הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · משרד התקשורת להוט מובייל- אל תניידו אליכם קווים כשרים
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2012 01:42 לינק ישיר 
משרד התקשורת להוט מובייל- אל תניידו אליכם קווים כשרים

חבר שלי ניסה לשמוע לעצתי ולעבור להוט מובייל עם מספר כשר. כשהיה מקבל בעצם סים רגיל שאפשר להכניס בכל טלפון כולל סמארטפון. אין אפשרות לקבל הודעות או גלישה.כך אני עשיתי קו כשר שהוא למעשה טוקמן ללא דמי מנוי ו 10 אג' לדקת שיחה. להפתעתו, אמרה לו נציגה של הוט מובייל שקיבלו הוראה לאחרונה ממשרד התקשורת שאסור להם יותר לנייד מספרים כשרים. האם זה חוקי???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 01:48 לינק ישיר 

תשאל את ועד הרבנים לעניני תקשורת "שדאגו" שזה יקרה . הרי הועד הזה נותן היום יד לעושק במחירי הסלולר על ידי החברות כאשר כל התוכניות מלבד הכשרים עברו שינוי דרסטי בעלות . אבל הכשרים ? כשר וגם מסריח  !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 01:50 לינק ישיר 

השאלה , האם זה חוקי?? ברור שיש קרטל, וסוף סוף נפרץ סדק. ובא משרד התקשורת ומנציח את הקרטל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 01:52 לינק ישיר 

ים: זה לא משרד התקשורת אלא ועדת "הרבנים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 01:53 לינק ישיר 

יש לוועדה כח פשוט מדהים

דדווח על תוכן פוגעני

בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!   בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד

נשלח ב-19/8/2012 01:54 לינק ישיר 

השירות של הוט מובייל יכול להינתן רק למכשירים מדור שלישי ומעלה, כך שמכשירים כשרים אינם מתאימים ממילא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 01:55 לינק ישיר 

לדברי הפקידה זה משרד התקשורת. יכול להיות שזה מה שאמרו לה להגיד. השאלה היא האם מבחינה חוקית מאחר ואין להם קומה כשרה הם יכולים לסרב לנייד מספר כשר??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 02:19 לינק ישיר 

יש כיום קוים כשרים ב110 ש"ח בסלקום (למען הגילוי הנאות : אני בגולן טלקום ונהנה מכל רגע)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 02:24 לינק ישיר 

הכובס...למי שיש חבילה של 40 שקל בסלקום ( כשר +נייח ) או מי שמחפש  תעריף לפי דקה לכלל היעדים וללא התחייבות לא יכול למצוא זאת בכשרים .מינוי הטלפונים הכשרים הפכו לפרה החולבת וכיסוי ההפסדים של חברות הסלולר וכבר עברו 90 יום מהשקת החברות החדשות ואין חדש מאותה "ועדה" מסדרת לעניני תקשורת של הציבור הדתי -חרדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 02:58 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
יש כיום קוים כשרים ב110 ש"ח בסלקום (למען הגילוי הנאות : אני בגולן טלקום ונהנה מכל רגע)
עם מספר כשר???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 03:02 לינק ישיר 

ים...כן.... אבל מדוע  תוכניות דומות אצל הוט ,גולן, 012 עולות 90 שקל בממוצע .
רב המשתמשים הכשרים לא זקוקים להוציא סכומים גלובלים של 100 + עבור טלפון במיוחד כשמדובר על ציבור עם הכנסות נמוכות .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 03:08 לינק ישיר 

יש להם את המסלול ללא דמי מנוי ו 10 אג לדקה. שזה פיתרון מושלם לטלפון שני או טוקמן לילדים, ואין את זה לאף חברה כיום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 04:40 לינק ישיר 

בעניין העושק - סלקום הוציאו מכשיר כשר חדש נוקיה ‏C2‏ בחנויות הוא נמכר בכ-500 ש"ח ובתור כשר מעוקר ממצלמה סלקום מוכרים אותו ב25X36‏ שזה 900 שקל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 04:57 לינק ישיר 

ים_של_שלמה כתב:
עם מספר כשר???

כן לי יש מסלול בסלקום קו כשר ב 109 שח ללא הגבלה לכל היעדים נייד נייח נייד לא כשר וכו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 06:36 לינק ישיר 

בפלאפון יש ב 99 שח ללא הגבלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 06:42 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:
בעניין העושק - סלקום הוציאו מכשיר כשר חדש נוקיה ‏C2‏ בחנויות הוא נמכר בכ-500 ש"ח ובתור כשר מעוקר ממצלמה סלקום מוכרים אותו ב25X36‏ שזה 900 שקל!
המכשיר הזה עולה מקסימום 500 שח בחנויות פרטיות. למה הגזל הזה של 900 שח. פשוט גזל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > משרד התקשורת להוט מובייל- אל תניידו אליכם קווים כשרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.