הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
בית · פורומים · הרשם · התחברות · פתח ונהל פורום · כניסה למנהלים
כרטיס אישי
צדיק_האמת
ראשון לציון, ישראל
זכר , בן 36

יצירת קשר
חבר הוסף לחברים שלי
הודעה פרטית שלח הודעה פרטית

בפארק
מנהל בפורומים: אור ברסלב
כמות הודעות:720 דרגה בפורום:מנהל
חבר מאז:21/9/2010 ביקור אחרון:22/4/2013

אודותי
שם פרטי: שם משפחה:
עיר:ראשון לציון מדינה:ישראל
מקצוע:אינטרנט אתר הבית:http://orbreslev.co.il
תאריך לידה:01/01/1977 מס' משתמש:482569   
קצת עלי: נקודה למחשבה על גדולת רבנו נחמן הרבה מתקרבים אל רבנו, ומכל סוגי המגזרים, נכון שבין המתקרבים יש אנשים שבאו מעולם מאוד מאוד נמוך, ואותו יהודי יכול לעשות דברים שנראים בעיני חרדי כדברים של שיגעון. נכון ומודה על האשמה, בדיוק מעולם כזה הגעתי, ואני רק חוזר בתשובה, ותאמת אני יודע שעוד לא התחלתי בכלל לחזור בתשובה, ויש לי עוד הרבה הרבה מה לחזור בתשוב וגם מה ללמוד ולהשלים בעבודת ה' יתברך. ולכן כל יום אני משתדל לעשות תשובה, אולי יחוס אולי ירחם. ועכשיו בגלל שניראה שמתקרבים לרבנו אנשים כמוני וכו.. ניראה כאילו וזה ביזיון לרבנו!!! אך הפוך הוא, אם רבנו יכול לקחת בהמה כמוני ולהפוך אותי למשהו אחר לגמרי לאדם יהודי שרוצה להיות עבד ה', אז זהו הגדולה של רבנו הקדוש. ומה גם שברוך ה' לרבנו יש תלמידים גדולי עולם נזכיר את חלקם הרב אליעזר ברלנד הרב שלום breslev.co.il הרב עופר ארז breslev.net הרב מאיר שלמה orbreslev.co.il הרב שמעון טייכנר הרב גול olambreslev.com הרב גודלבסקי www.azamra.co.il ועוד רבים מגדולי תלמידי רבנו בדור הזה, ואין בכלל מה לדבר על גדולי הדורות הקודמים כדוגמת רבי נתן וכו.. מסקנה: לרבנו יכולים להתקרב גדולי הצדיקים ויש לרבנו מה לתת להם, בעבודת ה' יתברך. ולרבנו יכולים להתקרב המרוחקים ביותר, וגם להם רבנו יראה דרך בעבודת ה' יתברך. אז ניראה שזה שמתקרבים לרבנו אנשים המרוחקים מה' כמזרח ממערב. זה לשבח לרבנו וזה גדולת רבנו. וזה מראה שהוא צדיק_האמת כי רק הוא יכול להחזיר בתשובה באמת את כולם את הגדולים ואת הקטנים. אז בבקשה אחים יקרים אם פגשתם חסיד ברסלב שניראה שעושה דברי שטות ושיגעון אנא תסתכלו עליו בעין טובה וכף זכות, כי הוא בא מעולם שברחמי ה' עליכם לא נולדתם שם ולא גדלתם שם. ואם לרבנו יש את הסבלנות להתעסק עם היהודים המרוחקים אז כל שכן לכם צריכה להיות הסבלנות לקבלם ולקרבם וללמדם.. וגם על זה נאמר "כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו"
חתימה:

הודעות אחרונות
פורוםהודעהעודכן לאחרונה
בחדרי חרדיםניק בבחדרי - אני מבין את היטלר שדרש הפרדה.......
מחבר: איש_פלא
19/6/2013
בחדרי חרדיםמחפש הלכה שבועית\יומית למייל משהו מומלץ בטוב טעם...
מחבר: השואלאותך
17/6/2013
בחדרי חרדיםהרב שטיינמן בהקלטה נדירה
מחבר: ים_של_שלמה
17/6/2013
בחדרי חרדיםסקר האם לא עדיף לבחור ערבי לראש עירית ירושלים מאשר יהודי ?
מחבר: b50171
16/6/2013
בחדרי חרדיםמי שרוצה לזכות לתשובה יהיה רגיל באמירת תהלים
מחבר: צדיק_האמת
14/6/2013
בחדרי חרדיםראש השנה - מתלבט בין אומן לכאן
מחבר: שרופים
4/6/2013
בחדרי חרדיםאושיית הפורום רוכמן שווה את זה ???
מחבר: יעלי_האחת
10/5/2013
בחדרי חרדיםאלפי מוחים נגד חילול שבת המוני של אגד בהר חוצבים בצהרי שב"ק רח"ל
מחבר: בןעליה
27/4/2013
בחדרי חרדיםלרוכמן היקר והמודאג ממוצ"ש הקרוב
מחבר: נוירולוג
25/4/2013
בחדרי חרדיםסעודיה:הכלה לחתן: אנשא לך רק אם תתחתן עם חברותיי !
מחבר: החלבן10
25/4/2013
[ הצג את הרשימה המלאה ]