י"ח אדר ב' התשפ"ד
28.03.2024

מתכון לקציצות דגים שלא טעמתם

מי אמר שדגים אוכלים רק בשבת? מתכון מעולה לקציצות דגים משגעות של עדן פחימה מתוך קבוצת הפייסבוק "אמהות מבשלות כשר" • נסו ותהנו

מתכון לקציצות דגים שלא טעמתם

 

לרוטב:
2 גמבות.
3 פלפלים חריפים.
6-7 עגבניות.
חומוס.
שום.
כוסברה.

מתחילים לטגן את הגמבות והפלפל החריף ואז מוסיפים את השום. מגרדים את העגבניות הטריות
וממשיכים לבשל. מוסיפים חומוס ותבלינים:
2 כפות א. מרק עוף.
1 כף פפריקה.
פלפל.
מלח.

את הכוסברה מפזרים בסוף.

לקציצות:

לטחון טונה, נסיכה ומושט. (אני טחנתי 6 טונה, 3 מושט ו-7 נסיכה).
להוסיף כוסברה, ביצה, מלח, פלפל וכמון.

ליצור קציצות ולבשל ברוטב.

אוכל קציצות דגים אמהות מבשלות כשר עדן פחימה ארוחה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד