| נשלח ב-24/7/2012 07:21 |
|
| |
המציאות, כפי שהוכח בעבר, והוכח גם בתגובתך הנוכחית: לוגיקה והסקת מסקנות הגיוניות אינה הצד החזק שלך.
חזור להתמקד בהפצת ספינים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 07:24 |
|
| |
אליך ראש מעלות התורה גם אנשיך מבזים את מנהיג הדור שליט"א וגם אח"כ אתה מוסיף להם נופך של ביזיון במכתב מבוזה ומגחך זה
תוקן על ידי אמת_קנה ב- 24/07/2012 07:50:52
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 07:38 |
|
| |
| אמת_קנה כתב: |  | | אליך ראש מעלות התורה גם אנשיך מבזים את מנהיג הדור שליט"א וגם אח"כ אתה מוסיף להם נופח של ביזיון במכתב מבוזה ומגחך זה |
|
לא רואה איזה נופך מיוחד (עד כמה שידוע לי רק נַּשִּׁים זה עַד נֹפַח) של בזיון וגיחוך מצאת במכתב זה יותר ממכתב הגר"ח כאשר המכתב האחרון נכתב כדי שאתה לא תוכל לטעון הגר"ש אינו מוחה. כעת מה פגם מצאת? או שפשוט אתה יוצא מנקודת הנחה שכל מה שהוא עושה אינו נכון אז למה אתה תולה זאת באנשיו?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 07:45 |
|
| |
אפיקטוזין, די להקיא (עי' גמ' שבת פי' שמך)
אל נא תיתמם, לול לא היה הגר"ש מפרסם מכתבו, עדיין היה זה פחות פגיעה מגדולי ישראל מאשר מצב בו הוא מפרסמו בפסל, המהווה סדין אדום של מחלוקת ופגיעה בגדולי ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 07:47 |
|
| |
כעת אני מבין למה זקוק הציבור הליטאי לשני עיתונים. לקיים מה שנאמר: יכה יוסי את יוסי......
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 07:50 |
|
| |
כפי שכבר הוברר ההבדל בין אנשי ההנהלה הישנה של יתד שדרכם כל העת בזיופים שקרים ובדותות, לעומת אנשי ההנהלה הישנה או אנשי החצר או איך שלא תקראו להם. והנה זה דרכם כסל למו, ושנו באיוולתם, וכי יש אי מי שחושב שמחאתו של הגר"ש באה לבטא ולהביע את שכתבו ואומרים מפורש שלשת גדולי הדור???. הלא אפי' ניקי ציר הרשע (אבן שפרוט עבור דרך הורדנא וכלה בבן זכאי 30) מדברים על מהלך פוליט מבריק, מה שבעיני מהלך אוילי קטנוני ובעיקר נגרר. עכ"פ אות הוא כי הכוונה שונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 07:55 |
|
| |
אפיקטויזין
מצאתי גיחוך
הולכים לערכאות נגד גדולי ישראל ומפסידים, מוציאים עיתון ללא מודעות ומנויים, מתבזים עדי עפר, ואז כשכל עם ישראל רואה את הקלון ברבים וכיצד הניסיון לקעקע את דעת תורתם של גדולי הדור לא צלח פשוט מוציאים מכתב מחאה (מכתב עלוב לכל רואה), כדי לנסות להציל את מה שעוד נשאר.
אין כאן לא מחאה ולא סליחה יש כאן המשך ניסיון רמיסת גדולי ישראל מחד וניסיון הצלת הקולות האחרונים שעוד נשארו לו מאידך
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 07:56 |
|
| |
אמת קנה. הוא אשר אמרתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 07:59 |
|
| |
סתם שאלה. מדוע לא ניסה הגר"ש לצרף חתימתו למכתב גאוני ישראל?
ואין לומר מפני שידע שלא יכניסו חתימתו, כי יכל לכתוב שהוא מצטרף למחאת גדולי ישראל (או בכל מונח אשר יחפוץ)
אלא מאי? הוא פשוט מעונין בפילוג, הוא מעונין להעמיד את עצמו בראש הפירמידה, ולא יכול להרשות לאי מי ויהיה גדול ככל שיהיה להיות אתו ביחד, זה לא אומר משהו????
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 08:15 |
|
| |
| ביוטיפול כתב: |  | | סתם שאלה. מדוע לא ניסה הגר"ש לצרף חתימתו למכתב גאוני ישראל? |
|
יש לך צד קטנטן שפנו אליו לחתימה??? פחחחח
אני הייתי מוכיח מזה את ההיפך, מדוע מנסחי המכתב לא פנו אליו שיחתום האם אין זה משום שהם הסיקו מראש שתלמידיו שלחו את הטוקבק והוא עומד מאחוריהם?! הרי לכך בדיוק הגיע מכתבו בהפלס!
כשם שבצד שלו יראו בכל צעד מהלך מבריק בצד שכנגד יציגו זאת כפלגנות ומחלוקת ואלו ואלו דברי אלהים מתים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 08:27 |
|
| |
| אורהאמת כתב: |  | אפיקטוזין, די להקיא (עי' גמ' שבת פי' שמך)
אל נא תיתמם, לול לא היה הגר"ש מפרסם מכתבו, עדיין היה זה פחות פגיעה מגדולי ישראל מאשר מצב בו הוא מפרסמו בפסל, המהווה סדין אדום של מחלוקת ופגיעה בגדולי ישראל. |
|
לבנאדם יש עיתון ואין לו מפרסמים ולא מרשים לו לפרסם אצל עצמו, שמעתם חוצפה????
חוצמיזה, יש כאן מיקוד נכון הרי מכתבו לא מיועד לחנופה לאנשים מסוגך שמה שהוא לא יעשה יפרשו כמעשה רוע ופילוג אלא למחאה באוזניי שומעי לקחו ואלו, מה לעשות, מנויים על הפלס יש"ו שר"י
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 09:20 |
|
| |
מה שלא יהיה טוב עשה שמחה אם זה יעזור להפלס או לא ימים יגידו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 10:04 |
|
| |
אפיקטוזין. לא קרא טוב את דברי, ועכ"פ הם לא הובנו כהלכה. לרגע לא עלתה על דעתי שאי מי יפנה להגר"ש לצרף חתימתו, ואפשר לתת לזה שקים של סיבות, כאשר הסיבה הגדולה והחזקה היא כי אף אם הגר"ש אכן מתנגד לביזוי מרן הגראי"ל (בצורה כזו) דומה כי הוא היחיד היום שדבר ברבים כנגד גדולי ישראל (אני לא נכנס לשאלה אם זו זכותו או לא). מה שאני אומר כי אם מדברים על מהלך מבריק, זה היה אילו הוא היה מצרף את חתימתו בדרך כזו או אחרת למחאתם של ארזי הלבנון שליט"א, וכיון שהוא לא עשה זאת הרו שאין פה שום גאונות פוליטית, ולא קרוב לזה, ורק העליתי את המסקנא העולה, שהוא חפץ בפילוג מטעמים שעמו...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 10:28 |
|
| |
פושעי הפסל המושחתים, ממשיכים לבזות ולעשות צחוק מגדולי ישראל, כולל רבם הגר״ש.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2012 11:03 |
|
| |
| avi8484 כתב: |  | מה שלא יהיה טוב עשה שמחה אם זה יעזור להפלס או לא ימים יגידו |
|
כל מחלוקת שהיא, עושה טוב להפלס. כשיהיה שקט 'אברכי הפלס' מסוגלים לחשוב להפסיק לממן את גרוסמן.
|
|
|
|
|