הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · לשמוע אל הרינה ואל התפילה · מה נאמר - פינציק, ביצוע אברמי קירשנבוים
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/7/2012 09:50 לינק ישיר 
מה נאמר - פינציק, ביצוע אברמי קירשנבוים

http://www.youtube.com/watch?v=dHVhsk1eX2o

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2012 13:29 לינק ישיר 

נו, חזן עולמי או לא חזן עולמי? אבריימי, הרבה איחולי הצלחה לבביים, יהי ה' עימך בכל אשר תלך. עלה והצלח!
הראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2012 13:46 לינק ישיר 

תסלחו לי על 'עודף הפירגון' (וזה באמת דבר שלא קורה לי הרבה), אבל באמת.. קצת קשה לי 'להתאפק' בעניין הזה!
 אבריימי, קבל ממני עוד אלפי זרי פרחים!:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2012 14:51 לינק ישיר 

ראשית דבר, סיפוק גדול הוא לראות לאחרונה ביצועים של פרחי חזנות אשר נותנים תקוה גדולה להמשכיות מקצועית של הז׳אנר. אני רווה נחת מהרבה ממה שאני רואה, וממה שאני שומע. הביצוע הזה קצת שונה מבחינתי והתגובה כלפיו מצידי מסתעפת לכמה פנים. ראשית, הוא הקטע המבוצע שכשלעצמו סוחט רגשות מעצם היותו. אבל הביצוע שלפנינו גורם לו להיות קצת ״פרווה״ משום שאין עקביות באינטרפטציה. אני שומע פחות מידי פינצ׳יק ויותר מידי אלי יפה בפרשנות, והייתי רוצה לשמוע לא את זה ולא את זה, אני רוצה לשמוע את המבצע, מה הוא מרגיש כלפי הטקסט שהוא שר. דבר נוסף הוא הקול. הקול הזה בעייתי הן למבצע והן לשומע. זה קול שיש בו הרבה פינות משוננות שעלולים להרחיק את המאזין. גם הכושר הקולי לא במיטבו וניתן להבחין במין עייפות לקרת סיום הביצוע. הביצוע מוגש בטוב טעם ובכשרון מפואר! קולרטורות מדוייקות ומטופחות. אפשר בהחלט להניח שהפוטנציאל יתממש בהמשך עבודה כדלעיל! מילה על הליווי בפסנתר. אני לא אוהב את הגישה העממית בה מפוזרים מבטים שובבים לכל עבר בבחינת תקלטו את ההרמוניה שקימבנתי... זה לא מכובד!אם נגן בתזמורת עליה מנצח מאסטרו יפה ינהג כך הוטא יקבל על הראש... בבנין ירושלים ננוחם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2012 03:01 לינק ישיר 

וואו עשית לי עור ברווז
איזה יופי של ביצוע, אמירה,
איזה פה מתוק יש לך,,,,,,,,,,,,

דדווח על תוכן פוגעני

חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד   UPREAL השקעות פרטיות -

נשלח ב-11/7/2012 09:12 לינק ישיר 

פינציק קם לתחיה!‏

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2012 10:12 לינק ישיר 

אברימי, נהדר. מלא רגש, ביצוע טוב מאוד. ואם למישהו הפריע קצת, אז אני יסביר: שימו לב כמה פעמים רואים על הפנים של אברימי שהוא רוצה להמשיך או לסיים את הפראזה והפסנתרן רק מפריע לו, הוא אמנם עוזר המון, אבל למה לדחוף כל שניה מיליון וחצי צלילים? אברימי, עשה חיל, היית מצויין, לך בכוחך זה והושעת את ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2012 21:18 לינק ישיר 

כמה חבל שחזנים כמוהו ועוד תלמידים מבית הספר הנ"ל לא יכולים להיות חזנים במשרות מלאות ולהתפרנס.
מהקופלמנטים שפה לא יוכלו לקנות עם זה במכולת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2012 00:05 לינק ישיר 

לדעתי- חשוב לארגן כמה שיותר שבתות-חזנות עם 'פנומנים' שכאלה (ושוב, סליחה על ריבוי הסופרלטיבים, כשזה כבר יוצא ממני- קשה לי לעצור את זה!)

צריך לבדוק ולבחון ולהסתכל- באילו קטעים שבתיים הוא יכול לתת מעצמו בדיוק כפי שנתן כאן. וצריך למצוא קטעים חדשים עבורו ('בגדי המלך החדשים'!), או לפחות- חדשים לנו, קהל-המאזינים, שבהם הוא יכול לבוא לידי-ביטוי כפי שעשה כאן. כי באמת, עם כל הכבוד.. 'אנא עבדא' של יוסל'ה, 'רזא דשבת' של פינצ'יק ועוד- זה הרי כבר מוצה עד תום, וכמה עוד אפשר לחדש בזה??

אני מרשה לעצמי לקרוא למנצחי מקהלות החזנות החשובות בארץ (יפה, סובול, ביטון, סגל, בריסקמן ועוד) 'להקצות' אי-אלו שבתות-חזנות בשנה עם 'עלם-חמודות' זה, שבע"ה ובעזרת כולנו- עוד יגיע לגדולות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2012 10:40 לינק ישיר 

אל תשכחו שלהצליח, צריך גם מזל !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2012 10:41 לינק ישיר 
השער לתפילה של ימי בין המיצרים

בעל תפילה שראוי לכל השבחים.
תפילה מרגשת מהלב נוסח פינציק -יופה וחזן מבטיח לעתיד לבוא.
זה השער  לתפילות הימים הנוראים המתדפקים ומתקרבים .
ישר כוח!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2012 10:47 לינק ישיר 

איני רוצה חס ושלום להפיל את רוחו אבל כוונתי היא
הרי הוא כבר מתפלל/מופיע הרבה בבתי כנסיות ובקונצרטים מכובדים מאד
לדוגמא, עם אלי יפה ומקהלתו בבית הכנסת הגדול בשבתות הרבה,
וכן עם תזמורות סמפוניות לא פעם, וביצועיו פנטסטיים,
ואחר כל זה... ועדיין הוא...
הוא אשר אמרתי- שצריך גם מזל!

(ובשקט בשקט, צריך גם לדעת איך להופיע, וק"ו איך לעמוד לפני התיבה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2012 10:56 לינק ישיר 
לתלמיד

מזל טוב לא מזיק אך למי שיש רגש טבעי כבעל תפילה זה הבסיס ללמוד חזנות ומוזיקליות
ולהצליח. הנסיון המצטבר יקדם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2012 15:54 לינק ישיר 

מה נאמר? נו מה?
אין מה לומר, לדעתי הביצוע הזה מדהים! כיף לי לשמוע את אברימי במגרש הביתי שלו ביצירות שהולחנו על ידי פינציק בשבילו! כן כן רק בשבילו אלא אם כן פיספסתי ביצוע של מישהו ליצירה...
אברימי מוכשר כשד וחזן חזני כראוי. יש לו גישה מעולה לחזנות הוא גם יכול להיות מורה לא רע.
בקיצר שכוייח על העלאת היצירה נהנתי.
לייזר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2012 16:09 לינק ישיר 

לאחר שנים שלא כתבתי כאן אחרי שראיתי את הביצוע שנתקלתי בו במקרה ביו טיוב דרך ידידנו יעפ לא יכלתי להתאפק!!!

כמי ששמע את אברימי לראשונה לפני כחמש שנים במכון תל אביב לחזנות בתחילת דרכו אני מלא התפעלות.

ביצוע מרהיב ממש ליצירה קשה כל כך. הפסיקו לעסוק רק ברוחב הקול ולגובה הטונים (הצורמים בדרך כלל).
בחור הוא כשרון יוצא דופן ברמה גבוהה מאוד.

בביצוע זה יש שילוב נדיר בין הבנה מוסיקלית עמוקה, ענווה וביישנות כובשים את הלב, ויכולת שליטה מדהימה בקולרטורות.

כבר ששמעתי את הפראזה הראששונה של המילה "מה" הבנתי שזה הולך להיות ביצוע אדיר!!
באשר לפרצופים של המלווה, בעיני זה דווקא היה מקסים כי הפרצופים היו של התפעלות גדולה מהביצוע כך חשתי מבלי שהכירותי את האיש באופן אישי.

אברימי, ריגשת אותי כמו שלא התרגשתי הרבה זמן מיצירת חזנות אולי בעיקר בשל החן והענווה בה אתה מגיש את פרקי החזנות, והמוסיקליות הנדירה. המשך כך!!!

שלכם, זופניק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2012 16:29 לינק ישיר 

* width="560" height="315"> <*

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מה נאמר - פינציק, ביצוע אברמי קירשנבוים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.