| נשלח ב-28/10/2011 14:30 |
|
| |
Help Desk - אשכול תמיכה טכנית
נתקלתם בבעיה טכנית בפורום? שתפו אותנו ונשתדל לעזור.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2011 14:35 |
|
| |
אשכול שכתב ידידנו הניו יורקר בפורום 'בחדרי חרדים', עם הדרכה להרבה דברים שימושיים:
מדריך המדריכים לשימוש מושכל בפורום
----------------------------------------------------------------------
לכל אלו שסובלים מהתנתקויות
כשאתם מתחברים - מתחת לשם ולסיסמה יש אופציה "זכור אותי במחשב זה".
תעשו שם V.
מכאן ואילך לא אמורות להיות התנתקויות...
----------------------------------------------------------------------
איך להיות חבר בפורום פשוט מוזיקה:
(או בכל פורום אחר)
בחלק העליון של כל פורום יש לחצן בצורת +, תלחצו עליו.
לאחר מכן יפתח לכם משהו כזה
תסמנו וי בתיבה (מוקף באדום)
ולאחר מכן לחצו על 'עדכן' (מוקף בכחול)
וזה הכל.

תוקן על ידי עטT ב- 28/10/2011 15:06:33
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2011 10:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 18:17 |
|
| |
יש לי שתי שאלות טכניות,שלא מצאתי להן מענה בדפים הנ"ל.(ואגב,למה אשכול-פורום התמיכה של הניו-יורקר, הוא למורשי כתיבה בלבד?) 1.האם יש אפשרות לצטט הודעה שנכתבה בפורום אחר,או מאשכולות אחרים בפורום(שלא צוטטה קודם)?אם כן,איך? (או שרק למנהלים יש את האופציה הזו.) 2.כשאני מכניסה קישור לתגובה מסוימת שנכתבה,באיזה אופן,אני גורמת להודעה הרצויה,לקפוץ ישירות,בלי שאנשים יאלצו לדפדף בכל התגובות של האשכול,כדי למצוא אותה?(אני זוכרת שכתבו על זה בעבר,משהו עם עוגן....) איך עושים את זה? תודה מראש.ותשתדלו להגיב כמה שיותר מהר.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 20:07 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | יש לי שתי שאלות טכניות,שלא מצאתי להן מענה בדפים הנ"ל.(ואגב,למה אשכול-פורום התמיכה של הניו-יורקר, הוא למורשי כתיבה בלבד?) פשוט, האשכול של הניו יורקר נמצא בתוך פורום "בחדרי חרדים" הראשי, והפורום הנ"ל הוא למורשי כתיבה בלבד. 1.האם יש אפשרות לצטט הודעה שנכתבה בפורום אחר,או מאשכולות אחרים בפורום(שלא צוטטה קודם)?אם כן,איך? (או שרק למנהלים יש את האופציה הזו.) המנהלים שווי זכויות בקטע הזה :) אמורה להיות איזושהי דרך לעשות את זה. מחשביסטים - אם אתם יודעים... כי אני לא. 2.כשאני מכניסה קישור לתגובה מסוימת שנכתבה,באיזה אופן,אני גורמת להודעה הרצויה,לקפוץ ישירות,בלי שאנשים יאלצו לדפדף בכל התגובות של האשכול,כדי למצוא אותה?(אני זוכרת שכתבו על זה בעבר,משהו עם עוגן....) איך עושים את זה? בעיקרון, את לוחצת על הסולמית שמופיעה מעל ההודעה (ליד אופציית הציטוט) ואז שורת הכתובת שבראש הדף משתנה. את השורה החדשה את מעתיקה, וזה הקישור הישיר להודעה. הבעיה היחידה היא שזה לא עובד בכל דפדפן - לי זה עובד בכרום, אבל באקספלורר לא. דפדפנים אחרים לא ניסיתי. תודה מראש.ותשתדלו להגיב כמה שיותר מהר. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 21:42 |
|
| |
אידי,תודה. ולשאלה הנוספת-יודעי דבר,בבקשה לענות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 22:06 |
|
| |
2. לי זה עובד גם בפיירפוקס, ועד כמה שזכור לי, עבד גם באקספלורר (גרסה 9).
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 22:59 |
|
| |
| אידי כתב: |  |
2.כשאני מכניסה קישור לתגובה מסוימת שנכתבה,באיזה אופן,אני גורמת להודעה הרצויה,לקפוץ ישירות,בלי שאנשים יאלצו לדפדף בכל התגובות של האשכול,כדי למצוא אותה?(אני זוכרת שכתבו על זה בעבר,משהו עם עוגן....)
איך עושים את זה?
בעיקרון, את לוחצת על הסולמית שמופיעה מעל ההודעה (ליד אופציית הציטוט) ואז שורת הכתובת שבראש הדף משתנה. את השורה החדשה את מעתיקה, וזה הקישור הישיר להודעה.
הבעיה היחידה היא שזה לא עובד בכל דפדפן - לי זה עובד בכרום, אבל באקספלורר לא. דפדפנים אחרים לא ניסיתי. |
|
אם זה לא עובד בצורה שציינת, פשוט צריך ללחוץ על לחצן הסולמית עם לחצן העכבד הימני, לבחור ב'העתק קיצור דרך' ולהשתמש בקישור שיתקבל.
|
|
|
|
|