הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · נחשפתי לזכות קיומו של הצהובונים החרדים והזדעזתי!
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2012 20:34 לינק ישיר 

לביאהעיר כתב:
כל עוד אתה לא כותב את השם אני לא מאמין לך. כי אם זה היה, אתה לא צריך לפחד מתביעת דיבה.

א) כל עוד אתה לא מודע לנוסח החוק, אז אל נא תטיף לו מה לעשות.
ב) אמנם, את החוק אפשר הרבה פעמים לפרש איך שמעוניינים, אך כאן מדובר באנשים מהסוג הנחות יותר שבשביל בצע כסף ימכרו גם את אבא שלהם (ונקטתי 'אבא' בכוונה), אז הוא צודק שהוא נזהר.
ג) את העיקר תראה בתגובה הבאה שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2012 20:42 לינק ישיר 

אוזן_קשבת כתב:
נוווו המכונה חוני !!!!!!!!!!!!!

עד שלא היה מישהו שכתב סימן זיהוי, לא הייתי מתייחס... אבל.. לאחר שכבר כתבת, אני עדיין אומר שלא העובד הוא הבעייתי (אולי גם הוא, אבל לא הוא העיקר) אלא הבוס שמתווה את הקו ואת הדרישות. ומי שמכיר את הבוס כאן (וניתנו כבר רמזים דיי עבים למי שמונח מעט בעניין, יודע שאת חיי המותרות הוא חיי עלל חשבון הציבור. ולא שיש לי בעיה איך שהוא חיי, להיפך, שיהנה, ואני מפרגן לו. הבעיה שהוא מוכר כל דבר שבקדושה על מנת להגיע לזה, ודוגמאות יש לי למכביר.
החל מאירועים מעורבים שהוא היה מארגן, המשך דרך קווי הנייעס שפתח (תבררו כמה זה עולה לכם לדקה...) שמקלקלים את מיטב בחורינו ע"י גרימת התמכרות לחדשות זולות ולא תמיד אמינות, שכל יציאה לשירותים או אפצ'י של רב כזה או אחר הופך לכותרת ראשית כאילו מינימום היה פיגוע בבומבסה, או בקריה בתל אביב, עובר דרך סיוע ושכנוע שמופז הוא הכי טוב ליהודים (ואח"כ פתח עלינו בגזירת הגיוס), ועוד ועוד....
איני מעוניין לפתוח יותר מדי, אך כל מי שקונה את שירותיו של אדם זה, בין אם זה דרך עיתוניו, או קווי הנייעס, עוזר לאדם זה להשמידנו מבפנים, ומסייע לדבר עבירה, בנוסף לזה שזה מסייע לביזוי ת"חים כמובא בראשית האשכול.

תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 18/08/2012 20:44:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2012 20:50 לינק ישיר 

אדמורו"ת זה עסק לכל דבר.
מערכת של הוצאות והכנסות ויח"צ וגיוסי כספים.
לכן, כמו שבכל עסק משקיעים בפרסום ויח"צ, כך צריך להשקיע גם באדמורו"ת בפרסום ויח"צ.

בכל מקרה, אני מסכים שסחיטה בעיוצמה של חתונה, היא דרך נלוזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2012 21:23 לינק ישיר 

מגלומן, (וכל אלו שיגיבו ברוח דבריו)
בלא להתייחס לעצם דבריך (כי באופן אישי אני חולק עליך), הדברים כאן בעיקר אמורים לגבי השיטה שהיא פסולה ולא האם ראוי לשלם או לא.

דדווח על תוכן פוגעני

אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!   בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.   בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד

נשלח ב-18/8/2012 21:56 לינק ישיר 

msניק כתב:
.

מילה בסלע שתיקה בתרי?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 02:28 לינק ישיר 

האם שזה שמישהו כזה בכיר הקפיץ את האשכול זה אומר שהשמועות ברחוב נכונות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 02:36 לינק ישיר 

עוסקבחינוך כתב:
האם שזה שמישהו כזה בכיר הקפיץ את האשכול זה אומר שהשמועות ברחוב נכונות?

שמועות ש...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 02:56 לינק ישיר 

מזל שאני לא אדמו"ר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 10:12 לינק ישיר 

msניק כתב:
.

ואולי מישהו כאן יואיל בטובו לפרט??

תוקן על ידי כביש9 ב- 19/08/2012 10:14:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 10:17 לינק ישיר 

כביש9 כתב:
.

ואולי מישהו כאן יואיל בטובו לפרט??

תוקן על ידי כביש9 ב- 19/08/2012 10:14:03

סמניק שותק כיוון שהוא העתיק את ההודעה שהשבוע אותו עלון לאנאלפאבתים לא יוצא...? (משמע הוא מקושר?)
איני יודע.
אבל אם אחרי הרמז הזה עדיין לא הבנת, כנראה אתה לא מספיק בקיא, ולא מספיק אנאלפאבית, אז תהיה רגוע, אליך לא יבואו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 10:26 לינק ישיר 

בומבסה
אהבתי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נחשפתי לזכות קיומו של הצהובונים החרדים והזדעזתי!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.