הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · אמנון לוי: תכנית על חרדים החיים 'חיים כפולים'
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/7/2012 01:19 לינק ישיר 

היצר הרע היה הוה ויהיה עד שיבוא משיח בן דוד ויגאלנו גאולת עולם,

במובן של האנוסים, לדעתי יש בזה מעלה גדולה מאשר אם היו יוצאים לגמרי גם מתוך המסגרת החרדית, כי כך לפחות הילדים והדורות אחריהם נשארים שומרי תורה ומצוות,
כשתסתכלו אחורה למה שהיה לפני מאה שנה שהציונות גם הוציאה מהדת הרבה בני נוער והם הלכו לאיבוד, כי צאצאיהם גם לא שמרו תורה ומצוות, וחלקם התבוללו ה"י, כך שהמצב היום הוא לפחות טוב ממה שהיה פעם,

ומי שמזדעזע מהסרט, אני אומר לו שיכול להרגע כי היצר הרע קיים מימות שקבלו תורה מהר סיני עד הגאולה השלימה, כך שזה מובן שיש כאלה שלא עמדו במלחמה ונפלו שדודים,

ה' ירפאם במהרה ויחזירם בתשובה שלמה אכ"ר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 15:57 לינק ישיר 

msניק כתב:
אמנון מדבר על אלפים.... ממש משכנע

אני מעריך שאין אלפים,

אבל בטוח שיש מאות רבות !

אני יודע שהרבנים יודעים על התופעה הרבה יותר ממה שהאיש הממוצע יודע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 19:01 לינק ישיר 

אוכלי חזיר ומחללי שבת אין אפילו עשרות
למרבה האבסורד, כל אלה המנסים לגמד את מספרם הכולל של החרדים ואומרים שהם לא יותר מ100.000
כשמגיע ל"חרדים אוכלי חזיר ומחללי שבת" המספרים מתנפחים לאלפים
לשיטתם כל אדם עשירי הוא כזה

מה לא יעשה אמנון לוי בשביל עוד כמה אחוזי רייטינג, הבעיה היא שצופיו החילונים מקבלים כל מילה כאילו ניתנה מהר סיני.

אגב כל אלו שהופיעו בסרטון, הם לא חרדים של מא"ש אלא מהסוג של כיפה וחולצה לבנה, אלו ששירים חסידיים אצלו זה מקצב חילוני.
כמה חבל שבמחתה אחת קוראים לכולם אותו שם - חרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 23:11 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

UPREAL השקעות פרטיות -   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!   בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד

נשלח ב-24/7/2012 23:43 לינק ישיר 

איש חשוב מניין לך הדברים שאתה כותב?
האם אתה מכיר את המרואיינים?
איך אתה יכול לקבוע דברים בלי שיש לך שום ביסוס?
ואם אני יגיד לך שאני מכיר רבים כאלה והם חרדים רגילים מהמיינסטרים החרדיים הרגילים מכל החוגים?
למה לכתוב דברים בלי ביסוס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2012 00:11 לינק ישיר 

מרימס כתב:
היצר הרע היה הוה ויהיה עד שיבוא משיח בן דוד ויגאלנו גאולת עולם,

במובן של האנוסים, לדעתי יש בזה מעלה גדולה מאשר אם היו יוצאים לגמרי גם מתוך המסגרת החרדית, כי כך לפחות הילדים והדורות אחריהם נשארים שומרי תורה ומצוות,
כשתסתכלו אחורה למה שהיה לפני מאה שנה שהציונות גם הוציאה מהדת הרבה בני נוער והם הלכו לאיבוד, כי צאצאיהם גם לא שמרו תורה ומצוות, וחלקם התבוללו ה"י, כך שהמצב היום הוא לפחות טוב ממה שהיה פעם,

ומי שמזדעזע מהסרט, אני אומר לו שיכול להרגע כי היצר הרע קיים מימות שקבלו תורה מהר סיני עד הגאולה השלימה, כך שזה מובן שיש כאלה שלא עמדו במלחמה ונפלו שדודים,

ה' ירפאם במהרה ויחזירם בתשובה שלמה אכ"ר

למה זה עדיף שהם נראים כחרדים כשאפילו בני הזוג שלהם אינם מודעים לכך? יש בפורום שלהם אשה שכותבת שבמקום למקווה היא יצאה לסיבוב של שעה וחצי, וחזרה הביתה בלי לבקר במקווה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2012 01:01 לינק ישיר 

כי אחרת הם יקחו איתם גם את צאצאיהם, מה עדיף שיהיה אחד שנופל או משפחה שלמה והדורות אחריהם ?

חוץ מזה, שאם כל אלה היו יוצאים גם מבחוץ, זה היה משפיע על עוד אנשים לצאת מבפנים כמו שהיה בימי ההשכלה והקמת הציונות, בגלל שהזרם סחף את כולם גם אלה שלא היו רקובים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2012 23:39 לינק ישיר 

היום פספסתי את התוכנית אני מנסה לראות את התוכנית דרך האתר של ערוץ 10 .
אפשר להביא לינק לתוכנית ???.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2012 00:06 לינק ישיר 

אמור להופיע בדף הזה

http://panim.nana10.co.il/Section/?SectionID=11860

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2012 00:43 לינק ישיר 

הם לא אומללים ! הם לא חיפשו תשובות לשאלות שיש להם כי אפילו שאלות אין להם הם אנשים שלפי מה שנראה בכתבה יחסית באים מבתים סגורים ונפתחו קצת ואין להם הרבה ברירה אם הם רוצים להמשיך לטייל בתל אביב אז הם כבר "לא מאמינים"...מסיבה מסויימת ? מאיזה שאלה מעיקה ? ממש לא ....משיקולי נוחות בלבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2012 02:38 לינק ישיר 

msניק כתב:
אמור להופיע בדף הזה

http://panim.nana10.co.il/Section/?SectionID=11860

בקישור הזה אין את התוכנית הזאת .
אפשר לינק רק לתוכנית ולא  לכל לכל הפרקים האחרים .

תוקן על ידי שרית560 ב- 30/07/2012 02:39:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2012 02:42 לינק ישיר 

כשהתכנית תעלה לאינטרנט, זה יהיה בלינק הזה שצירפתי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אמנון לוי: תכנית על חרדים החיים 'חיים כפולים'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.