כונני איחוד הצלה אלעד הוזנקו ע"י מוקד חירום ובטחון אלעד לקריאה על אשה הלכודה בתוך תא מטען של אוטובוס אגד קו 280,
השומר בכניסה לעיר הונחה ע"י מנהל המוקד העירוני ר' אפי שטרן לסגור את היציאות מהעיר, והמתנדבים סרקו את רחובות העיר,
המתנדב ר' איציק לבל שעצר את האוטובוס ברח' בן זכאי פינת בן קיסמא, הופתע למראה אישה שיצאה מתא המטען לאחר שהנהג סגר עליה את התא כשהוציאה את עגלת תינוקה מהתא.
לאישה ולעגלה שלום.
נשלח ב-17/1/2009 22:01
זה לא פעם ראשונה שנהגים סוגרים את התא מטען בפרעות וממשיכים בנסיעה ומבלי להסתכל בכלל על הנעשה שם
נהגים יקרים קצת סבלנות בחיים לפני שיקרה אסון
נשלח ב-17/1/2009 23:18
גם עלי פעם סגר נהג אוטובוס את הדלת וכמעט השאיר את ידי בתוך האוטובוס ואת גופי בחוץ. והחל בנסיעה.
דפקתי לו על הדלת והוא פתח ונכנסתי איכשהו. צעקתי עליו והוא אמר לי סליחה, אמרתי לו מה סליחה כמעט והרגת אותי, אז הוא ישר נכנס להתקפה ואמר לי טוב אז לא סליחה.
הוא חשב שסליחה פטרה את העניין , והוא לא הבין שלפעמים צריך יותר מאשר להתנצל אלא גם לרצות את הנפגע (במילים כמובן). כמובן שלא התעסקתי בזה יותר אבל המקרה פה מזכיר לי.
רוצים להספיק קו ולא מסתכלים על הבטיחות וזה דבר נורא.
בגלל המחיר הזול של הנסיעה הם רוצים להרויח מהביצועים בכביש.
נשלח ב-18/1/2009 00:15
מגניב
אל תגידו שלא מגניב
נשלח ב-18/1/2009 10:07
הנהגים האלו אומללים, ומישהו צריך לזעוק את זעקתם של האנשים ששכרם נמוך כל כך וכזה עליהום יש עליהם ללא הרף. פעם על זה ופעם על זה. הם אומללים. רחמיי עליהם.
די !!
מספיק לעשות את הדמוניזציה הזאת לנהגים,
בסה"כ מדובר באנשים שעובדים (ולא בקלות) לפרנסת משפחתם.
אם יש פאשלות צריך לתקנם.
אני בטוח שכל האלו שכל היום מתלוננים עליהם אינם יודעים עבודה ונתינת שירות מהם.
נהג אוטובוס לא מגיע לעבודה במטרה לקלל ולהציק לנוסעים,
ואם זה קורה לפעמים, וודאי שצריך לגעור בנהג ואולי אף לשקול תלונה,
אבל אין שום היתר להשמיץ את כלל הנהגים והחברה.
נשלח ב-18/1/2009 15:07
לדעתי זו היתה בכלל קומבינה
בעלה של הגברת הנל "שיחד"את הנהג כדי שיסגור את תא המטען במקרה...
בעוד אשתו מכניסה את העגלה...
בסהכ רצה קצת שקט בנסיעה....
(כמובן שהדברים נכתבו בחוש הומור)
נשלח ב-18/1/2009 18:44
יעלי
מזל שהוספת הסוגריים...
נשלח ב-18/1/2009 18:49
לפי הבנתי ,אנשים מבחוץ ראו ודווחו.
זאת אומרת שאם זה היה בתחנה אחרונה ללא "צופים".היא היתה עושה את כל הנסיעה לב"ב או במקרה הרע לי-ם בתא המטען.
מפחיד!!
נשלח ב-18/1/2009 19:20
משום מה אותי זה הצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מה היא אשכרה ניכנסה לתוך תא המטען להוציא עגלה?. ככה זה שאין גברים נורמלים באלעד , רואים אישה שמוציאה עגלה ובוהים בה , לא יפה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
נשלח ב-19/1/2009 00:59
איש צנוע בלי הרבה תמונות וכתבות עליו הרביצחקלבלמחזיקיםלך
נשלח ב-19/1/2009 01:12
כנראה שהיא נכנסה לחלק האחורי של האוטובוס.
נשלח ב-19/1/2009 11:05
חחח שמעתי על כמה מקריםפ כאלו. אפשר להבין למה הנהג אשם בדיוק? הוא הרי ראה שאף 1 לא עומד בחוץ ושהאיזור פנוי. הוא אמור לנחש שיש אישה בתוך תא המטען? עם כל הכבוד היא היתה צריכה לומר למישהוא שישמור או לעדכן את הנהג. ובאמת הנהגים נורא מסכנים והם אפילו נחמדים תפסיקו לצעוק עליהם הם לא אשמים שאגד מצמצמת באוטובוסים או כשיש עומס ותכלס הם צודקים כשהם לא מעלים נוסעים אם קצת צפוף כי אח"כ מי שעולה לצפיפות נובח עליהם כאילו הם חייבים לו משו והם תמיד צריכים לספוג את כל הזבל הזה ולהנהן בחינניות. מספיק.. קצת דרך ארץ.