הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · מחפש שותף לרכישת דירה מניבה להשקעה
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/6/2012 09:25 לינק ישיר 
מחפש שותף לרכישת דירה מניבה להשקעה

**** הבהרה**** זוהי לא מודעה עסקית, אני אדם פרטי לחלוטין שמחפש שותף לרכישת דירה מסוימת.

יש לי יד ורגל בשוק הנדל"ן ובדירות מניבות. ומטבע הדברים כאחד שנמצא בשוק מזדמן לי מידי פעם לשמוע על ההצעות החמות בשוק.

בחודש האחרון הוצע לי שתיים שלוש הצעות נדל"ן אטרקטיביות מאוד מאוד, אך לא היה לי יכולת לקפוץ על המציאה.

במה דברים אמורים?

מדובר בדירות שמניבות לכל הפחות 9% תשואה נטו, עם פוטנציאל לעלות את התשואה ל10% ו 11% + אפשרות עתידית של השבחת ערך הנכסים. הביקוש לשכירות באותם אזורים הוא אש, גרעין קשיח של שוכרים שאמור בע"ה רק לגדול ולהתחזק. [שום דבר לא מובטח, אך אני מדבר על המצב הנורמלי הטבעי.]

בדרך כלל אין בשוק כאלו דירות המוצעות למכירה, אך לאחרונה משקיעים רבים מעוניינים להפטר מדירותיהם בכדי להספיק את הפטור ממס שבח שעומד לפוג בסוף השנה האזרחית הקרובה. וכן רבים חוששים שהנדל"ן כבר מיצה את עצמו והם שואפים למצוות את הרווח על השקעותיהם לפני שיהיה מאוחר.

למרות זאת, על אף שאותם משקיעים אולי (?) צודקים לטווח הקרוב, לטווח הרחוק הם לדעתי וודאי טועים, ורק מי שמשקיע לזמן קצר בלבד מוכר דירות שמניבות תשואה כה גבוהה ובטוחה.

אני רואה וליבי נחמץ, למה? כי אני מאמין בכל ליבי ויודע מהנסיון שלי שהדירות שמוצעות לי הם השקעה מעולה, ואני יודע איך ובמי להעזר בכדי לנהל אותם, ואני יודע איך לדאוג למימון בנקאי גדול וטוב, אך למרות זאת אין בידי להכנס להשקעה כיון שאין לי את ההון עצמי ראשוני, ואין לי יכולת לקחת מימון מחוץ לנכס שאני רוצה לקנות.

מה אני מחפש?

אדם שאין לא את הכלים ואת הראש להכנס להשקעה נדלני"ת, אדם שלא הולך לקחת משכנתא אלא הוא רוצה להשקיע מ 200000 ₪ ומעלה בצורה בטוחה ושקטה, או לחילופין אדם שכן מעוניין לקחת משכנתא על דירתו, אך לא יודע/רוצה להתעסק בכל הענין של רכישת נדל"ן, ולעולם הוא יעשה זאת בעצמו, וק"ו שלא ימנף שתי נכסים לצורך השקעת נדל"ן.

תכלס'?

אני רוצה לקנות את אחת מהדירות הללו, באמצעות שותפות עם אדם נוסף, כשהוא יביא את ההון העצמי, או את המימון הבנקאי באמצעות מימון דירה קיימת, ואני ייקח את המשכנתא על הדירה הנרכשת.

ישנם אנשים רבים שהשקעה כזו בשותפות כזו אמורה להיות כולה רווח, כיון שאני יביא לשותפות דברים שהם לעולם לא יוכלו להביא, כמו 1] את אותה דירה שהיא מציאה אמיתית מתחת למחיר השוק כיום, וגם אם בטווח הקרוב המחיר שלה ירד מעט היא עדיין תהיה מציאה. 2] עזרה במימון בנקאי בתנאים טובים. 3] דאגה לכל מה שקשור לניהול הנכס. [עם הבטחה למקסימום השתדלות, אך לא עם הבטחה להצלחה]  ו – אני יקח את המשכנתא על הדירה הנרכשת.

המשקיע שיהיה שותף שלי יקבל תשואה שקטה בלי כל התעסקות בדירה, ויקבל ביטחונות מלאים ואמיתיים על כספו באמצעות הדירה שנרכוש. נחתום על חוזה בינינו שיהיה תקף גם בד"ת וגם בבית משפט, נסכם מראש ובכתב מתי ואיך מפרקים את החבילה, ונעמיד מראש בורר מוסכם שיהיה זה שיכריע בכל מה שעלול לצוץ בשותפות.

כמובן שלפני שנכנס לשותפות הוא יוכל לברר עלי בסביבה שלי, מי אני ומה אני, מה מידת הישרות שלי, ומה הידע שלי בתחום. [כך גם אני ירצה לדעת עם מי אני עושה שותפות...]

אודה לכל המגיבים אם יחסכו בתגובות ציניות, אני באמת מחפש אדם שיהיה 'כל הנאה שלו' בכזו השקעה, ואין לי בית השקעות, אני לא מגייס משקיעים תמימים, ואני לא מבטיח שום תשואה, שום דבר לא מובטח בעולם, ואין פה שום וודאות מוחלטת.

אני בסך הכל מחפש שותף אחד לרכישת דירה שאמורה בע"ה להניב תשואה יפה יחסית לשוק, ובסך הכל אני מחפש אדם ישר שמטבעו לא נכנס לעסקי נדל"ן, והוא יכול להרוויח פה "יחסית" בצורה בטוחה ושקטה. והכל כמובן בשקיפות מלאה וברישום בעלות חוקי מלא.

תודה רבה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 09:54 לינק ישיר 

נשמע טוב
200000 כשותף, זה אומר שמדובר על דירת 400000 ?
לא משהו בעיר חרדית.
אז תן קצת רמזים, מה לך עם המקום הזה?
מניין שלא הולכים להפיל אותך?

תן קצת תחושת בטחון לגולשים.

ואם תמצא 2 משקיעים שישקיעו 100000 כל אחד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 10:48 לינק ישיר 

נשמע לא טוב, כי מימון בנקאי סטנדרטי הוא 70%, היינו שאם יש הון עצמי של 200.000 ₪, הרי שהדירה עולה כ700.000 ₪. במקומות כאלו אין תשואה של יותר מ3%!!!

ואם מדובר על מימון טוב, היינו עם emi הרי שמגיעים ל90% מימון, כך שהדירה אמורה לעלות 2.000.000

בקיצור, הסיפור מוזר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 11:06 לינק ישיר 

זה נשמע כמו החברה שמבקשים השקעות בנכסים של תמא 38 וכדומה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 13:35 לינק ישיר 

תרועת_מלך כתב:
נשמע טוב
200000 כשותף, זה אומר שמדובר על דירת 400000 ?
לא משהו בעיר חרדית.
אז תן קצת רמזים, מה לך עם המקום הזה?
מניין שלא הולכים להפיל אותך?

תן קצת תחושת בטחון לגולשים.

ואם תמצא 2 משקיעים שישקיעו 100000 כל אחד?

תרועת מלך – לא הולכים להפיל אותי כי אני עצמי מכיר את האזורים המדוברים היטב, אני לא סומך על אף אחד, אלא אני בודק הכל בכוחות עצמי.

אני יכול לומר שלא מדובר בעיר חרדית, אבל להתחיל לפרט באיזה איזור בדיוק לא נראה לי שזה מה שיתן ביטחון לגולשים, מי שבאמת מתעניין יוכל לשמוע את כל הפרטים. ודרך אגב, לא מדובר ההכרח שלך שמדובר דווקא בדירה שעולה 400000 ₪ לא נכון, אך אכמ"ל.

אם אמצא שתי אנשים שיש להם כל אחד 100000 ₪ זה כבר מסבך את הענין, אני לא חברת השקעות ואין לי כוח להתעסק עם כמה  אנשים, אני בסך הכל מחפש שותף לרכישת דירה.

דדווח על תוכן פוגעני

UPREAL השקעות פרטיות -   חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד

נשלח ב-28/6/2012 13:37 לינק ישיר 

סגן כתב:

נשמע לא טוב, כי מימון בנקאי סטנדרטי הוא 70%, היינו שאם יש הון עצמי של 200.000 ₪, הרי שהדירה עולה כ700.000 ₪. במקומות כאלו אין תשואה של יותר מ3%!!!

ואם מדובר על מימון טוב, היינו עם emi הרי שמגיעים ל90% מימון, כך שהדירה אמורה לעלות 2.000.000

בקיצור, הסיפור מוזר.

???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 13:43 לינק ישיר 

סגן כתב:

בקיצור, הסיפור מוזר.

סגן – אני מדבר על אחוז תשואה של 9%, נכון שלאדם שלא בתחום כך נראה לו, אבל כבר אמרתי שזה היתרון שלי על פני השותף שאני מחפש, ואל דאגה אני לא יסתיר ממנו מאומה מי שירצה להכנס לזה ברצינות ידע הכל מכל כל.

מימון טוב זה לא דווקא מימון של 90%, ואני מבקש לא לשפוט אותי בצורה כל כך שלילית. אני אומר לך בכנות ובלי כוונה חלילה לפגוע בך, אתה נראה אדם חכם, אפילו מאוד, אבל זה שהסיפור נראה לך מוזר זה רק מראה שאתה לא מתמצא בשטח הזה, אני דווקא חשבתי ההפך, שיהיו פה גולשים שיחשבו שזה פשוט מידיי הרעיון שאני מציע.

הכובס כתב- 
זה נשמע כמו החברה שמבקשים השקעות בנכסים של תמא 38 וכדומה

אני חוזר ומדגיש אני לא שום חברה, אני אדם פרטי לחלוטין שרק מחפש שותף לקניית דירה להשקעה ותו לא.
וחוץ מזה, לגופו של ענין תמ"א 38 זוהי השקעה שמניבה עליית ערך נכס, ובדרך כלל היא לא מגלמת תשואה מידית של 9% שנתי. אלא את הרווח עושים אחרי ההשבחה של הנכס.
כך שאין קשר בין תמ"א 38 למה שאני מדבר.

תוקן על ידי איש_פלא ב- 28/06/2012 13:48:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 13:46 לינק ישיר 

אני מציע לכל מי שחושב להכנס לזה, לקחת דו"ח שמאי עצמאי על הנכס.

ולבקש מהשמאי להעריך גם את התשואה הצפויה.

כמובן ללא שהמוכר ידע לאיזה שמאי הולכים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 13:58 לינק ישיר 

בשיא הרצינות יש לי כ100K - פנויים שמתשחררים בקרוב , אבל אני מבין מעט בכל דבר

ונניח אדם שמשקיע כ 200K , כמה עולה  הדירה?

כמה אתה משלם?

"גוד או איגוד" / כלומר מתי למכור , מי יקנה את החלק של מי במקרה של פירוק שותפות

ואם אין לאדם רצון למכור וכו'

זה דברים לא פשוטים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 13:58 לינק ישיר 

איש פלא  מה דעתך  על ועדת הרבנים  לעניני  תקשורת כמשקיע ? כל הציבור הדתי חרדי השקיע אצלם  ואתה רואה איזה תשואה אנחנו מקבלים  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 14:00 לינק ישיר 

סגן כתב:

אני מציע לכל מי שחושב להכנס לזה, לקחת דו"ח שמאי עצמאי על הנכס.

ולבקש מהשמאי להעריך גם את התשואה הצפויה.

כמובן ללא שהמוכר ידע לאיזה שמאי הולכים.

גם אני מצטרף להצעתך. אם כי שמאים בדרך כלל מפחיתים מערך הדירה, זהו עובדה ידועה לכל. הם פשוט צריכים לכסות את עצמם מול הבנקים, תאר לעצמך שח"ו הרוכש לא עומד בתנאי ההלוואה והבנק צריך לממש את הנכס, ואז הוא מגלה שהנכס שווה פחות ממה שהשמאי העריך, את מי הוא מאשים? ומה גזר דינו של השמאי הזה שנחשד מיד שהוא מעל בתפקידו ולא ביצע את מלאכתו נאמנה.
חוץ מזה ישנם נתוני שוק שמהווים ערך מוסף לנכס אך השמאים לא מתחשבים בהם, ולגבי הנתונים הללו, אם תשאל אנשים שמתמחים בנדל"ן על מי היית יותר סומך בהערכת שווי, על שמאי מקרקעין או על מתווך מקצועי וותיק ואמין?
התשובה שיתנו לך היא על מתווך! כיון שישנם פרמטרים שרק מי שחי את השוק מבין את ערכם, ורואה בעיניו את הרוחות הנושבות בשוק.
כך שאחרי שהשמאי יחווה את דעתו, צריך להתחשב בעובדה שהוא קימץ בהערכת הנכס, ואז לנסות לחשב בכמה הוא הפחית מהמחיר המקובל בשוק. 
שורה תחתונה ההצעה שאני מדבר עליה בהחלט תענה על הדרישה שלך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 14:01 לינק ישיר 

אם זו עסקה טובה אני מוכן לשלם לך תיווך וגם דמי ניהול שנתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 14:21 לינק ישיר 

eli_s כתב:
אם זו עסקה טובה אני מוכן לשלם לך תיווך וגם דמי ניהול שנתיים.

מתווכים יש טובים ממני, מנהלי נכסים גם כן. כל אחד צריך לדעת במה הוא טוב. אני לא מתווך וגם לא מנהל נכסים, אני מכיר את האזורים הטובים, ומכיר את האנשים הנכונים, ויותר חשוב אני חש את הדופק של המקום, ולכן אני יודע איפה כדאי לרכוש. ועם מי להתעסק, ואני משתדל לתת רק לאנשים שטובים ממני בניהול לעשות את מלאכתם. 

שוב הנקודה היא שמאחר ואין לי את היכולת לרכוש לבד, אני מחפש שותף, שיכנס איתי לעניין יבדוק במה הדברים אמורים, נסכם את כל בינינו את כל הנקודות הרגישות, ונצא בע"ה לדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 14:28 לינק ישיר 

שור_זועם כתב:

בשיא הרצינות יש לי כ100K - פנויים שמתשחררים בקרוב , אבל אני מבין מעט בכל דבר

ונניח אדם שמשקיע כ 200K , כמה עולה  הדירה?

כמה אתה משלם?

"גוד או איגוד" / כלומר מתי למכור , מי יקנה את החלק של מי במקרה של פירוק שותפות

ואם אין לאדם רצון למכור וכו'

זה דברים לא פשוטים

אם הייתי מגייס משקעים היה מועיל לי 100K אבל מכיון שאני לא , אז זה לא מענייני. 
מ 200 אלף ומעלה יכול לעניין אותי.

כל הנקודות שהעלית צריכות לעלות על הכתב בחוזה הכי מסודר שיכול להיות.
הכל צריך להיות ברור מראש, כמה זמן מינימום לא מוצאים את הכסף, 
מי קונה ממי,
באיזה סכום רווח מינימלי מוכרים את הנכס,
במקרה של הפסד ח"ו, מאיזה סכום הפסד מוכרים, [כן כן, אני לא מבטיח שום דבר חלילה, מי שמבטיח תשואה הוא חשוד בנוכלות, כלום לא וודאי, ובעולם הזה אי אפשר להרוויח בלי  שתי דברים, 1] לעבוד 2] לקחת סיכון מסוים.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 14:41 לינק ישיר 

אתה יותר חכם מלב לביוב או מיצחק תשובה???
 הם קנו נדל"ן בארה"ב בשנת 2007
ומאז מחירי הנדל"ן שם צנחו בקרוב ל-60%
אז מי ערב לי שבמדינת ישראל שסכנותיה הביטחוניות/חברתיות עולות פי כמה מהמצב בארה"ב
לא יצנח כאן מחיר הנדל"ן ב-60%????
אהה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 14:41 לינק ישיר 

חבל כי   שור זועם   יכול רק מ 100K ..  ומעלה.

אבל לא נורא חכה תקופה קצרה הוא ילך ל AM-PM ל החזיר בקבוקים..

והוא יוכל להיכנס איתך להשקעה הזאת גם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מחפש שותף לרכישת דירה מניבה להשקעה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.