י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024

כבדים טריים מוקפצים ברוטב טריאקי על פולנטה תירס טרי גלידי בצל סגור וירוק

שם כל כך ארוך למנה? חכו שתקצרו את המחמאות עליה - כך אומר השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז

כבדים טריים מוקפצים ברוטב טריאקי על פולנטה תירס טרי גלידי בצל סגור וירוק

 

אז נכון, גם אני שמתי לב לשם הבלתי נגמר של המנה, אבל מי מתווכח עם השף? אחרי שתטעמו, המחמאה שלכם תהיה ארוכה לא פחות. אז תהנו.







 

חומרים להכנה:
המתכון ל-6 מנות:

ק"ג כבד טרי טרי - מאוד חשוב.
חצי ק"ג תירס גרגירים.
2 בצל סגול.
גלידי בצל ירוק.
רוטב טריאקי מוכן.

 

אופן ההכנה:
חותכים את הבצל לרבעים ואופים בתנור כ-5 דקות בחום של 180 מעלות עם מעט שמן זית, מלח, ופלפל.

את גרגירי התירס מבשלים כ-10 דקות ואז טוחנים לקרם חלק. את הכבדים צולים ומקפיצים עם רוטב טריאקי במחבת.

להרכבת המנה: מניחים כף של קרם התירס במרכז הצלחת ופותחים כמו חומוס. במרכז מניחים 5 או 6כבדים מוקפצים, ומעל מפזרים מגלידי הבצל - סגול וירוק .

מנה נהדרת בטעמים!
לשובע!

מתכון לכבדים מסעדת רודריגז כבדים מוקפצים בטריאקי שף מסעדה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד