בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים החלף לסקין בצבע לבן החלף לסקין הישן של הייד פארק החלף לסקין בצבע כתום החלף לסקין בצבע חום החלף לסקין בצבע צהוב החלף לסקין בצבע כחול החלף לסקין בצבע ירוק
בית · פורומים · אקטואליה וחדשות · בחדרי חרדים · טליבאן בירושלים - גברים בצד אחד ונשים בצד השני
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.
נשלח ב-7/8/2009 18:07 לינק ישיר 
טליבאן בירושלים - גברים בצד אחד ונשים בצד השני

הודעה בקומונה החרדים

טליבאן בירושלים.

מאת: איש היערו   07/08/09 | 17:41

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 18:12 לינק ישיר 

לא רק במאה שערים אלא גם בגאולה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 18:27 לינק ישיר 
ברחוב מלאכי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 18:29 לינק ישיר 

זוכרים שכשדיברו על מהדרינים ושאר ירקות, אקונומיקות ושריפת חנויות צחקנו בליבנו ושחנו בשחוק "בסוף יבואו זמנים שיפרידו מדרכות", וכך צחקנו כולנו, כי זה הרי היה בצחוק, זה לא באמת יקרה בסוף.

מפחיד הא..

אני הייתי ממליץ לקבלנים להתחיל לבנות דירות שאפשר לנהל שם שתי רשויות נפרדות (גברים ונשים) בכל דירה. מצחיק אתכם?? נו נו, ניפגש בקרוב מאד.

תוקן על ידי ק_סאתרלנד ב- 07/08/2009 18:26:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 18:48 לינק ישיר 

סאתרלנד. עד כמה שידוע לי הרבי מויזניץ (שאתה כ"כ אוהב... וכ"כ מתגעגע אליו...) ייסד בעצמו את ה"מהדרין". לא? מה הצחוק הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

הרצל קינד - הנהלת חשבונות - צריך שירות הנהלת חשבונות מקצועי לעסק? לחץ כאן   רוח דרומית - הרפתקה לבין הזמנים - חץ וקשת, טיול שטח, קטיף ועוד   ארטלי- הדפסה על קנבס - הדפסה על קנבס או קלף באיכות מעולה - 10% הנחה

נשלח ב-7/8/2009 18:52 לינק ישיר 

הגיע העת שהציבור המתון יפגין ויתן את דעתו כנגד הקיצוניים המשוגעים שרוצים להפוך את ירושלים לאיראן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2009 20:44 לינק ישיר 

אלטערע כתב:
הגיע העת שהציבור המתון יפגין ויתן את דעתו כנגד הקיצוניים המשוגעים שרוצים להפוך את ירושלים לאיראן.

מצטרף. המצב מחריד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2009 21:06 לינק ישיר 

הדבר כבר הגיע בערים אחרות לפני שנים...

כך למשל באשדוד, ניסו משמרת הצניעות לפני 6 שנים לעשות את הדבר כמה שבתות אבל כמה ספרדים הראו להם איך צריך לעשות "הפרדה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2009 21:22 לינק ישיר 

מה אתם מתערבים, אתם גרים שם? לא. מי שגר שם טוב לו עם זה ואל תזלזלו. הספרדים טוב להם ללכת בתוך עדת נשים, אין בעיה. אך החסידים ונשותיההם לא מוכנים להצמד לאך אחד/ת זר/ה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2009 21:25 לינק ישיר 

ככר כסף

כשאת הולכת ברחוב, את נצמדת לאנשים זרים?
באיזה גן למדת ללכת?

תוקן על ידי ק_סאתרלנד ב- 08/08/2009 21:21:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2009 22:00 לינק ישיר 

בסופו של דרך
היהדות החרדית כולה תנהג כך ולא דווקא מרצון אלא בע"כ של העסקנים.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2009 22:02 לינק ישיר 

שבוע טוב חבריה.
יש גם חסידים בעיר ירושלים שלא נעים וגם אסור לעבור בין 2 נשים אז תנו גם להם את הכבוד.
וחוץ מזה גבר שרוצה ללכת בין הנשים שיהנה אבל יש גברים ששומרים על עצמם מלעבור על דברי תורה .
תתחשבו בהם צדקנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2009 22:02 לינק ישיר 

אם תינתן לכך ליגיטמציה ולו באיזור אחד, חולי ה"פאלשפרומקייט" יקחו זאת כדוגמא והתופעה תתפשט כמו מטוסטזה של גידול סרטני. ע"ע אוטובוס "גלאט מהדרין" ועוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2009 23:19 לינק ישיר 

ככר_כסף כתב:
מה אתם מתערבים, אתם גרים שם? לא. מי שגר שם טוב לו עם זה ואל תזלזלו. הספרדים טוב להם ללכת בתוך עדת נשים, אין בעיה. אך החסידים ונשותיההם לא מוכנים להצמד לאך אחד/ת זר/ה. 

איזה קשקוש מטופש הוא זה?!
ראשית, יש שם הרבה אנשים נורמלים. לא רק משועממים מטורפים שמגרשים את נשותיהם מידי יציאתם לרחוב.
שנית, וכי הרחוב שייך להם? יש שם המון חנויות ועסקים, ואני לא מעוניין שמחר יתיזו עלי אקונומיקה או טיטול משומש ממחסניהם בגלל שהסטתי את הרגל השמאלית לכיוון המדרכה ממול.
למה אין מישהו שיאשפז את האנשים המסכנים הללו? זו בעיה תקציבית בלבד?

תוקן על ידי משהו_חשוב ב- 08/08/2009 23:29:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2009 23:36 לינק ישיר 

אם אני אצטרך לעבור שם דבר שקורה דיי הרבה אלך דווקה בצד של הנשים
אני רוצה לראות את הסוטה שידבר איתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2009 23:42 לינק ישיר 

קפונה, אני יהיה זה שיצעק עליך

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טליבאן בירושלים - גברים בצד אחד ונשים בצד השני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.