הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · חייל נכלם אבל חרדי גאה
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2012 12:55 לינק ישיר 
חייל נכלם אבל חרדי גאה

העשרות שהמתינו לאוטובוס כל הלילה הופתעו לראות קצינה העוקפת אותם בברוטאליות * אך כאן ההטרדה רק התחילה: במהלך הנסיעה החייל הותקף שנית על ידי הקצינה שאף ניצלה את מעמדה להרעת תנאיו והשמצתו בצבא * אליכם הוא פונה: אל תתגייסו למערכת שרוצה לחלן ולחנך אתכם מחדש

מאת: אבי חן | יום שני 23 יולי 2012 | 5 תגובות

אני חייל חרדי גאה בוש ונכלם - גאה שאני חרדי, בוש ונכלם שאני חייל. וכאן תשמעו על מקרה נוסף של שנאת חרדים, אפילו אם הם חיילים, במדים.

השבוע, לאחר הלווייתו של הרב אלישיב זצ"ל, לא היו מספיק אוטובוסים לכל המלווים בכדי להחזיר אותם לבתיהם בסיום ההלוויה, מה שגרם לכך שאלפי חרדים "נתקעו" בירושלים כל הלילה בציפיה לאוטובוס. לא ישנו, לא התקלחו וכו'.

בבוקר, התחנה המרכזית בי-ם הייתה מלאה בחרדים שרצו לשוב לביתם. אף אני, בתור חייל, רציתי להספיק את האוטובוס הראשון בכדי להגיע בזמן לקריית ביאליק - שם היה תרגיל בו הייתי צריך להשתתף.

ובכן, ללא ספק, החרדים שהיו שם חיכו יותר מכולם - יותר משלוש שעות, אבל גם חילונים הגיעו וחיכו לאוטובוס. וכמובן,אחרי לילה שלם של המתנה, אנשים רצו להיכנס לאוטובוס בכל מחיר, כך שהיה לחץ ודחיפות כפי הנהוג בזמני לחץ מעין אלו, ואז כמובן, התחילו צעקות החילונים: "למה לא עושים להם אוטובוס משלהם?", "מסריחים", "בהמות", "דרך ארץ קדמה לתורה".

מספר חילונים שהיו שם, דחפו את הממתינים בפראות בכדי לאפשר לכמה בחורות להיכנס לאוטובוס, כאשר אחת מן הנדחפות לאוטובוס הייתה קצינה. למרות שברור היה לכולם כי היא הגיעה לאחר רוב הממתינים בתחנה, לא הפריע לה כלל לעקוף את כל האנשים שחיכו מאמצע הלילה ונשארו בתחנה.

גם לאחר שהתיישבה באוטובוס היא נתנה מבטי שטנה והשמיעה אנחות שונות, כך שהיה ברור כי היא מחכה להזדמנות בה תוכל להתנפל על החרדי הראשון שיקרה בדרכה.

וההזדמנות צצה, כאשר בהמשך הנסיעה הנהג הפעיל מזגן בעוצמה נמוכה כך שלא הורגש מאחור, וניגשתי לבקש בצורה אדיבה ומכובדת מהנהג כי יגביר את המזגן. כמובן שהנהג טען שזה המקסימום שהוא יכול, אך אני - שזו לא הנסיעה הראשונה שלי באוטובוס - יודע שאפשר יותר, אז ביקשתי שוב במטותא מהנהג כי יואיל ברחמיו להגביר קמעא את המזגן למען כל יושבי החלק האחורי של האוטובוס.

הזדמנות זו, שנקרתה בדרכה של הקצינה שישבה מאחורי הנהג, נוצלה עד תומה. הקצינה התנפלה עלי מיד, "מה אתה רוצה מהנהג? הוא אמר לך שזה המקסימום. עזוב אותו" וכו'.

אני, גי'נג'י, שאלתי אותה איך בדיוק היא קשורה לשיח שלי עם הנהג. היא ישר איימה, "איך אני קשורה? אתה עוד תשמע עליי מהרס"ר שלך. למרבה הצער היא זיהתה את תג היחידה שלי, והיא פשוט התקשרה לרס"ר וסיפרה לו על "החייל הדוס מהיחידה שלו" כיוון שאני היחיד, לא היה קשה לו במיוחד להבין במי מדובר.

ושוב אני חוזר לסעיף צבע השיער שלי. לא החזקתי את עצמי מספיק (וזו טעות), ואמרתי לה מה אני חושב עליה ועל שכמותה (לא מילים גסות ולא קללות, רק מילים שיבהירו לה את גודל החשיבות שלה בעיניי). רק אל תשכחו שהיא לא המפקדת שלי, לא מהבסיס שלי, לא מהיחידה שלי ולא קשורה אלי בשום צורה, סתם חילוניה שהחליטה לפרוק את זעמה על החרדי הראשון שיקרה בדרכה, כי קצת דחפו אותה בדרך לאוטובוס - שהיא נכנסה אליו אחרי שעקפה חצי מהממתינים שהגיעו לפניה.

השיחה מהמפקד שלי לא איחרה להגיע. הוא טוען שגם אם הוא שונא חרדים (והוא שונא), אני לא אעז להגיד לו את הדברים שאמרתי לקצינה. דברים כאלה אסור להגיד לכל חייל אחר, בטח שלא לקצין בצה"ל, והם כבר יבררו אם הקצינה מגישה נגדי תלונה ואז, הוא בעצמו ישפוט אותי על הדברים הקשים.

אגב, דברים חמורים מאלה שמעתי את הקצין שלי בעצמו אומר על רבנים - שהם גם קצינים בצה"ל - כמו למשל, "רב קטן ומסריח", על רב שמעז להגיד לאשה שכיוון שלא עברה גיור כהלכתו היא לא יהודיה, או "פישר קטן ודוחף אף לעניינים לא לו" - על רב היחידה, "לא יודע בין ימינו לשמאלו" - על רב הפיקוד, וכן על זו הדרך.

הטעות שלי היא, שנכנעתי למערכת והתגייסתי למקום בו לא רוצים את השירות שלי, אלא רק רוצים לחלן ולחנך מחדש.

אני פונה אליכם, ציבור יקר: כל מי שיכול להתחמק ולא לעשות את הטעות שאני עשיתי, אל תתפתו להיכנס למערכת הזו שמהותה היא שנאת חרדים ודת!

פורסם בדוסים: http://dossim.com/ContentPage.aspx?item=215

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 13:00 לינק ישיר 

מתסכל. אבל זה מה יש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 13:51 לינק ישיר 

ואולי להיפך? אם יהיו חרדים רבים יותר בצבא - היחס ישתנה? ע"ע היחס לשחורים בצבא ארה"ב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 14:12 לינק ישיר 

אתר דוסים מייצג את הז'אנר הפנטזיונרי היותר נחות, שמתבוסס בשלוליות שבשולי המגזר החרדי.
לפעמים אני תוהה האם הוא לא ממומן ע"י ירון ידען ושכמותו.

מבלי להיות מעורה במקרה (שארע או שלא) אני קובל שזה בולשיט.

יש בידי החייל די והותר אמצעים כדי להעניש את הקצינה על התנהגותה.
ואם הוא לא יודע, שישאל את החברים שלו.

די לבכיינות מטופשת. אכלו לי שתו לי עקצו לי.

ראבאק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 14:21 לינק ישיר 

הייתי באוטובוס הזה
וראיתי את המקרה

החייל צודק במיליון אחוז
החל מהדחיפות והגידופים של החילונים לעבר החרדים
וכלה בסיפור עם המזגן שעבד נורא חלש
החייל בתמימותו ביקש מהנהג להגביר ואז התפרצה לה אותה קצינה ואמרה מה שאמרה בצורה מאד לא יפה ומכובדת לקצינה בצה"ל צורת הדיבור הזול וההתערבות בשיחה שהיא לא שייכת.
אמנם כחרדי התביישתי בצורה שהחייל דיבר אליה חזרה אך הבנתי אותו, למזלו רוב האוטובוס ישן כך שהחילול ה' היה קטן.
ישבתי ספסל מקביל אליה ושמעתי אותה מתקשרת למאן דהו ומדווחת על המקרה

עכשיו אני רואה שאכן אותו חייל עומד לקבל עונש כלשהוא בגלל קצינה חסרת דעת ומטומטמת
רחמי עליו

דדווח על תוכן פוגעני

חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   UPREAL השקעות פרטיות -   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!

נשלח ב-23/7/2012 14:40 לינק ישיר 

יוסף דב, אתה ציני היום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 14:44 לינק ישיר 

תוקן על ידי הבוא_נבוא ב- 23/07/2012 14:44:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 14:48 לינק ישיר 

תרועה :)

בן יצחק, החייל דיבר באופן שלא מתאים? הוא אכן עלב בחדלת האישים הזו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 16:19 לינק ישיר 

בן יצחק

אם אכן היית שם, מה עשית כדי לעזור לחייל המסכן שבעת המעשה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 16:20 לינק ישיר 

יוסף_דב כתב:
ואולי להיפך? אם יהיו חרדים רבים יותר בצבא - היחס ישתנה? ע"ע היחס לשחורים בצבא ארה"ב.

תשאל את הכיפות הסרוגות, עיין ערך שירת נשים או פינוי מתנחלים בשבת.
הסיבה היחידה שלא שומעים מהם על שערוריות כאלה יום יום היא שהם פשוט נכנעים למפקדיהם גם על חשבון שמירת מצוות.
ככה זה כשיש לך אמונה עיוורת שהצבא קדוש, גם כשהמטבח הוטרף או קיבלת פקודה לחלל שבת
(עד מה אפשר למתוח את המונח "פיקוח נפש"?)
בזמנו הדת"לים חשבו שהכל ישתנה כשחבר'ה מתוכם יגיעו לדרגת אלוף,
הם גילו באיחור שכשחייל דתי נשאר זמן כה רב בצבא, הוא כבר לא כזה דתי גם אם כיפתו נשארה על ראשו...
(עיין ערך אלעזר שטרן או יאיר נווה)

ככה שאם יהיו חרדים רבים בצבא התסריט הסביר ביותר הוא, שהם לא ממש ישארו חרדים, וכבר לא יפריעו להם מידי הרבה דברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 16:25 לינק ישיר 

מלח

הבעיה שאתה מציג תהיה שונה לחלוטין כאשר יהיה מדובר בחרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 16:30 לינק ישיר 

גם הדתל"ים חשבו כך.
תמים תהיה עם ה' אלוקיך, לא עם הצבא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 16:46 לינק ישיר 

החילונים מביאים את קץ המדינה החילונית במו ידיהם.

אכן, אין טעם להתכחש לכך שהחרדים הולכים ומתרבים, כשמדובר על מלשבי"ם בגיל גיוס אין צורך בטרימינולוגיה של הולכים ומתרבים, הילדים כבר כאן והם רק צריכים לגדול ולהגיע לגיל גיוס.
אין ספק שיום יבוא והחרדים יוכרחו לקחת על עצמם את העול והמשא, את הזכות ואת החובה, להפוך את המדינה למדינה יהודית, את הצבא לצבא יהודי, ולשמור על זכותו של המיעוט החילוני בגבולות הדמוקרטיה, ובלבד שלא יפגע ברגשות הרוב.

למה החילונים מוכרחים לזרז את היום הזה? מה בוער להם? האם לא עדיף להם ליהנות עוד עשור מן המדינה החילונית שבתהליכי גסיסה?

התשובה פשוטה, הם מאמינים שאם החרדים יתגייסו הם יתחלנו למחצה לשליש ולרביע, ואז הם יוכלו איכשהו להציל משהו מן המדינה. אך טעות חלקית בידם, אמנם החרדים ישתנו, כי אין ברירה, אבל לא לדבר שהם מצפים. 

עצתי להם, ברגע האחרון, אם אתם מסוגלים, דחו את ההכרעה. משום שהיא בוא תבוא בסופו של דבר, ואתם רק מזרזים במו ידיכם את קץ המדינה החילונית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 16:57 לינק ישיר 

צר לי, אבל אם באמת דיברת לקצינה בחוסר נימוס, ואמרת לה "מה אתה חושב עליה ועל שכמותה (לא מילים גסות ולא קללות, רק מילים שיבהירו לה את גודל החשיבות שלה בעיניך)" - אז מגיע לך עונש.

התגייסת לצבא, לא לקייטנה. ובצבא יש משמעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 17:45 לינק ישיר 

סינטין כתב:
צר לי, אבל אם באמת דיברת לקצינה בחוסר נימוס, ואמרת לה "מה אתה חושב עליה ועל שכמותה (לא מילים גסות ולא קללות, רק מילים שיבהירו לה את גודל החשיבות שלה בעיניך)" - אז מגיע לך עונש.

התגייסת לצבא, לא לקייטנה. ובצבא יש משמעת.
לא נכון,היא לא ממונה עליו.אני במקומו הולך עוד היום לנציב קבילות חיילים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 17:51 לינק ישיר 

לא עזרתי לחייל מהסיבה הפשוטה ידעתי שעלול להיווצר באלאגן גדול יותר עם התערבות של עוד אנשים מ2 הצדדים החייל דיבר לחיילת בצורה שלא מתאימה לאדם חרדי אך אני בטוח שחייל מהמגזר הכללי מדבר כך באופן חופשי ואפילו לקצין הישיר שלו. מה שנראה שכל הבלאגן שהקצינה עשתה הוא איפה רק בגלל השתייכותו המגזרית של החייל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חייל נכלם אבל חרדי גאה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.