הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · כח משחית. כח בלתי מוגבל משחית באופן בלתי מוגבל.
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/6/2012 01:53 לינק ישיר 
כח משחית. כח בלתי מוגבל משחית באופן בלתי מוגבל.

קרדיט, לא ברור. אולי אהרן ברק.

הגיע הזמן לומר את האמת, חלק מהכנופיא החדשה אינה טובה מהקודמת. אמנם נתי גרוסמן איש מוכשר מאוד, ואגרסיבי, ועוד כמה מעלות שגרמו לו להגיע לאן שהגיע. אבל בהינתן הכח לאנשים אחרים יש לחשוש מאוד שזה ייראה אותו דבר פחות או יותר, רק לכיוונים אחרים.

ומאחר שאני יודע על עוולות שנעשו על ידי חצרו של הרב שטיינמן, אני טורח להזכיר ולהזהיר. עולם כמנהגו נוהג. וכמו שהיו יהודים אומרים בשטעטל, אל תשמחו שהפריץ מת, מי יודע מה יעולל הפריץ החדש.

תוקן על ידי לומדמכלאדם ב- 12/06/2012 02:23:20

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2012 01:55 לינק ישיר 

זה בסדר לוקח לליטאים 20 לקלוט כמה עובדים עליהם נפגש עוד עשרים שנה בעז"ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2012 02:00 לינק ישיר 

לפחות הם קולטים בסוף. יש "חצרות" בהם האדמו"ר זצ"ל מופיע בחלום כדי שהבן יחבוש קולפיק. ועוילם גוילם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2012 02:04 לינק ישיר 

הכל נכון, אבל הלילה הזה שייך למנצח אחד, או אם תרצו, לקבוצה מנצחת אחת, ובוא לא נהרוס להם את החגיגות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2012 17:26 לינק ישיר 

הלילה הזה, למי שייך?

דדווח על תוכן פוגעני

חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   UPREAL השקעות פרטיות -   בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד

נשלח ב-13/6/2012 19:03 לינק ישיר 

נכון מאוד

סביב הרב יש חבורת מושחתים
ובעניין אחר
האם יש בכלל הבדל בין נתי גרוסמן לישראל פרידמן, האיש של הגראי"ל ביתד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2012 21:19 לינק ישיר 

החשש להשחתה בשל עמדת כח הוא מוצדק בהחלט, אבל במקרה שלפנינו כלל לא בטוח שמדובר בכח בלתי מוגבל. העובדה שהשאירו את כל הכותבים על כנם, והסתפקו רק בפיטורי העורך ובלית ברירה גם של המנכ"ל, וכן העובדה שלא מינו לעורך איש מאנשיו המובהקים של הרב שטיינמן, יכולות אולי לבשר על כוונות טובות.

בנוגע לישראל פרידמן, אני חושב שבאמת אין בו יתרון גדול על פני נתי גרוסמן, אבל עצם העובדה שהוא מכפיף את עצמו לרב שטיינמן לעומת נתי גרוסמן שלמיטב הבנתי לא הכפיף את עצמו לאף אחד, כבר מציבה אותו במקום טוב יותר ומסוכן פחות.

הדבר שנותן לי מקום לאופטימיות, זו הידיעה שחזרה כאן מספר פעמים, שמאחרי המהלך עומד מרדכי קרליץ, אני לא חושב שהוא יוביל מהלך כזה אם אין בו שינוי אוירה ורק שינוי פרסונלי, הוא בעיני האיש החכם ביותר כיום בפוליטיקה החרדית-ליטאית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 21:30 לינק ישיר 

באמת מישהו חשב שיש הבדל בין קליקה לקליקה? בהארץ מחבבים את המילה חונטה.

הכל אותו דבר, רק האנשים מתחלפים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 00:39 לינק ישיר 

לפעמים הבעיה ברב שמגדל סביבו פראי אדם שכאלה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 00:41 לינק ישיר 

כיבוש משחית

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כח משחית. כח בלתי מוגבל משחית באופן בלתי מוגבל.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר