הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים אלעד · אלעד: עיר בישראל, בלי אמבולנס
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/1/2009 10:35 לינק ישיר 
אלעד: עיר בישראל, בלי אמבולנס

שערוריה: תושבי אלעד צריכים להמתין לאמבולנס רבע שעה, לאחר שבעיות בירוקרטיות גרמו לאמבולנס היחיד שפעל בעיר - לעזוב. מד"א: "מחכים לערבויות מהעירייה"

שי איזנברג, כתב בחדרי חרדים
תאריך: 19/01/2009 13:57:00

תינוק בן חמישה חודשים מהיישוב אלעד נמצא אתמול (א) בשעות הבוקר בעריסתו, כששקית ניילון בפיו. התינוק פונה במצב קשה לבית החולים 'שניידר' בפתח תקווה. מחקירת המשטרה עולה כי אמו של הפעוט יצאה לרגע מהחדר וכשחזרה מצאה אותו עם השקית בפיו.

אירוע זה לא היה זוכה לכותרת ראשית, שכן, לצערינו, אלו הם מעשים שבכל יום. אך במקרה זה עולה שאלה קשה: האם ניתן היה להציל את התינוק כשמצבו טוב יותר?

לפני כשלושה חודשים נלקח מהעיר אלעד האמבולנס שמגיש סיוע להצלת חיים. נהג האמבולנס הועסק על ידי העירייה כעובד חברת כח אדם. לאחרונה עבר חוק, האוסר על עיריות להעסיק עובדי חברות כח אדם, ובעקבות החוק פוטר הנהג והאמבולנס נלקח מהעיר.

כנהוג, בתרבות ה'סמוך' הישראלית, הנושא לא טופל - עד שבאו מים עד נפש.

לפני כחודש נפטר אדם בעיר אלעד. בני המשפחה, שראו את הנפטר מפרפר, הזמינו אמבולנס, אך נאלצו להמתין 20 דקות עד לבואו. נהג האמבולנס שהגיע נאלץ לקבוע את מותו.

לאחר המקרה המצער, וההד הציבורי לו זכה המקרה, הכריז ראש העיר יצחק עידן כי "הנושא סודר" מול מד"א, וכי בעיר יוצב אמבולנס, שיאוייש על-ידי עובד מד"א.

מאז הכרזתו של ראש העיר חלפו מספר שבועות, אך האמבולנס אינו נראה בכבישי העיר אלעד. כאמור, אתמול נחנק פעוט, ומרגע הזמנת האמבולנס עד להגעתו - מקרית אונו - חלפו כ-13 דקות. דקות קריטיות.

בעיריית אלעד אומרים: "החוזה הועבר ביום חמישי לאישור מד"א, ואנחנו מחכים לאישור, בימים הקרובים".

במד"א אומרים: "החוזה המדובר אצלינו, ונדרשים מספר תיקונים. לאחר אישור העורך דין, ולאחר שהעירייה תביא אישור וערבויות לתשלום - יגיע האמבולנס לעיר".

וחיי אדם מה יהא עליהם בזמן הזה? למד"א ולעירייה הפיתרונים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 11:29 לינק ישיר 

מה?
מחקו את התגובה שלי?????
אז אולי מי שמחק גם אחראי לעובדה שאין בעיר אמבולנס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 12:05 לינק ישיר 

את לא יודעת שיש מישהו "מלמעלה"שעוקב אחרי כל מילה כתובה פה.?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 13:28 לינק ישיר 

אני מאמין שימחקו גם את ההודעה הבאה:

אפי כרגע ברדיו "קול ברמה" מאשים את כל העולם ואשתו בזה שאין אמבולנס ומעניין מאוד שאת האשם העיקרי הוא לא הזכיר,

אז לידיעתך אדון אפי ולידיעת כולם, האשם העיקרי הוא לא אחר מאשר גזבר העירייה, וזאת משום שברגע שהוא יכניס נהג

אמבולנס כעובד עירייה הוא יצטרך להכניס עוד כמה כעובדים מן המניין, כגון מלווי הסעות החינוך המיוחד שנאבקים כרגע

משפטית מול העירייה, זו הסיבה היחידה, אפשר לפתור את בעיית האמבולנס בשנייה אחת, צריך רק אישור של הגיזבר

להוספת תקן עובד והעניין מאחורנו.

תוקן על ידי נערי_המרא ב- 20/01/2009 13:25:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 14:04 לינק ישיר 

מכל אלו שמשמיצים פה את אפי שטרן שיבקשו סליחה,
הוא משקיע את כל כוחו ומרצו למען השגת והחזרת האמבולנס לעיר.
ראה תגובתי באשכול נפרד
 http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2561745&forum_id=17303

דדווח על תוכן פוגעני

UPREAL השקעות פרטיות -   בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!

נשלח ב-20/1/2009 14:22 לינק ישיר 

אפ'חד לא משמיץ, אפי בהחלט בחור יקר, הבעיה היא שעובדים עליו שם בעירייה והוא קונה את הבובקעס שמוכרים לו שם.

תגיד לי אתה,

הרי היה אמבולנס בעיר,

נכון?

מי מימן את האמבולנס? המועצה,

נכון?

אם כן מדוע שלא יפעילו אמבולנס עם נהג והוא יהיה עובד עירייה?

רוצה תשובה?

לך לגזבר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 15:07 לינק ישיר 

אני חוזר וכותב מה שכבר כתבתי באשכול אחר

ברור שחשוב שיהיה אמבולנס בעיר אבל זה לא הגורם שנחנקים ילדים או מבוגרים ששלא מטופלים כמו שצריך
ביום שישי היתה מריבה ברחוב יהודה הנשיא אני גר שם ליד ואני רואה ארבעה אנשים מתקוטטים אני ממשיך כמה צעדים אני רואה 2 מתנדבים חוצים את הגדר לכיון המריבה ו2 רכבים נוסעים מהבבים לכיוון עוד צעד אני רואה אמבולנס מגיעה לאזור אני מתקדם עוד צעד אני רואה את הטרקטורון של הצלה נוסע נגד התנועה אני ממשיך ומגיעה לכיכר אני רואה מתנדב חשוב ומבוגר רץ אני שואל אותו מה קרה שהוא רץ הוא אומר לי שהוא קיבל הודעה שעשרה אנשים מתקוטטים
אמרתי לו שיש שם לערך 5 מתנדבים ועוד מס' שכנים שמנסים לגשר בין הצדדים
הוא חזר לביתו כעבור 10 דקות אני עובר שם שוב אמבולנס נוסף חוסם את הכביש
אחרי חצי שעה אני שומע שיש 2 פצועים קל
מישהו יכול להסביר לי בעיר שאין אמבולנסים אפ' לא אחד כיצד היה שם 2 אמבולנסים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 15:43 לינק ישיר 

אבודרם,

שאלת כ"כ יפה - קבל תשובה:

למרות שאין אמבולנס בעיר בימי חול, ממשיכים מתנדבי "איחוד הצלה" להפעיל אותו בשבתות וחגים כמו שהיה בעבר גם בימים בהם היה אמבולנס בעיר (התקן היה רק ל-5 ימים בשבוע, 12 שעות ביממה בשאר הזמן המתנדבים החזיקו אותו).

האמבולנס הראשון שראית היה זה שהובא לקראת השבת, השני הגיע מחוץ לעיר.

ד"א: הדיווח אכן היה על קטטה המונית (זה לפעמים היסטריה של המזמין או נסיון לגרום למשטרה להגיע כמה שיותר מהר או שילוב של שתי הסיבות יחד) ולכן יצאו כ"כ הרבה כוננים. מה גם שדקה אח"כ היה מקרה נוסף בחלק התחתון של העיר. ברגע שהתברר כי הארוע ברח' יהודה הנשיא קטן מהמתואר חזרו המתנדבים לביתם להמשיך להכין את הצ'ולנט, והם עדיין חיים שם באושר ועושר עד היום הזה.

סעו בזהירות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 16:29 לינק ישיר 

אני שוקלת להציע את מועמדתי לתפקיד "נהג האמבולנס" , העיקר שיהיה כבר אמבולנס בעיר הזו למען השםםםםםם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 17:25 לינק ישיר 

להכניס עוד תקן לעירייה רק ירע את מצבם של תושבי העיר וינפץ את החלום הקלוש שאולי יורידו את מחירי הארנונה או שלחילופין יתקנו את המדידות.

במילא יש לא מעט אוכלי חינם תחת תקן בעירייה הזו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 17:52 לינק ישיר 

יעכנסס
אחרי שהעלבת את הצלה1
לא ניראה לי שתוכלי להתמנות לתפקיד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 19:21 לינק ישיר 

קשקוש מוחלט. יש אמבולנס ועליו נוהג הר' בשארי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 21:40 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחח שוב שוב נהרסתייי , בטח חצי רחוב שמע אותי בוכה על זה שלקחו לי תחלום להיות "נהג אמבולנס" .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2009 14:11 לינק ישיר 

מתי כבר יגיע אמבולנס לעיר???

האם זה יגיע יחד אם "תחנת כיבוי אש"???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2009 15:54 לינק ישיר 

רגע, הזמנתם אמבולנס?
או שאתם סתם מחכים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2009 00:56 לינק ישיר 

לצערנו, כנראה האמבולנס יגיע בעוד שנה שנתיים וזאת בתנאי שיתרחש מקרה טראגי או קרוב אליו.

ואז כמובן יערכו טקס רב רושם בו יטלו חלק כל מי שקשור באזשהוא דרך לאירוע

וידברו כמה שהם עבדו קשה להביא את הדבר הזה שבכלל לא אמור להיות נושא במקום נורמאלי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > אלעד: עיר בישראל, בלי אמבולנס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.