ח"כ בן ארי הפריע למסיבת העיתונאים של פלסנר: "הוועדה שלך גזענית, מה עם הערבים?" חבר הכנסת בן ארי קטע, פעם אחר פעם, את דבריו של יו"ר הוועדה לקידום השוויון בנטל, בעת שהציג את מסקנותיה. "יש פרק בענייני ערבים, או רק גזענות בענייני יהודים?", שאל בן ארי. פלסנר נאלץ לבקש שיוציאו אותו מהאולם
חבר הכנסת מיכאל בן ארי הפריע וקטע את מסיבת העיתונאים של ח"כ יוחנן פלסנר (קדימה), בה הציג היום (רביעי) את מסקנות ועדת קידום השוויון בנטל. "הוועדה הזאת גזענית, היא עוסקת אך ורק ביהודים", קרא בן ארי.
בן ארי. "מדובר בדוח גזעני"
"יש פרק בענייני ערבים, או רק גזענות בענייני יהודים?", שאל חבר הכנסת מהימין הקיצוני. "מדובר בדוח גזעני", פסק. בנוסף, האשים בן ארי את חברי הוועדה באופורטוניזם פוליטי.
התפרצויותיו של בן ארי גרמו לפלסנר להפסיק את דבריו פעם אחר פעם, עד שנאלץ לבקש מהסדרנים שיוציאו את המפריע מהחדר. "אני שמח שכהניסטים מטיפים לי מוסר, ככה אני יודע שאני בצד הנכון", הגיב יו"ר ועדת קש"ב. "קיבלת את התמונה שרצית", קרא לעבר בן ארי בשעה שהוציאו אותו מהאולם. הדוח שהציגה היום הוועדה קרא לגיוסם של 80% מהחרדים, עד שנת 2016, לתקופה של שנתיים. עוד מטיל הדוח אחריות אישית על החרדים וקובע קנס של 7,500 שקלים ורישום פלילי למשתמטים.
 |
|