתכנת שאני מכיר איך מערכות מתממשקות ביניהם אין צורך למגע אנושי... תכלס אני מאמין שיש כאלה שמרוויחים אבל זה יגמר זה חלק מהעבודה מרוויחים ואז מספרים לכולם שמרוויחים וכך הם מעצימים את הלקוחות שלהם אגב שים לב בסרטון שלהם באגב הם ממליצים להשקיע להוציא רק 20% כך שיש להם זמן למשוך עוד נקודה מחשידה, הם אומרים תצטרפו מהר כי אנחנו לא לעולם נשתף עוד אנשים ומצד שני הם מתגמלים על כל אחד שאתה מביא עוד נקודה אבל זה לא ממש משנה, תבדוק האם האלה שקבלו כסף זה בגלל אנשים שהם הביאו או בגלל פרסום שהם עשו..
ועכשיו תתחיל לחשוב בתור רמאי שרוצה לשכנע תמימים שיתנו לך כסף האם זה לא רעיון? הרי אתה צריך שכנע אותם לתת לך כסף מצד אחד ומצד שני אתה רוצה לתת להם הרגשה שהם באמת עושים משהו.... כי אם לא הקצת תמימים לא יאמינו לך, וגם תראה להם כאלה שממש מרוויחים כסף אמיתי, כל עוד שהם מביאים חברים חדשים אתה יכול להמשיך לממן את הקודמים עד הפיצוץ ואז אתה פושט רגל הכסף הגדול נשאר אצלך הקטן אצל המשקיעים הראשונים והאחרונים יפסידו הכל. עניין של זמן... אולי אתה תרוויח אולי לא אני לא יודע להגיד לך אבל אני בטוח שזה התוכנית.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 23:46 |
|
| |
| לעילא כתב: |  | ילד_עמוק כמה סיבות עיקריות מדוע הם צריכים אותנו ולא שוכרים מזכירה. א- יש לחברה כיום 700,000 לקוחות מכל העולם שמפרסמים את החברה ברחבי האינטרנט זה קצת יותר ממה שיעשו כמה מזכירות... ב- כש700,000 אנשים מכל העולם נכנסים לאתר יש לזה אפקט מבחינת הדירוג שלו הן בגוגל והן מבחינת השיח הציבורי. ג- החברה מרוויחה על הדרך אותנו בתור משתתפים במכרזים פוטנציאלים (זה לא חלק מהתוכנית אבל אנחנו נחשפים לזה) ד- תוכנות יש אבל אז, החברה לא מקבלת את היתרונות המצוינים לעיל.
שוב, מסכים איתך שזה נשמע טוב וקל מידי, אם לא הייתי רואה אנשים שמרוויחים כסף באופן אישי סביר להניח שעדיין הייתי חושש. אבל חקרתי את הנושא לעומק והשקעתי. אתה לא חייב גם לשים 1000$, אפשר פחות. |
|
לאחר בדיקה מעמיקה זה הונאה באופן ברור וכן למה החברה רשומה בנבאדה ולא בניו יורק לך תבדוק איזה חברות רשומות עוד בנבאדה למה החברה לא נותנת להפקיד עם פייפאל רק דרך חברה אוסטרלית (כנראה שיש עוד דברים שפייפאל יודעים ולא משתפים אותנו) לידעתך סתם חבל שאתה עובד כל כך קשה ישנה תוכנה שאתה יכול לרכוש בעלות של כמאה שקלים ותעשה לך את העבודה לא תצטרך כל יום להדביק את מודעות הפרסום התוכנה עושה לך את זה וכאן הבן שואל אם אני יכול לקנות תוכנה כזאת בעלות מזערית כל כך למה הם לא עושים זאת תכנס לאתר שלהם ותבדוק מה כמות הקניות שיש שם ביום מן הסתם אתה או אחרים פה בפורום גולשים לרוב באינטרנט באתרי קניות וכו' האם משהו פעם ראה פרסומת שלהם (קצת מענין מאות אנשים מפרסמים מדי יום ועדיין לא שמעתי מאחד שראה פרסומת שלהם. האם לך ידוע איפה בדיוק מתפרסמת המודעה שפרסמת?) מה שנראה לי כן שזה הונאה טובה מאוד שכל זמן שזה עובד כל מי שבתוכו מרויח אני הכנסתי כסף (סכום שנראה לי סביר לזרוק לפח) אבל ברור לי מעל כל ספק שיש לי סיכוי שהכסף ילך ולא יראה מזה שקל בנתיים ב"ה אין תלונות שכך ימשיך המצב אני נכנסתי מאחר שאני מכיר אנשים שכיסוי את ההשקעה ומרויחים באמת המון כסף אבל לומר שזה משהו אמיתי (מישהו שנותן לך כאלה אחוזים גבוהים תברח ממנו אל תאמין למלה שלו די להאמין לכל שטות) זה חסר אחריות
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2012 00:01 |
|
| |
כדי לעשות סדר.
יש אתר תמיכה בעברית עם שאלות ותשובות שכל אחד יכול לבדוק לבד.
כאן לא הוסבר למשל שיש מוצר שהמשקיע בעצם קונה אותו כדי לחלק חינם לנרשמים למכרזים. ועוד הרבה דברים תראו שם.
אני גם ראיתי צ׳ק של החברה שמכר שלי קיבל ואחרי בדיקה הסיפור נשמע הגיוני אם כי יש סיכון ואף אחד לא מכחיש אלא אם כן הוא שקרן שיום אחד החברה תפסיק להרוויח ולחלק את הסכומים האלה.
אגב למי שכתב שזה רץ 4 חודשים זו טעות זה כבר יותר משנה. .
אני הכנסתי 1000 דולר לפני 3 חודשים פחות שבוע ולא צירפתי איש מהסיבה שאני לא בטוח במאה אחוז בזה ואני לא רוצה על המצפון שלי סיכוי אפילו קטן שמישהו יפסיד בגללי. ורק מפרסום 3 דקות ביום מתווספים לקרן שלי היום כל יום באמצע השבוע סביבות 75 דולר ובשבת וראשון 35 דולר. עוד שבוע אני מתחיל להוריד 20 אחוז.
תוקן על ידי achla ב- 18/06/2012 00:02:58
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2012 00:16 |
|
| |
לעילא זה שמרוויחים כסף, לא סותר לכך שזה הונאה. ואכן ימשיכו להרוויח כסף בטווח הזמן הקרוב. השאלה היא עד מתי? הרי ברגע שתיפסק הנהירה לאתר לא יהיה להם מהיכן לשלם.
איש חשוב התוכנית קיימת כבר מתחילת 2011, ולא 4 חודשים.
המרוויחים הגדולים יהיו אלו שנכנסו עד החודשים האחרונים.
|
|
|
|
|