הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · מה מסתתר מאחורי הגומל בשם ובמלכות של האדמו"ר מבעלזא
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2012 20:04 לינק ישיר 
מה מסתתר מאחורי הגומל בשם ובמלכות של האדמו"ר מבעלזא

אני חש חובה לעשות כאן הקדמה קצרה להסביר מדוע אני כותב שורות אלו ובצורה שכזו. רבי'ס בדורנו הם עיני כלל ישראל, וכאשר הם עושים צעד גם הפשוט והצודק ביותר, עליהם להסביר ולומר על מה הם עושים זאת, מפני שאחרת הם גורמים למה שגרם הרבי מבעלזא הבוקר, לכל כך הרבה שמועות וסיפורים, בכל כמה דקות אני מקבל גירסה חדשה על הסיבה מדוע הוא בירך 'הגומל' והדברים מרחיקים כל כך, המוכיחים כי חכמים הזהרו בדבריכם אפילו כשאתם מברכים 'הגומל' אל תעשו זאת בפרהסיה אם אינכם רוצים שהציבור יידע. ברגע שהרבי מבעלזא החליט הבוקר לברך 'הגומל' בפומבי הוא חייב היה מיד אחר התפילה להסביר מדוע ולעצור את הלשונות הרעות. אם אינו רוצה שיידעו, שיעשה כמו שעשה ביום ראשון התפלל בחדרו עם עשרה אנשים בלבד, כך היה עליו לעשות גם היום ושהציבור לא יידע על כך

הוצפתי היום בלפחות עשרים גירסאות וסיפורים כל כך עסיסיים שאם הייתי מעלה אותם כאן, הגולשים היו מתגוללים מנחת ונהנים ולא מפסיקים לצחוק. אבל כמובן לא חסידי בעלזא הם היו נאנקים וסובלים ומרגישים מאוד לא נוח. לכן אני נמנע מלעשות זאת, אבל בשביל שהדברים יובנו נכון, אעלה רק שניים או שלשה מן הדברים שילמד לפחות לעתיד לא לחזור על דברים כאלו

אני יודע שהציבור - ובמיוחד החסידים - אוהבים 'מופתים' וכאן הנה אפשר לפתח מופת. הרבי עזב בשבת בשלש סעודות באמצע הטיש, ולא חזר. אדם נורמלי מן השורה במיוחד מי שיודע מה מצבו הבריאותי של הרבי היה מבין כי הוא ככל הנראה סובל על המעיים ולא יכל לחזור. זה קורה במשפחות הכי טובות. אם מישהו חושב שאדמו"ר הוא מלאך הוא טועה, הוא יצור אנוש וכשמדובר בגיל מבוגר יותר ובמיוחד מי שאינו בריא סביר ויתכן שזה יקרה

אבל כאן קרה משהו מאוד מעניין, הרבי הסתגר עד הבוקר לא יצא, - לדעתי מפני שסבל יסורים לא הרגיש טוב - וכאשר יצא לקריאת התורה וברך 'הגומל' קפצו על המציאה, הנה יש לנו 'רוח הקודש' ו'מופת' של הרבי. וכך הם מסבירים כי בשלש סעודות הוא חזה ברוח קדשו את מה שהולך לקרות הוא חש חובה כי עליו להציל את כלל ישראל הוא הסתגר מהר והתפלל להקב"ה מספר תפילות של 'ואתחנן' (515 תפילות) ואף הוסיף עוד אחד בשביל שהקב"ה יקבל את התפילה, וכך הוא אמר להקב"ה, אנא הצל את כלל ישראל מן הפיגוע הזה, ואם מישהו צריך להיות קרבן אנא קח אותי במקומם, והקב"ה הרחום וחנון הציל את כלל ישראל ואת הרבי, ועל כך הוא בירך 'הגומל'

עכשיו בואו תשמעו מה שאומרים אלו ש'אוהבים' את הרבי מבעלזא, כי הוא בירך הגומל על שנקם את נקמתו באליש ענגלנדר ולקח את בנו

אבל מדוע שלא נקבל את הגירסה האחרת שהיא לדעתי הכי סבירה, הרי לפני תקופה לא ארוכה הוא עבר ניתוח, ועל כך הוא ברך 'הגומל'

רבותי, תפסיקו עם הספקולציות, בסיפור הזה יש עוד משהו אחר ועמוק מאוד ועדיף שלא להכאיב ולכן אני יעצור כאן. אבל הגיע הזמן לקצת אחריות. כשרבי מברך 'הגומל' אנא שיגיד על מה, אחרת שיעשה זאת בחדרו עם מנין בלבד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2012 20:08 לינק ישיר 

הנה הכתבה מהאתר

האדמו"ר היה מסוגר בחדרו משבת • הבוקר בירך 'הגומל'
חסידי בעלזא הופתעו הבוקר לשמוע את האדמו"ר עולה לתורה ומברך 'הגומל' בשם ומלכות בבית המדרש הגדול • גורמים בחסידות: הסיבה - הפיגוע שנמנע אתמול בדרום
יואל קוריץ, בחדרי חרדים 14:32 06/08/2012

בבית המדרש הגדול של חסידות בעלזא בירושלים, הופתעו הבוקר (ב') החסידים לשמוע את האדמו"ר מברך לאחר עלייתו לתורה ברכת 'הגומל' בשם ומלכות. 

גורמים בחצר טוענים כי האדמו"ר בירך בעקבות הנס שאירע אתמול בכרם שלום בדרום הארץ. 

האדמו"ר, שהיה מסוגר בחדרו מאז שבת ולא קיבל קהל כמתוכנן, יצא הבוקר לראשונה לבית המדרש ובירך, כאמור, ברכת הגומל. 

כזכור, מחבלים מסיני השתלטו על מוצב מצרי, הרגו לפחות עשרה שוטרים מצרים וגנבו מהם שני כלים משוריינים. 

שני הכלים עשו את דרכם למעבר כרם שלום, אחד מהם התפוצץ והשני חדר לשטח ישראל, והותקף על ידי חיל האוויר. 

מאוחר יותר התברר כי בחסדי שמיים, נמנע פיגוע רב נפגעים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2012 20:48 לינק ישיר 

גם בלי להביא את התמונה האהובה עליכם ידעתי לאיזה חוג משתייך פותח האשכול וכל האשכולות האחרים העוסקים באובססיות בהאדמו''ר מבעלזא.

מה לעשות אבל חוץ ממני יש עוד מישהו שיודע מי עומד מאחורי הניקים האלו, ומפעם לפעם הוא עושה להם חיסול ממוקד, חבל שהם לא לומדים לקח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2012 20:58 לינק ישיר 

אכן גם לדעתי פותח האשכול הזה כמו גם פותח האשכול על אי הזכרת הישועות משה בסיום השס (והוא גם זה שדואג להקפיצו כל יום על ידי שתי ניקיו האחרים) נמנים על החוג שהצטער מאוד על מותו בטביעה של אדם חשוב מאוד בזמן האחרון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2012 22:08 לינק ישיר 

שטויות שלכם, הבאתי כתבה על משהו שמעניין את הציבור, זה לא עושה אותי מכנובקער, אז אם יש לכם לחדש משהו בנושא, הנה מה טוב, ואם לא אז פשוט תדלגו הלאה.

דדווח על תוכן פוגעני

חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!

נשלח ב-6/8/2012 22:11 לינק ישיר 

הרבי שליט"א מבלזא הוא אחד הגדולים המבריקים ביותר בעל מידות עצום

שהציל את הפוליטיקה החרדית מידי עצמה כמה וכמה פעמים

תוך וויתורים מפליגים בלי לחשוב על טובת חצרו העדיף את טובת הכלל

ולעולם יזכר לו זאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2012 22:16 לינק ישיר 

הבנתי, אבל לא ענית למה הוא בירך הגומל, האם בגלל הניתוח שעבר בגלל מות השונא שלו, בגלל הפיגוע שנמנע, או מה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 00:08 לינק ישיר 

חארעדי כתב:
נמנים על החוג שהצטער מאוד על מותו בטביעה של אדם חשוב מאוד בזמן האחרון...
בוש לך והיכלם לך תבדוק היטיב היטיב אם אתה מזרע היהודים או מזרעו של המן הרשע, איני מאמין שיש יהודי א' בכל העולם שלא הזדעזע עמוקות מפטירתו של האי צדיקא ופרישא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 00:11 לינק ישיר 

בשופר_גדול כתב:
איני מאמין שיש יהודי א' בכל העולם שלא הזדעזע עמוקות מפטירתו של האי צדיקא ופרישא.

וואללה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 00:19 לינק ישיר 

מאד מוזר שיברך הגומל על הנס של הפיגוע שנמנע.

יש היתר הלכתי לברך במצב כזה?
אם אכן אין, איך האתר שם ללעג את האדמו"ר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 00:22 לינק ישיר 

בשופר_גדול כתב:
נמנים על החוג שהצטער מאוד על מותו בטביעה של אדם חשוב מאוד בזמן האחרון... בוש לך והיכלם לך תבדוק היטיב היטיב אם אתה מזרע היהודים או מזרעו של המן הרשע, איני מאמין שיש יהודי א' בכל העולם שלא הזדעזע עמוקות מפטירתו של האי צדיקא ופרישא.

גם בעל הניק מיץ_דשא לא הזדעזע עמוקות, וכנראה שגם לא הגיע לאוזנו הוראתו המפורשת של אבי הנפטר, שבמשך כל ימי השבעה לא משלמים משכורת על פתיחת אשכולות נגד בעלזא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 00:24 לינק ישיר 

בנעמי כתב:
מאד מוזר שיברך הגומל על הנס של הפיגוע שנמנע.

יש היתר הלכתי לברך במצב כזה?
אם אכן אין, איך האתר שם ללעג את האדמו"ר?

זה שכל הסיפור לא היה ולא נברא על זה לא חשבת ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 00:25 לינק ישיר 

מי שקנה את הלוקש של האתר עליו הכתוב אומר פתי יאמין לכל דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 00:44 לינק ישיר 

בשופר_גדול כתב:
נמנים על החוג שהצטער מאוד על מותו בטביעה של אדם חשוב מאוד בזמן האחרון... בוש לך והיכלם לך תבדוק היטיב היטיב אם אתה מזרע היהודים או מזרעו של המן הרשע, איני מאמין שיש יהודי א' בכל העולם שלא הזדעזע עמוקות מפטירתו של האי צדיקא ופרישא.
בשופר גדול. היות והוא גם היה בנו של צדיקא ופרישא הייתי מצפה ממך שלכל הפחות בימי השבעה לא תחרחר כאן ריב ומדון ותפעל למען השלום כאן בפורום.... אמרת "בוש והכלם"???? טול קורה בין עיניך ריקא בן ריקא....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 00:50 לינק ישיר 

תצחק כמה שאתה רוצה
כמעט שלא רואים בדורנו כזה שמירת עיניים אצל אנשי עסקים כמו שרואים אצל הרה"ח ר' אליש ובניו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2012 01:06 לינק ישיר 

תתייחס בבקשה לנושא השלום שכתבתי ויהיה זה לעילוי נשמתו של אותו צדיק...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה מסתתר מאחורי הגומל בשם ובמלכות של האדמו"ר מבעלזא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.