הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · איך מגיב בדרן מצרי שמגלה שהוא בערוץ ישראלי?
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/7/2012 01:33 לינק ישיר 
איך מגיב בדרן מצרי שמגלה שהוא בערוץ ישראלי?

בגירסה המצרית של המצלמה הנסתרת, הביאו לאולפן שחקנים מצריים מוכרים, וראיינו אותם. בשלב זה או אחר, גילו להם לכאורה, שהם מופיעים בערוץ טלוויזיה ישראלי.

הייתם מניחים שאלו יגיבו אולי בבלבול. אולי ינסו להעביר מסר של שלום לשכנים שמצפון למצרים, אך אני מצאתי את עצמי פעורת פה אל מול הגזענות שהופיעה בסרטון בן 10 הדקות כמעט שהועלה היום ליוטיוב. אחד השחקנים התחיל להתפרע ולהכות בין היתר את המראיינת, שלאחר מכן, משהתברר שאינה יהודיה כפי שחשב, הציע לה לבוא לרכבו שיוכל למרוח לה קרם על הגב במקומות שהכה. הוא אף ציין: לא הייתי מכה אותך אם חשבתי שאת לא ישראלית. גם גזען וגם שוביניסט.

שחקנית אחרת שראויינה לגלגה על השואה, ואחר תקף את מי שגילם את במאי תכנית הראיונות של ערוץ 2 הישראלי במתיחה זו.

תקראו לי אופטימית, אבל כולי תקווה שהקטעים האלה מציגים רק את הקיצוניים שבבדרני מצרים, ושהיו גם כאלה שהגיבו בצורה ''משעממת'' יותר, ולכן לא מצאו דרכם ליוטיוב.

http://www.holesinthenet.co.il/archives/53185 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 01:43 לינק ישיר 

להעביר לפייסבוק של שימון פרס ולמרכז פרס "לשלום" . גברא אלימא  קטן על  המוחמד הזה ימ"ש !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 02:14 לינק ישיר 

מה אתם מצפים מבדרן מצרי? שיגיד שהוא מאד אוהב את ישראל והוא היה שמח לבקר כאן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 04:21 לינק ישיר 

ההוא מנסה בכוח לעצבן את הבדרן, והמרואיין חוזר ואומר שהוא רגוע ולא יעצבנו אותו,
באתי לסרט מצרי ולא לישראלי, שיקרתם עלי, באתם מישהו שיעצבן אותי וכו',
וההוא ממשיך לעצבן אותו, אתה מפחד בלה בלה בלה עד שהוא מתעצבן והעצבים הערביים מתפרצים :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2012 07:49 לינק ישיר 

כמו מישהו שרצה לפרסם ביתד וגילה את המודעה בפסל.

דדווח על תוכן פוגעני

אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!   חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.

נשלח ב-24/7/2012 13:00 לינק ישיר 

לא יאומן...
למי שלא הבין, זו תוכנית שמותחים מצריים ואומרים להם באמצע הראיון שהם בערוץ 2 הישראלי...

ותראו איך הם יוצאים מהכלים...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איך מגיב בדרן מצרי שמגלה שהוא בערוץ ישראלי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר