הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · מודיעין עילית וברכפלד · מתתיהו: פרויקט קוטג'ים לציבור החרדי
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2010 21:39 לינק ישיר 
מתתיהו: פרויקט קוטג'ים לציבור החרדי

מתיתיהו: פרויקט ייחודי נוסף לציבור החרדי יוצא לדרך.

התרחבות נוספת באזור העיר מודיעין עילית: 80 קוטג'ים ובתים צמודי קרקע יוקמו לציבור החרדי ביישוב מתתיהו, היישוב נחשב ליישוב קהילתי ייחודי הכולל כ-400 תושבים, ביישוב קיימת קהילה תורנית תוססת בהנהגתו של רב היישוב הרב זאב לף.

שכונה חדשה של קוטג'ים ובתים צמודי קרקע תוקם ביישוב החרדי 'מתתיהו' הצמוד לעיר החרדית מודיעין עילית.

מדובר בקבוצת יזמים פרטית שזיהתה את פוטנציאל הביקוש הקיים לבנייה של בתים צמודי קרקע ברמת המחירים באזור, זאת בעקבות האפשרות הנדירה לשלב בין ישוב כפרי לצד מרחב אורבאני של העיר התורנית מודיעין עילית.

פרויקט הבנייה יכלול כ- 40 יחד' קוטג'ים דו משפחתיים, ו-40 בתים נוספים צמודי קרקע, כאשר גודל מגרש לבנייה הוא 377.5 מ"ר.

מ'תיווך הצבי' משווקת הפרויקט נמסר, כי שיווק הפרויקט יתמקד בקהל תורני איכותי המחפש שלווה ואיכות חיים גבוהה בצמוד לעיר תורנית תוססת, כאשר רמת המחירים בפרויקט תעמוד על 1,300,000 ש"ח לקוטג' דו משפחתי (148 מ"ר, כולל אופציה לבניית קומה נוספת), ו-1,800,000 ש"ח לבית פרטי ( 220 מ"ר), יצוין כי הקרקע הינה פרטית ועברה את כל תהליכי האישור השונים, כאשר מיד לאחר שלב השיווק יחלו עבודות הבנייה.

היישוב מתתיהו נחשב ליישוב קהילתי ייחודי הכולל כ-400 תושבים.

היישוב הוקם כמושב שיתופי בשנת 1981 על ידי גרעין עולים מארצות הברית, לאחר מספר שנים עבר היישוב תהליך של הפרטה, דבר שהקל על הקליטה ביישוב וגרם לשגשוג כלכלי, לרמת ביקושים גבוהה ולהעלאת מחירי הדירות.

בשנת 2008 הורחב אזור התעשייה המקומי שתרם להתפתחות היישוב.

ביישוב מתתיהו קיימת קהילה תורנית תוססת בהנהגתו של רב היישוב הרב זאב לף, כולל אברכים, מוסדות חינוך ושירותי קהילה מושלמים.

מקור:
http://2424.co.il/news_read.php?n_id=3084&cat_id=1&tmp=744

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2010 22:29 לינק ישיר 

הרבה קשקשת בכתבה, אבל העיקרון נכון.

יש שם הנהגה בריאה שדואגת לרווחת התושבים. אולי אחד ההנהגות היחידות בארץ שיכולות להתגאות בנקיון כפיים מחד ועשיה ציבורית ענפה מאידח.

אני חושב שהם ההוכחה הטובה ביותר לכך שאפשר לשלב ציבור חרדי בהנהגת אישה , במתתיהו זה הוכח כהצלחה !
לא סתם הצלחה , הצלחה שיענקלה שלנו כל כך קינא בה עד שרצה לגנוב אותה יחד עם התושבים, ב"ה ללא הצלחה (למרות שההפסד שלנו). 

לנו יש "מנהיג"  "גבר" שלא עושה ולא יעשה עוד 100 שנים את מה שמזכירת הישוב שם עושה.

ד"א שמעתי מחבר שגם להם יש וועדת איכלוס, אבל ליענקלה שלנו אין סיכוי לעבור את הוועדה, גם לראש הוועדה שלנו מר קסלר אין סיכוי להכנס לשם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2010 13:17 לינק ישיר 

דוס אתה רוצה לשמוע מה היה שם, האשה הזאת שאתה מדבר עליה היתה קוטרית הרבה יותר ממך.
עד שאמרו לה אם את מקטרת כ"כ הרבה בבקשה תנהלי א"ז את, היום היא מנהלת א"ז אחרת לגמרי ממה שהיא חשבה שהיא תוכל לנהל. בס"ה היא המוציאה לפועל ולא יותר מזה .
ואכן כן יש שם ועדת איכלוס מאד קפדנית אבל אני לא יודע אם גזענית.
ובעניין הכלכלי לפני שנתיים שזה היה על הנייר קיבלתי הצעה של קוטג' ב 220 א' דולר שזה היה כ 900א' ש"ח זה אומר שבתור השקעה זה נכס שמניב יפה מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2010 14:07 לינק ישיר 

תגובת בייגלביג הינה שובניסטית טיפוסית. קשה לך להודות בהצלחה של הנהגה נשית. אני מכיר את הנעשה במתתיהו. המקום מנוהל באופן מעורר השתהות. היא היוזמת, המקדמת המתכנת וגם המוציאה לפועל. ועם הצלחות קשה להתווכח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2010 15:34 לינק ישיר 

חחחח בייגלביג נשמע שהאשה הזאת לא אישרה לך לגור שם או שזה סתם נובע מקנאה...
אני לא מכיר אותה אישית אבל אני יודע שמהרגע שהיא קיבלה את הניהול לידיים המקום עלה על דרך המלך.
וכמו שחרגול כתב עם הצלחות קשה להתווכח...

דדווח על תוכן פוגעני

חוות ניר דוד-גן גורו - 10% הנחה למגיעים דרך הקופון   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!   בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד

נשלח ב-25/3/2010 22:13 לינק ישיר 

תרגעו תרגעו

ביגלה פשוט לקח קשה את הסיפור עם התמונות של שוקי גוטרמן חברו שחנה בחניית נכים. בגלל שפרסמתי את קלונו של שוקי ברבים הוא רואה לעצמו חובה לנקום את ניקמת החבר ודואג מאז לכתוב ההפך ממה שאני כותב.

אין דבר, זה יעבור לו, בסוף הוא יבין שמשם לא תצמח הישועה ובלי לשפר את הרוגלך לא תהיה עבודה מהעירייה. 

מה שמעניין זה שמדבריו ניכר שהוא אינו מכיר ואינו מונח כלל בנעשה במתתיהו.
 דבר שני מעניין זה שהאהדה שלה זוכה מזכירת הישוב הזה דווקא במודיעין עילית מעניין מאוד ומעורר בוודאי לא מעט קנאה אצל הקולגה במודיעין עילית. 

ד"א אחד התושבים אמר לי שהיא זוכה לתמיכה מלאה מתושבי המקום וגם ממנו למרות שלו אישית יש עליה בקורת בדברים נקודתים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2010 11:53 לינק ישיר 

דוס אשריך שזכית להכניס עוד פעם את התנגחות שלך עם העיריה.פעם אחת תנהל דו שיח ללא דרים אישיים.
ואני רואה שלא נמאס לך מחניית הנכים.אני גם חושב שאתה מתבלבל ביני למישהו אחר, לפי התגובה שלך אבל שיהיה לך לבריאות.

ואכן לדעתי  אני מכיר את הנעשה שם הרבה ותר מכולכם פה!!!!!!!!
איך דוסלנד אומר תחכו ותראו.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 18:07 לינק ישיר 

הודעה של *גאונוס*

מתתיהו מה דעתכם ?

בעיתוני השבת פורסם על בניה במתתיהו

מעניין לשמוע את דעתכם

הודעה של *מגורר*

היה על זה אשכולות כאן ובבחדרי הגדול. המחיר נשמע הזוי. כ2 מיליון שקל ל300 מ"ר.

אני לא יודע מהיכן אתה לוקח את המחיר הזה ממה שאני שמעתי מתיווך הצבי זה מיליון שלוש מאות
וזה נשמע מחיר סביר לבית פרטי ליד קרית ספר שנונתנת את כל השירותים

השאלה היא האם זה אמין ולא שאתה מניח את כספף על (תיווך) קרן הצבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 18:19 לינק ישיר 

השטויות שלכם מעוררות התפעלות.
הגב' מ' ו', עובדת יפה מאד שם. גם כאן אצלינו עובדים יפה.
וכבר אמר החכם: אם הדשא של השכן ירוק יותר, הגיע הזמן שתטפח את הדשא שלך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2010 05:40 לינק ישיר 

קדימה, צוםזאך, אני הולך לקנות דשא.
תתחיל לנכש את העשבים השוטים עד שאני חוזר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2010 13:31 לינק ישיר 

סופר??????????  עשרים לשש בבוקר אתה הולך לקנות דשא? 

בכלל לא הבנתי מה יש לך נגד עשבים שוטים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2010 15:40 לינק ישיר 

יש וועדת איכלוס ושמעתי שהם לא ממש מתים על בני עדות המזרח .
זה מיועד יותר לצוורון הכחול הליטאי כך שמעתי .
אני צודק ? אם לא תקנו אותי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2010 16:41 לינק ישיר 

שושו , רוב תושבי מתתיהו הגיעו מהמערב הפרוע. שם ב"ה אין בעית גזענות ,עד כמה שידוע לי, עוד מאז ימי לינקולן העליזים. איך שלא יהיה, גם אם זה נכון, התושבים שם לפחות לא סובלים פעמים פעם אחת מהיותם גזענים ופעם אחת מהשלטון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2012 15:27 לינק ישיר 

מישהו יודע מה קורה עם הפרויקט הזה? מחירים סבירים? איזה משפחות מגיעות לשם?

אני גר פה בעיר כמה שבועות ומתענין ברכישת דירה באיזור.
(פתחתי אשכול אתמול בנושא, אבל לא זכיתי למענה עדיין)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > מודיעין עילית וברכפלד > מתתיהו: פרויקט קוטג'ים לציבור החרדי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר