הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · האם יש סיכוי שלבסוף יהיה SMS בטלפון הכשר ?
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2012 20:45 לינק ישיר 
האם יש סיכוי שלבסוף יהיה SMS בטלפון הכשר ?

אנו בעלי טלפון הכשר נמצאים שבויים בידי חברות התקשורת שמתעמרות בנו ללא הרף.
אנו בעלי טלפון הכשר רואים בחגיגת המחירים בטלפונים ה"לא כשרים" ופשוט מתפוצצים...
אנו עדיין משלמים מחירים מופקעים למכשירים ירודים וללא יכולת התמקחות למעבר לחברה מתחרה.
כאדם הזקוק מאוד לפחות לSMS בעבודתו אני עומד ותוהה מדוע נאסר ה- SMS מה פשעו ומה חטאתו ?
בעבודה כבר רמזו לי שאני לא יכול להמשיך ולהשתמש רק בטלפון כשר כיוון שזה פוגע בתקשורת בין העובדים וכו'
עשיתי שאלת רב ולתדהמתי הרב השיב לי: ש"עדיף להפסיד את העבודה העיקר שלא להכניס טלפון לא כשר" 
האם יש סיכוי שבקרוב יהיה טלפון כשר עם SMS כך שאוכל להישאר בעבודתי ללא לבטים וניסיונות?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 20:56 לינק ישיר 

כל זמן שאנו תלויים ברבנים לא יהיה הכשר לSMS מכסימום מי שחייב יקבל אישור להחזיק טלפון מיוחד לSMS כמו שיש אישורים לחרשים וכד'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 21:06 לינק ישיר 

איך וכיצד מקבלים אישור להחזיק  ב-SMS ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 21:17 לינק ישיר 

דבר עם הרב שלך תסביר לו את הצרכים שלך ותבקש ממנו אישור.
פנה אליי באישי אני ייתן לך את המספרים של חברי ועדת הרבנים אולי הם יוכלו לעזור לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 21:19 לינק ישיר 

פנה אלי ותן לך אישור להחזיק טלפון עם ams

דדווח על תוכן פוגעני

חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!

נשלח ב-23/7/2012 21:22 לינק ישיר 

יעקברוכמן כתב:
פנה אלי ותן לך אישור להחזיק טלפון עם ams

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 23:22 לינק ישיר 

לצחוק או לבכות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 23:23 לינק ישיר 

גם וגם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 23:35 לינק ישיר 

גם אני נמצא באותה המצב.
אני חייב מכשיר עם SMS ומייל

קבלתי אישור לאינטרנט מסונן בבית.
אבל פתרון סלולרי  לSMS ומייל אין (ואל תציעו לי בלקברי כשר ב250 ש"ח)

מה עושים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 23:51 לינק ישיר 

אם אתה חייב זה אומר שמזה אתה מרוויח לא יקרה כלום אם תוציא קצת יותר כסף ותקבל משהו שהוא באמת מסונן ואמיתי.

אם לא בא לך תעשה בסלקום המסלול הירוק שזה חסימה של רימון,
רק קח בחשבון שמבחינת הציבור אתה עם טלפון טרייף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 23:53 לינק ישיר 

למיטב ידיעתי הרבי מגור היה היחיד מבין כל הגדולים שהתעקש על פסילת הSMS. שאר הרבנים הסכימו רק כי הם ידעו שבלי הרבי מגור וקהילתו, נידונה כל המלחמה על מכשירים כשרים לכישלון.

השאלה אם בעתיד הקרוב יוכלו להסתדר בלי חסידות גור, שהם בפועל הרוח החי' מאחורי כל היוזמות האלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 00:09 לינק ישיר 

דווקא אתה ממש לא צודק.
יצא לי לאחרונה בגלל איזשהו עניין לדבר הרבה עם חברי ועדת הרבנים ולא דווקא עם החסידי גור שבהם
וזה לא ייאמן מה שהם מספרים על מה שהרבה מהרבנים והאדמור"ים הגדולים חוץ מגור חושבים על כל הנושא הזה, כולם שם באותה דיעה נגד כל מה שהם חסמו, ומבחינתם גם ככה הם עשו הרבה יחסית לטובת מה שהאנשים דורשים מהם לעומת מה שהרבנים היו באמת רוצים.
הרבנים רוצים שאנחנו נלך עם מכשיר כמו סטרטק או משהו כזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 01:13 לינק ישיר 

היום שגור כבר הוכיחה את צביעותה ואת הליכתה רק בעקבות אינטרסים כמו בחירת מחלל שבת לראשות עירית ירושלים אולי הגיע הזמן להראות להם את הגב ולהעיף את הגערערס מועדות הרבנים בדיוק כמו שבעלז שמו פס עליהם ועברו לאינטרנט נטצח.

תוקן על ידי הויזעןזאקן ב- 24/07/2012 01:14:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 01:36 לינק ישיר 

קניברק כתב:
אם אתה חייב זה אומר שמזה אתה מרוויח לא יקרה כלום אם תוציא קצת יותר כסף ותקבל משהו שהוא באמת מסונן ואמיתי.

אם לא בא לך תעשה בסלקום המסלול הירוק שזה חסימה של רימון,
רק קח בחשבון שמבחינת הציבור אתה עם טלפון טרייף

האם מסלול הבלקברי עדיין קיים?
האם הוא מקבל SMS?
כמה עולה לחודש?

אין לי בעיה להוסיף כסף כמו שאני מוסיף בשביל הסינון שיש לי שבאמת מסנן אבל גם עושה המון בעיות אחרות..
אבל שיהי' במחיר סביר. וכמובן באישור הרבנים. (אין לי בעיה עם "הציבור" כל עוד יש לי אישור)

תוקן על ידי גדי11 ב- 24/07/2012 01:36:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 02:40 לינק ישיר 

הנתק בין העסקנים הרבנונים לבין השטח הוא לא יאמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 03:30 לינק ישיר 

בזמנו פורסם בחדשות האתר שאחד מרבני הוועדה לעניני תקשורת טען שהגרי"ש לא אסר את הסמס.
הרב שטיין בדרשותיו טוען להסביר את האיסור לאפשרות סמס בטלפון כשר בכך שניתן לשלוח מסרים אסורים למין השני דברים שאין אתה יכול לאומרם על פה אבל מרגיש נוח לשלוח בהודעה.
אני הקטן יכול להבין את הסברא אבל לא את האיסור שהחילו על הפלפון הכשר שיהא בלי סמס.
בכל אופן צריך שרוב מרבני הוועד של התקשורת יחליט שאין מקום לאסור את אפשרות שליחת מסרונים בכשרים כדי שהדבר יותר לציבור.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם יש סיכוי שלבסוף יהיה SMS בטלפון הכשר ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.