הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · מדריך לבאים לנפוש בעיה"ק צפת ת"ו
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/7/2012 09:48 לינק ישיר 

כל הכבוד לפלוני על היוזמה וההשקעה הגדולה. ולגבי מסעדת אשל זכורני שהאוכל מאוד טעים אבל גם יקר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2012 07:32 לינק ישיר 

קיבלתי הרבה פניות באישי אם הציבור החרדי סומך על הכשר של הרב ביסריצקי מהדרין. יש די הרבה שסומכים על ההכשר ובפרט אם הבעלים שומר תו"מ. לפי העיקרון של הרב כל מה שזה מהדרין המוצרים הוא רק העדה או הרב לנדא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2012 10:00 לינק ישיר 

"טעמים" - אוכל מוכן לשבת ובתקופת בין הזמנים, פתוח גם במשך השבוע כל יום עד 12 בלילה.
ארוחות צהריים, בגט נקניק שניצלים ועוד.
כל המוצרים בהשגחת העדה החרדית. בבעלות חרדית.

מושב מירון - 0544-599210

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 10:32 לינק ישיר 

שלחו לי באישי:
אם תוכל להעלות לנופשים את זמני התפילות ואת זמני סגירת החנויות ובעיקר ביום שישי

בעיקרון בכל איזור יש בתי כנסת עם זמני תפילות שלהם ויש להתעדכן במקום, וכבר כתבתי שעיקר השטיבלך בצפת בעיר העתיקה  זה בצאנז ובדרום זה בויזניץ מאור חיים ובימי בין הזמנים יש גם בלעלוב הרבה מנינים ובכנען זה בחב"ד.

לגבי זמני סגירת חנויות: במשך השנה רוב החניות סוגרים בסביבות 7-8 בערב ובימי בין הזמנים יש שסוגרים יותר מאוחר, ולגבי יום שישי אני לא יודע בדיוק כי אני בבית בדרך כלל.

דדווח על תוכן פוגעני

חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   UPREAL השקעות פרטיות -   בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.

נשלח ב-2/8/2012 15:06 לינק ישיר 

תודה לך רבי פלוני = בשם כל חברי הפורום והקוראים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 15:17 לינק ישיר 

פלוני, יישר כח, אני מגיע בע"ה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 17:28 לינק ישיר 

יש גמ"חים בעיר צפת?
אני מתעניין על מזרנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 22:51 לינק ישיר 

ראשית תודה לכל המברכים וברוכים הבאים לכל האורחים החשובים! ולגבי גמחי"ם למיטות ומזרונים יש הרבה בצפת אבל בתקופה הזה שכל צפתי מפוצץ עם אורחים. אין סיכוי שנשאר למישהו מיותר. אבל בכל מקרה אם אני ימצא משהו אני יודיע לך באישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 23:36 לינק ישיר 

לא שכוח לקחת סוודרים לילדים ללילה אם יוצאים ויש רוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2012 09:34 לינק ישיר 

קטע מעניין היה לי הבוקר לקחתי טרמפ זוג ברכב שלי. ואני שומע אותם מדברים על מה שכתב פלוני500 לא היה לי נעים להתערב. אבל הם באמת היו בסדר אפילו הציעו לי כסף על הטרמפ:) . אגב לשואלים זמן כניסת השבת לאיזור צפת 7:04 מו"ש 8:14 ר"ת 8:45 שקיעה 7:33 . שיהיה לכולם שבת מנוחה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2012 11:42 לינק ישיר 

תודה על המידע החשוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2012 12:09 לינק ישיר 

אולי שעוד מישהו ירים אשכול כזה על עיר נופש נוספת כמו ירושלים חיפה נתניה וכו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2012 07:48 לינק ישיר 

קיבלתי באישי: אם תוכל להוסיף באשכול על מקומות לטייל או אטרקציות בתוך צפת חוץ מהעיר העתיקה, ובפרט לילדים (אם יש), וכן כתובות של חנויות מזון מהיר בשרי/חלבי בזול כמו ששמעתי על "מנדיס", וכן חנויות כמו שפע שוק/זול בשפע ורשת יש, תודה רבה מראש.

לילדים יש פינת החי ברחוב הנשיא שיש שם גם פעילויות לילדים, יש גם גן העיר, ובימים החמים מומלץ מאוד המקום הנפלא "עמק התכלת" יער ויש שם הרבה דברים מעניינים לא רחוק מהתחנה המרכזית וגם יער בירייה שזה מלא צל ומסלולי הליכה (אפשר לקבל במקום), וגם יש מוזיאון המאירי ונירות צפת שזה גם מעניין, אפשר לבדוק עוד הצעות באתר: http://www.zefat.muni.il.

אגב יש הסעות מאורגנות למקומות מעניניים במחירים זולים. לדוגמא יש "בין הזמנים כהלכה" שמארגנת נסיעה יומית לקייאיקים ג'ילבון, זכי, מג'רסה וחוף כינר במחיר של 35 ש"ח הלוך ושוב. 025710832.

ולגבי חנויות יש 'ברכל' בדרום ו'יש' בכנען ו'קאופ שופ' 'רב חסד' 'אסולין' ליד עיר העתיקה ועוד הרבה צריכים רק לשאול.
ומסעדות יש הרבה מאוד ברחוב ירושלים [מהדרין וגם בד"ץ הע"ח רובין].

ועוד נקודה חשובה כמו שכתב כבר פאר יש לקחת סוודרים לילדים קטנים ובפרט אלו שלוקחים דירות במקומות היותר גבוהים בצפת כמו כנען וכדו' בימים שזה "חם רגיל לעונה" ז"א שזה קריר בלילות, ויש לילות שיש רוחות חזקות מאוד, השבת היו לי הרבה אורחים שהיו חייבים להישאר בפנים בליל שבת אפילו למרפסת לא יכלו לצאת עם הילדים בגלל שלא לקחו בגדים מתאימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2012 21:23 לינק ישיר 

יישר כח על כל המידע, אנחנו מגיעים לשבת לדירה באיזו העיר העתיקה
אולי תוכל להמליץ לנו (גם פלוני וגם אחרים...) איפה להתפלל? ליל שבת, שבת בבוקר? נשמח להמלצה טובה ברוח צפת, משהו חסידי כבד, גם ספרדי בא בחשבון
פלוני - סעודות שבת אצלכם הולך? אבל לפי מה שהבנתי מהאשכול, אתה לא גר באזור, אז נסתפק בטשולענט שלנו, ואת שלך נטעם בפעם אחרת...
גיט שאבעס :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2012 21:59 לינק ישיר 

קבלת שבת בביהכ"נ 'בירב' בנוסח קרליבך, מומלץ!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מדריך לבאים לנפוש בעיה"ק צפת ת"ו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.