הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
בית · פורומים · בחדרי חרדים · ממשלת יחימוביץ והחרדים. לא רחוק מהמציאות
שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/5/2012 10:07 לינק ישיר 
ממשלת יחימוביץ והחרדים. לא רחוק מהמציאות

אם לוקחים את שס אם דרעי ובלי דרעי ויהדו''ת ומופז ליברמן או מרץ בהחלט דבר אפשרי יחימוביץ תתן לחרדים מה שביבי עוד 60 שנה לא יחלום לתת

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 10:09 לינק ישיר 

חחח . עשית פה סלט גדול, בתיאבון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 10:10 לינק ישיר 

הלוואי. נראה לי שאפילו הרב שך היה מסכים, למרות התנגדותו המפורסמת לשמאל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 10:12 לינק ישיר 

היא ניהלה אפילו משרד בסדר גודל של 10 אנשים. אז לתת לה לנהל מדינה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 10:22 לינק ישיר 

למה היא צריכה לנהל?

היא צריכה רק לתת כסף, ליצמן כבר ינהל את הכל, ודרעי, וליברמן ומופז

"גם ביבי גם ביבי"

דדווח על תוכן פוגעני

בחגוי הסלע- חופשה שהיא חוויה גלילית מדהימה - אירוח זוגות ומשפחות לציבור הדתי בלבד   אפוסתראפיה - הפתרון לכאבי ברכיים, גב ושחיקת סחוסים!   בק טק - הוכח כמשחרר כאבי גב ומוריד לחץ משרירי הגוף.

נשלח ב-7/5/2012 10:45 לינק ישיר 

הגיע הזמן לחשוב יותר בגדול. 

שלי יחימוביץ בהחלט אישה ראויה ולא נגועה בפוליטיקה מכוערת כמו ביבי.

ביבי אכזב אותנו, את שותפיו הטבעיים, אין ספק!!! יחימוביץ לא תמכור את החרדים תמורת הבטחות שווא וגינוני תקשורת, אין ספק שהגיע הזמן לנסות להרקיב את ביבי עם כל ה-30 מנדטים שלו ולנסות להקים חלופות עם יחימוביץ, הבחירות האחרונות לימדו אותנו שהגודל לא קובע, הנשיא ישמע מכל קצווי הסיעות שהם מעוניינים ביחימוביץ, אז הוא יבחר ביחימוביץ מצד ניהול המדינה, אני סומך על יחימוביץ יותר מאשר על ביבי.. לצערי.. 

אם כל הכבוד לביבי כולנו יודעים היום יותר ויותר שמדובר באדם נפחד וקטנוני שרוקד לפי צלילי התקשורת, אפשר להתחיל להבין למה יש כאלה ששונאים אותו שנאה עזה, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 11:18 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
חחח . עשית פה סלט גדול, בתיאבון.
שום סלט מי שקורא את המפה יכול לראות שיחימוביץ יכולה למנות את מופז לשר הביטחון בסקרים היא מגיעה לאזור ה20 מנדטים פלוס 10 של מופז ועוד חרדים ודרעי וליברמן יש לך ממשלה יציבה וביבי יכול לרקוד טנגו בועידת הליכוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 11:22 לינק ישיר 

ליברמן גרוע לחרדים עשרת מונים מביבי. הוא ודוד רותם מזיקים לנו מאוד. סתם כך לדעתי, ישראל ביתנו הולכת לספוג מפלה בבחירות הקרובות. ליברמן באמצעות פינקלשטיין כבר מריח את זה, ולכן הטירוף שלו עם חוק הגיוס שאולי יעצור לו את הסחף.

יחימוביץ' היא אופציה טובה מאוד לציבור החרדי. עלינו לקוות שהיא תתפוס תנופה במערכת הבחירות, ותגרוף קולות מקדימה ומליברמן כדי להתייצב סביב ה-30 מנדטים. זה אפשרי. ואז היא תהיה אופציה אמיתית עבורנו. כשהחרדים ילכו עם השמאל, התקשורת תעמוד דום. ההסתה תיפסק. ואם המפד"לניקים והמתנחלים ישאלו אותנו למה אנחנו מקימים ממשלת שמאל. אנחנו נשלח להם את גזירי העיתונים מתקופת הקמת ממשלת שרון השניה. כשצבי הנדל אפי איתם ושות' דיברו על "שותפות אחים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 12:18 לינק ישיר 

אכן כמו שאתה אומר צריך לקוות שיחימוביץ תגיע ל30 כי הליברמן מתברר כאחד שמרגיש שהוא פיספס את הקדנציה לכן הוא משתולל לדעתי הוא הולך לקרוס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 12:53 לינק ישיר 

צריך לקוות שהתקשורת תכה בנתניהו כמו שהיא יודעת ולגרום לו על ידי כך לרדת ל 25 מנדטים ולקוות שיחימוביץ תתקדם לעבר 25 המנדטים כך שיהיו שווים בסיכוי להרכיב ממשלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 13:42 לינק ישיר 

אין ספק שלציבור החרדי כדאי ששלי תנצח בבחירות. 
חוסר הניסיון שלה הוא יתרון עצום, היא לא תוכל להעביר נסיגות או מהלכים מדיניים כך שהחרדים יוכלו לשבת איתה. היא תחלק כסף לכולם, היא תיטיב עם החרדים והתקשורת לא תצייץ כי היא מהצד הנכון של המפה.
עוד דבר חשוב - בניגוד לביבי היא לא תוכל להקים ממשלה רחבה ולכן הכוח של החרדים בממשלתה יהיה גדול. לא יהיה את ליברמן שיפריע. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 14:00 לינק ישיר 

אני לא הייתי חולם על "חלוקת כסף לחרדים" מבית מדרשה של שלי. זה פשוט לא ייתכן.
גם לא הייתי מצפה ממנה יותר מידי, בנושא של הנסיונות לשנות את ארחות חיינו. זה, כבר הפך כאן למכת מדינה...
מה שכן, היא לא תטיל באכזריות גזירות כלכליות, היא תשיב הרבה מהקצבאות שנגזלו מהשכבות החלשות, היא תתנהל בהגינות, יחסית למקהלת השנאה הפוליטית עם הקצף על השפתים, היא לא תתנהל בדורסנות כלפי שותפים. כך לפחות יש לקוות..
מונופול, מעולם לא היטיב עם האזרח הקטן. גם בשלטון זה כך.
חייבים לייצר אלטרנטיבה רצינית לביבי. צו השעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 14:15 לינק ישיר 

אל תאמין בה לצנינים אני לא מאמין שהתכוונת למה שכתבת שלי לא תתן לאף אחד כלום, מה שרואים מפה לא רואים משם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 14:46 לינק ישיר 

אני לא מאמין לאף אחד.
אבל, כשביבי משקר לנו כבר שנים, בהחלט הגיע הזמן לבדוק אופציות אחרות..
הסיכון, בהתחשב במצב הדפוק של עכשיו, לא גדול בכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 14:51 לינק ישיר 

לצנינים כתב:
אני לא הייתי חולם על "חלוקת כסף לחרדים" מבית מדרשה של שלי. זה פשוט לא ייתכן.

היא תשיב הרבה מהקצבאות שנגזלו מהשכבות החלשות

תחליט בבקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 14:53 לינק ישיר 

היא תחלק לכולם. לא לחרדים באופן ייחודי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ממשלת יחימוביץ והחרדים. לא רחוק מהמציאות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.