הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · הודעה חשובה לנפגעי זיקריוורדס בישראל
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2012 02:14 לינק ישיר 
הודעה חשובה לנפגעי זיקריוורדס בישראל

חבר שנפגע מזיקריוורדס ביקש ממני לפרסם שהוא מעוניין להגיש תלונה במשטרת ישראל נגד המפיצים הראשיים של זיקריוורדס בארץ אשר סביר להניח שידעו שמדובר בפרמידה ואעפ''כ הפיצו אותו ובנוסף כיוון שככל הנראה מדובר בפרמידה כל אגורה שהכניסו תחתם (שזה כל מי שהשקיע) הם הרויחו חלק אשר אותו עכשיו יתבעו להחזיר כיוון שכל מי שהרוויח מהבאת השרשרת הבאה בעצם קיבל ישר מהכסף של החוליה הבאה כמו הונאת פונזי שהקרן עצמה הולכת אליהם ועל כן כל רווח שהם עשו מכך בעצם גזלו מי במודע ומי בתמימותו מהחוליות אחריהם וכיוון שאם אחד יגיש תלונה קיים סיכוי שלא יתייחסו לכך ברצינות במשטרת ישראל על כן מתארגנת קבוצה מהנפגעים שיפנו למשטרה וככל שיתווסף כן יטב וכן הנ''ל מארגן עורך דין שיבדוק אם אפשר להוציא מהמפיצים הראשיים את מה שהם קיבלו בדין אזרחי מלבד הדין הפלילי כל המעוניין מתבקש ליצור קשר במייל telunazwi@gmail.com.
ונקווה שזה הפעם האחרונה שנעקץ.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 02:18 לינק ישיר 

שטויות והבלים, מדובר בתביעות אישיות על סכומים קטנים יחסית, ככה שלמשטרה לא יהיה זמן לטפל, באלף דולר שלו ושל ההוא ושל מאה אנשים, כל מי שהשקיע (ואני לא ביניהם ידע במה מדובר,)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 02:23 לינק ישיר 

מי שביקש ממני לפרסם את זה הפסיד סה''כ 42 אלף ש''ח הוא ומשפחתו כך שזה לא מעט ולמי שהפסיד אלף דולר ולא מוכן לוותר בשבילו מומלץ להתאגד במייל הנ''ל שהמשטרה תתיחס ברצינות זו המטרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 03:17 לינק ישיר 
קבלתי באישי

שלום, שמי אביב ואני מפיק את התכנית "עושים צהריים" בגלי צה"ל. 
אנחנו מחפשים בדחיפות אנשים שנפלו קורבן לשיטה הזו. 
אם אתם ביניהם, או שאתם מכירים כאלה, אנו צרו יתנו קשר במייל 
yaeldan.fm@gmail.com 
כמובן שהפרטים יישארו חסויים. תודה רבה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 03:38 לינק ישיר 

מה אני אגיד לכם חברים זה לא יאומן איך אנשים מתפתים בקלות לעשות כסף קל. נחשפתי לחברה הזו על ידי שמועה מחבר ששמע מחבר, צריך להיות טיפש להשקיע כך את המעט שאין לך.

דדווח על תוכן פוגעני

בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד   חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!

נשלח ב-19/8/2012 03:52 לינק ישיר 

אני חושב שמי שהפסיד כסף בענין המגוחך הזה, ימצא שכל מה שהוא יכול לעשות עכשיו זה להפסיד עוד כסף בתביעות משפטיות יקרות וחסרות כל סיכוי... מי שהיה אויל די הצורך כדי "להשקיע" בשטות מוחלטת זו, חזקה עליו שירצה עכשיו "להשקיע" את מה שנותר לו ברווחתם הפרטית של כמה עורכי דין טובי לב המוכנים "לעזור" לו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 03:56 לינק ישיר 

תזהרו מלשלוח מיילים לכתובות לא מזוהות. במקרה זה הכתובת של יעל דן היא אמיתית כפי שאפשר לראות באתר גל"צ:
http://glz.co.il/PrintNewsArticle.aspx?newsid=2936 

אבל אין דרך לאמת את הכתובת של מירערחוץ, אלא אם הוא טוען שהוא מכיר אישית את בעל הכתובת וערב למהימנותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 04:12 לינק ישיר 

אני ערב אישית לבעל המייל אשר נפגע מאוד מזיקריוורדס וזה כל מטרתו לקבל את כספו ושהנוכלים ישלמו על מעלליהם ולהתלונן במשטרה לא עולה אגורה ואני אישית ערב שלא יעונה כל רע משליחת המייל לשם כל מטרתו לאגד את הנפגעים וכוחם של הנפגעים יגדל בהתאגדותם

תוקן על ידי מירערחוץ ב- 19/08/2012 04:15:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 04:29 לינק ישיר 

מירערחוץ כתב:
אני ערב אישית לבעל המייל אשר נפגע מאוד מזיקריוורדס וזה כל מטרתו לקבל את כספו ושהנוכלים ישלמו על מעלליהם ולהתלונן במשטרה לא עולה אגורה ואני אישית ערב שלא יעונה כל רע משליחת המייל לשם כל מטרתו לאגד את הנפגעים וכוחם של הנפגעים יגדל בהתאגדותם

תוקן על ידי מירערחוץ ב- 19/08/2012 04:15:00

‎ומי יערב לנו שאתה לא מראשי המשווקים והמרוויחים של 'זיקיוורדס'?‏

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 04:30 לינק ישיר 

ומי ערב לנו שאתה אינך אחד מאנשי 'זיקריוורדס'??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 09:58 לינק ישיר 

אינני רוצה חלילה לזרות מלח על הפצעים.
אבל האשכול הזה בעיניי, הוא או תמימות, או טיפשות, או שניהם גם יחד.

יסביר לי בבקשה פותח האשכול: האם באמת הוא חשב שיש עסק שיוצר תשואה של כ-50% בחודש כפי שסיפרו בזירוקס הזה???
50% בשנה????
בעצם אפילו  50% תשואה ב-3 שנים, זה גם מעל כל תשואה של קרן גידור הכי ספקולטיבית.

אפילו אבי הונאות הפונזי, מיידוף המפורסם, הביא רק 12% בשנה!!!

וכאן, באו לשכנע גם אותי שאפשר להרוויח 50% בחודש כמדומני, או משהו באזור, ומישהו לקח את זה ברצינות???

ואחרי שהייתם כאלו תאבי בצע, ושותפים במודע במשהו שמסריח הונאה ושקר במרחק 50 ק"מ, ורוקמים חלומות להרוויח אחוזי גניבה ושוד של ממש - עוד יש לכם תלונות על מישהו?

לו אני היומן בתחנה, היתי עוצר מיידית מישהו שמגיע עם תלונה כזו על עצם חוצפתו או טיפשותו...

ובאמת, חבל לי מאוד על הצער, אבל הגיע הזמן שילמדו סוף סוף לקח.

מה שלא הגיוני - לא עובד! נקודה.
גם אם יוכיחו לי על צ'קים ותקבולים, כפי הייה כאן, ברור כשמש שזו גניבה ובטוח בטוח בטוח יקרוס בכל יום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 10:15 לינק ישיר 

ניתן לראות שהמייל שהוא צירף הוא המייל של התכנית

http://www.glz.co.il/PrintNewsArticle.aspx?newsid=67779

תוקן על ידי חיים9999 ב- 19/08/2012 10:28:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 14:24 לינק ישיר 

אני בהחלט מסכים שכל מי שהצטרף עשה זאת או מתוך רשעות גדולה או מתוך תמימות ואני עדיין חושב שמי שעשה זאת מתוך תמימות צריך לקבל את הכסף חזרה ולהתלונן במשטרה ואני אינני מאנשי זיקריוורדס הייתי מביא לכם התכתבות שהייתה לי אם חדשות 24 שיורידו את הפרסומת לזה רק שזה היה פוגע בצנעת הפרט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 14:30 לינק ישיר 

חשוב לציין ההתאגדות אינה עולה אגורה רק במידה שיהיה משפט ותרצו להצטרף זה יעלה שכר טרחה לעו''ד אבל אכשיו זה כדי להתלונן במשטרה וזה לא עולה אגורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 15:42 לינק ישיר 

קשה להאמין שיש כאלה תמימים אצלינו שחושבים שכסף צומח על העצים. זה אף פעם לא קורה. אבל יש אצלינו נוכלים שבאיצטלא של חומרא וצדיקות מצליחים להתעשר על חשבון ההמון ובכל זאת זה שונה כי זה כן סוג של עבודה כמו למשל קורא בקפה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2012 15:53 לינק ישיר 

אני כבר כמה חודשים מתלבט עם להצטרף ב"ה שלא הצטרפתי
אבל זה שהציע לי את זה אני יודע בוודאות שהוא הרוויח כמה עשרות אלפי דולרים במשך השנה האחרונה 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הודעה חשובה לנפגעי זיקריוורדס בישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.