| נשלח ב-17/10/2011 00:51 |
|
| |
ופאה נוכרית
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 00:59 |
|
| |
לא פייסבוק ולא שטויות!
מבחינתי אין על מה לדבר!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 01:03 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | "לשמור על קשר עם משפחה וחברים" זה תירוץ של הרבה הרבה הרבה מאוד משתמשי פייסבוק. טענה טיפשית לחלוטין!!
אני חושבת שהמישהו/מישהי, שהם- בנדוד/בת דוד, חברה וכו' אם הם באמת רוצים לשמור על קשר אז לא חסרות דרכים לשמור על קשר!!!!
אגב, מנסיון- פייסבוק זה יצר הרע אחד גדול!!
אם את מעוניינת שהבחור ישב וילמד (במידה וזה הסגנון שלך) אז אני בטוחה שלא תרצי שאת הזמן הפנוי שלו הוא יבלה בפייסבוק.
העיקר שתהיה לך הצלחה בכל אשר תחליטי! |
|
שטיות! אני לא יודעת באיזה חברה את מסתובבת, אבל ההכללות שלך ממש לא נכונות, נסית פעם לשמור על קשר עם חברות /משפחה מחו"ל? אם תנסי תביני ש"לשמור על קשר עם משפחה וחברים" זה לא סתם תרוץ. וגם בכל דבר יש את אלה שנכשלים בו, ומשתמשים בו לעשות שטיות, ויש את אלה שאפילו זה לא מענין אותם, כמו שיש אנשים שישבו ליד מחשב וישר יבזבזו זמן ויגלשו לכל מיני אתרים.. ויש את אלה שלא, אז ככה זה בפייס, אז להוריד בחור רק על זה שיש לו פייס, לדעתי זה ממש טעות.. צריך לראות איזה סגנון חשבון יש לו.. ואז להחליט
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 01:22 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  | אם עסקינן, בחור ישיבה ! אין לו את הצורך, ביתרונות של הפייסבוק.. |
|
הניקוד הנכון הוא: "אם עסקינן בבחור ישיבה,אין לו את הצורך ביתרונות של הפייסבוק..."
יש אדם שיש לו צורך ביתרונות שבפייסבוק? מלבד החברות המשתמשות בו לקידום המכירות ולפרסום נוסף,אין לאדם הנורמלי צורך בו. אך יש לו הנאה ממנו,זה הרי כלי שמאפשר שמירה על קשר עם אנשים שבחיי היום יום לא היית מחליף איתם מילה.זה במה למידע,הומור,חדשות,מבצעים וכו'.... אז צורך אין לאף אחד אבל יתרונות יש גם יש
לכן אני לא מוצא טעם לחלק בין בחור לבחורה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 01:27 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | הליטאי יוצא רק עם בחורות שיש להן גוגל +
הלכתי לפתוח גוגל +
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 01:29 |
|
| |
אגב, זו דעתי! כל אחד יעשה מה שטוב לו...
כשאמרתי את מה שאמרתי זה לא משהו שבא מתוך הכללה!! זה פשוט מה שאני ראיתי שם- בזבוז זמן מטורף! אבל, איך אמרת? כל אחד והשימושים שהוא עושה....
בהצלחה :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 01:34 |
|
| |
אני אישית מכיר לא מעט בחורים שיש להם פייסבוק ומתקשרים עם זה נטו עם החב"רה,ולא עם שום בחורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 02:30 |
|
| |
| פי100 כתב: |  | אם עסקינן, בחור ישיבה ! אין לו את הצורך, ביתרונות של הפייסבוק.. הניקוד הנכון הוא: "אם עסקינן בבחור ישיבה,אין לו את הצורך ביתרונות של הפייסבוק..."
יש אדם שיש לו צורך ביתרונות שבפייסבוק? מלבד החברות המשתמשות בו לקידום המכירות ולפרסום נוסף,אין לאדם הנורמלי צורך בו. אך יש לו הנאה ממנו,זה הרי כלי שמאפשר שמירה על קשר עם אנשים שבחיי היום יום לא היית מחליף איתם מילה.זה במה למידע,הומור,חדשות,מבצעים וכו'.... אז צורך אין לאף אחד אבל יתרונות יש גם יש
לכן אני לא מוצא טעם לחלק בין בחור לבחורה
|
|
לבחורה יש קצת יותר זמן פנוי מלבחור.. וכמו שבחורות מדברות בטלפון בתדירות יותר גבוהה מבחורים, וכמו שהן יוצאות למפגשים ולקניות ביחד, כך זה גם בפייסבוק- סוג של פגישה וירטואלית, שיחה ידידותית או איך שלא תרצו לקרוא לזה.. לעומ"ז בחורים כמעט ולא מבזבזים את זמנם על לשבת לדבר עם חבר או כל דבר בסגנון.. אז כן יש בזה הבדל. במיוחד אם נתייחס לעובדה שבחור אמור לשבת ללמוד/לעבוד או כל דבר אחר ובחורה מלעשות.. יושבת מובטלת עד החתונה..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 02:44 |
|
| |
| בובת0משי כתב: |  | כמובן שראיתי שבפייסבוק שלו מופיעות בחורות.. הוא טען שהן קרובות משפ'... (ואגב בפוקוס עליתי עלזה שיש לו פייסבוק..) |
|
כן
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 02:46 |
|
| |
מי שזה דיון אצלו, לא צריך להוריד לאחר ברור טוב. ומי שזה לא דיון אצלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 09:42 |
|
| |
| edenach כתב: |  | | לבחורה יש קצת יותר זמן פנוי מלבחור.. וכמו שבחורות מדברות בטלפון בתדירות יותר גבוהה מבחורים, וכמו שהן יוצאות למפגשים ולקניות ביחד, כך זה גם בפייסבוק- סוג של פגישה וירטואלית, שיחה ידידותית או איך שלא תרצו לקרוא לזה..לעומ"ז בחורים כמעט ולא מבזבזים את זמנם על לשבת לדבר עם חבר או כל דבר בסגנון.. אז כן יש בזה הבדל. במיוחד אם נתייחס לעובדה שבחור אמור לשבת ללמוד/לעבוד או כל דבר אחר ובחורה מלעשות.. יושבת מובטלת עד החתונה.. |
|
את מצביעה על בעיה כללית,שבחור מעביר את זמנו בכל דבר אחר מלבד לימוד התורה. לפי דבריך,הבעיה היא אותה הבעיה שיש בקניונים,ברחובות,במחשב הביתי,ובאינטרנט בכלל.אין חידוש מיוחד בפייסבוק שבגללו בחור שונה מבחורה. ואני,לא על זה דיברתי.מי שכל הדברים שהזכרתי מפריעים לו,לא צריך להרחיק עד הפייסבוק בשביל לשלול. דיברתי על מי שבתוך עמו יושב,ומכיר את הדברים ברמה שלא יפסול בגללם.
שיחות נפש לא עושים שם.אלא מאי,שמירה על קשר גם כשלא נפגשים פנים אל פנים,זה דבר ששייך אצל בנים ובנות כאחד. כתלמיד ישיבה שבה לומדים בחורים מאמריקה,אוסטריה,בלגיה,צרפת וכדו' הדרך הטובה ביותר לשמירה על קשר (אם כי חלש אך עדיף בכלום) היא ע"י האמצעי הזה. בקשר לאמירה ש"בחורים כמעט ולא מבזבזים את זמנם על לשבת לדבר עם חבר או כל דבר בסגנון" אני מבין מאיפה חוסר הידיעה בנעשה בעולם הישיבות,נובע,אך דעי לך שטעות גדולה בידך.יתכן ועולם הישיבות מצטייר כמקום שבו יושבים מאות תלמידי חכמים מתנדנדים על ספסליהם מבוקר על לילה ללא שום הפוגה מלבד אכילה מועטת ושינה מספקת.
אז זהו,שלא. בישיבה,להזכירך,חיים בני אדם.עם אותו הצורך לדבר עם הזולת כמו שאר בני האדם. נכון שישנם סדרים של לימוד אך בינות לסדרים,בזמן הארוחות,בערבים,בבקרים ישנו זמן רב,שהבחורים מדברים ולפעמים יותר מדי וד"ל...
את יכולה לטעון שבחור רציני אמור לראות בזה דבר ילדותי וטיפשי.זה כבר עניין אחר,שעליו אפשר אפילו לדבר בפגישה,אבל לראות בזה ספציפית בזבוז זמן,אני לא חושב.לא חושב,שהוא שונה מכל פורום,אתר חדשותי/הומוריסטי ושאר אתרי הנט
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 11:28 |
|
| |
זו אחת השאלות! אישית, זה באמת תלוי מה הוא עושה שם.. זה לא הכי בסדר שיש את זה לבחור ישיבה.. (לא שלבת סמינר זה כן טוב..אבל זה עדיין קצת שונה...) אם יש לבחור בכל זאת פייסבוק.. צריך לבדוק את זה.. מה הוא עושה שם, מי החברים/ות שלו, מה תדירות הכניסה שלו לפייסבוק וכדו... יצא לי בפגישות שבחורים סיפרו לי שיש להם פייסבוק והלכתי לחפש אותם.. רובם חסומים ככה שזה בעיה.. אבל לפחות יכולתי לראות מי החברים... שזה גם אומר הרבה..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 13:42 |
|
| |
דיון קצר בנושא: אם פייסבוק- לא. אז למה פורומים זה בסדר? רק בגלל שאין שם תמונות..?! לדעתי זה לא כל כך שונה..
ולשאלתך, באופן עקרוני לא מפריע לי אלא אם הוא מנצל את זה לחברויות מיותרות וכו'..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 13:48 |
|
| |
זה כן שונה. כאן לא יוצרים ממש קשרים. כאן המגמה היא דיונים בנושא שידוכים אין לי פייסבוק ואני לא יודעת בדיוק מה זה. ממה שאני יודעת- זה לא נשמע טוב. ולא דומה לפורום. מהפורום הזה לא יוצרים קרים בעיתיים. וחוצמיזה- תמונות זה הרבה מאד. אני לא אפגש עם בחור שיש לו פייסבוק. כאן גם יש צינזור.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 14:18 |
|
| |
כוחה של תמימות
|
|
|
|