| נשלח ב-7/4/2006 01:07 |
|
| |
צדיקים היו אומרים, שהעגמת נפש שוברת את הדינים.
בטח אחרי כל הצער של המעצר, נשברו כל הדינים על התינוק המסכן, וזה הרי הכי חשוב.
מקווה בשבילם, שאכן הכל שקרים, ובמהרה יהיו יחד בהשקט ובשלווה.
לא נראה לי שיש עילה לתביעה נגד רופא שאמר את דעתו, בטח גם זה ספין
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2006 01:28 |
|
| |
מבלי להיכנס לפרטי העובדות ולשמות, ברצוני לשאול את כל משתתפי הפורום, אבל כל אחד עם האמת הפנימית שלו,- האם בסיפור של הבנש"ק ההוא שיושב כבר 8 שנים מתוך ה-20 שנגזרו עליו בבית המשפט בגין אשמת אונס בת אחיו. אתם מאמינים לסיפור או לא.
למיטב הכרתי, רוב הצבור שלנו, אינו מאמין (ובצדק) למשטרה ומערכת המשפט.
ועכשיו, בואו חשבון, יוצא איפה, שאנחנו חיים בקרב צבור שאין עליו אימת דין ודיין, יכולים להסתובב בינינו פושעים נאלחים, בדרגות הפשע העמוקות ביותר, מבלי שיהיו מאוימים שיצטרכו אי פעם לתת את הדין על כך.
אז גם אם סיפור זה לא היא ולא נברא, הרי יכול היה להתרחש! וכולנו יודעים מראש שהלז יקבל את הגב הקהילתי המשפחתי ולעולם לא יאמינו לעובדות.
זה נורא ואיום!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2006 01:34 |
|
| |
הבונה, סותר!
גם אם אינני מאמין במערכת המשפט, איני חושב שכולה בלוף מלמעלה עד למטה. ובקיצור, אם הבנש"ק ההוא עבר משפט ויושב, אני מעריך שאכן הוא צריך לשבת, והוא גם לא יקבל ממני כל גיבוי.
זה שונה מעט מהלינץ' התקשורתי שנעשה פה בלי שום הוכחה.
להמשיך להוכיח לך, או שתסכים אתי כבר בשלב זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2006 02:11 |
|
| |
תוקן על ידי - מוזיקלי - 07/04/2006 2:29:57
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2006 02:17 |
|
| |
פראזינק,
עפ"י המכתב שהבאת , בבדיקת העיניים, רופא העיניים מציין שלפי הסמנים הקלניים שנמצאו בבדיקה פיסיולוגית מדובר ב shaken baby syndrome או בשפת הקודש "נענוע התינוק בצורה אלימה חזור ושוב"
SBS results from injuries caused by someone vigorously shaking an infant. Because of the anatomy of infants, they're at particular risk for injury from this kind of action. Therefore, the vast majority of incidents occur in infants who are younger than 1 year old
ותרגום :
הממצאים הפסיולוגים לעיניים ולמוח נגרמים מפגעות שנגרמות ע"י כך שמשהו בצורה אלימה (חזקה) מנענע עולל (תינוק). בגלל האנטומיה של התינוק הוא נמצא בסכנה מיוחדת כתוצאה מנענוע זה. משום כך רוב התופעות המובחנות של סוג זה של פגיעה נמצאים בעוללים הקטנים מגיל שנה.
כיצד המכתב שהבאת תומך בכך שהאברך לא גרם לפגיעה ? עפי הממצאים הפסיולוגים כפי שמובא ע"י הרופאים הסיכוי הוא גבוהה שהמסקנה ההפוכה היא הנכונה, לצערנו.
נכתב מחוץ לישות הציונית ביום חול
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2006 02:19 |
|
| |
מוזיקלי
לא תרפה כל כך מהר מטרפך, אה?
הרי כל הטענה נגד האב היא, שניכר על גופו של הפעוט סימני התעללות.
ואת זה שלל הפרופ' מכל וכל. הוא כותב שחור על גבי לבן שלא ניתן להוכיח שהילד עבר התעללות, כך שכל הקייס נופל.
בנוסף, וכבר כתבתי את זה כאן באשכול, אם התיאורים המצמררים והאכזריים שנכתבו בעיתונות -על כך שהאב התעלל במשך חודשים ארוכים בתינוק- נכונים, חייבים היו להיות כל מיני צלקות על גופו של התינוק. ואת זה אין!!!
ברור, א"כ, שהסיפור נראה על פניו מופרך לחלוטין.
כאחל
הרשה לי להניח שגם הפרופ' הנכבד יודע את מה שאתה יודע, ובכל זאת הוא קבע שסינדרום זה לא חייב לנבוע מהתעללות!
תוקן על ידי - מוישהיענקל - 07/04/2006 2:22:14
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2006 21:45 |
|
| |
פראזניק הגזמת
לא יכולת לטשטש את שם התינוק?
נראה לי שהפורום הזה הולך ומאבד את שפיותו
וחבל
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2006 22:03 |
|
| |
טוקטוקים.
השם משפחה כבר הופיעה באשכול קודם. האם הבעיה שלך אם השם הפרטי של התינוק, ככה יכלו להתפלל עליו.
אני אישית מאמין שהאמת באמצע.
ולמי ששאל למה כבר רצו לבקש חוות דעת ולא חיכו וכו'... צריך לזכור שהבן אדם בכלא, ויתכן שבגלל החוות דעת הוא ישוחרר, ולכן לא צריכים לחכות לבדיקות שתוצאות יגיעו רק עוד כמה ימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2006 22:04 |
|
| |
לאבוד בגולה:
מידיעה אישית גם אצל הדלים יש גזענות, הם הקימו בתי ספר תורניים בכדי להכניס לשם את
המשפחות היותר "רצויות". ידוע לי שבמקום מסוים שזה קרה נשארו בגן של המפד"ל הרגיל
משפחות מאד פשוטות והרבה אתיופים, בעוד ב"תורני" יש המון משפחות מאד לא תורניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2006 22:19 |
|
| |
אבוד בגולה,
ממתי זה נהיה דבר נפוץ אצל החרדים אלימות והד"לים נהיו חפים ממנה?
ע"פ מה שזכור לי זה המקרה הראשון בחברה החרדית, בכל אופן היחיד בשנים האחרונות, ותינוק שנפגע או נהרג מהתעללות כזו תמיד הרשויות ידעו על כך, כך שא"א לתרץ שמחביאים מתחת לשטיח. ואםתגיד שיש מקרים קלים יותר שאותם מחביאים, תעתיק את התשובה לגבי הציבור הסרוג.
וחוץ מזה, אולי ילמדנו כבודו מה הקשר בין "גזענות" על רקע צבע העור לבין בעל שמכה את אשתו ו/או ילדיו?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2006 23:15 |
|
| |
האם יש למישהו מידע עדכני על המצב של התינוק
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 00:20 |
|
| |
I222 לפי המכתב הרפואי שפורסם כאן, כתוב שיש מוות מוחי. אז נכון שלפי המצב ההילכתי הוא עדיין חי, ולפי הרפואי זה מתאים להשתלה.
דרך אגב. בקישור לערוץ 2 של הערכת המעצר של האב רואים אותו מובל ברחוב ללא שוטרים, (בדרך כלל חשודים ברצח מובלים כבולים עם עשר שוטרים מסביב), ומה שהפריע לי שהלכו משתי צדדיו נשים, וזה אסור על פי ההלכה, והוא לא יכל להתנגד ואם הוא אשם אני לא דואג ליראת שמים שלו, אבל אם יתברר שהכל עלילה, למה אין התחשבות בהלכה ולהוביל אותו לא בין שני נשים, חופש דת זה שלא יובילו אותו כך, ו"חופש דת" זה זכויות יסוד של כל עצור.
|
|
|
|
|