לפני כשבע שנים עברתי ניתוח קיצור קיבה אצל ד"ר סובחי סגן מנהל היחידה הכירוגית בבית החולים איכילוב, גם בזמנו היו כמה רופאים אך הידוע מכולם היה ד"ר סובחי, התיעצתי עם פירר והלה פסק לי באופן חד משמעי "או סובחי או אף אחד, טבעת בקיבה עושים רק אצל המומחה ביותר".
מאז עברו שנים וכוכבו של ד"ר אבינוח עלה וזרח בשמי הארץ ובפרט אצל הציבור החרדי, אני שומע המונים שנותחו אצלו ומרוצים מאוד.
"פאשלות" יש אצל כל רופא, עיקר ההצלחה בתוצאות הניתוח קשורות להתנהגות החולה לאחר הניתוח ואופן הפנמתו המוחית על עצם היותו מנותח, ישנם מקרים בהם מנותחים של ד"ר סובחי עוברים תיקון אצל אבינוח אך גם מנגד יודע אני ומכיר מנותחים שנותחו אצל אבינוח והגיעו ל"תיקונים" אצל סובחי.
באופן עקרוני לעניות דעתי אין שום הבדל עקרוני ביניהם, שנייהם מנתחים ועושים את אותו ניתוח, אני באופן אישי ממליץ מאוד לכולם להגיע לד"ר סובחי, מדובר ברופא מומחה מאוד בכירוגיה פנימית, וותיק מאוד ומנוסה בתחום ונקרא "האבא של כל ניתוחי הטבעת", איש נוח וחביב שמוסר את הטלפון האישי שלו לכול מנותח, ניתן להתקשר אליו בכול שעה ולהתייעץ איתו באופן אישי הוא מאוד סבלני, חביב ומאיר פנים לכולם. זה מעניק תחושה של ביטחון למנותח והרגשה שהוא בידים טובות.
חשוב מאוד להדגיש.... יש מחלוקת מהותית בין סובחי לאבינוח בעניין שתיית משקאות מוגזים לאחר הניתוח,סובחי אוסר לשתות מוגזים בטענה שהגזים מתרכזים בקיבה וכשהמנותח נאלץ לעשות "גרפס" במהלך הזמן והשנים הטבעת יכולה לזוז מהמקום ומנגד טוען אבינוח שהטבעת די הדוקה בכדי שה"גרפסים" יזיזו אותה.
אני באופן אישי לא שותה מוגזים כבר שבע שנים, זה לא נורא, מתרגלים ואני לא מרגיש היום שזה חסר לי.
בכ"א מי שרוצה להתייעץ, בשמחה רבה אעמוד לרשותו, אפשר לטלפן אלי. אני ממליץ לכולם על הניתוח הזה.
 |
|