חציל בטחינה עם פלפלים • מתכון
מתכון מאות האפשרויות שיש להכין עם חצילים בחרה גילה מוגמי באפשרות קלה, צבעונית, יפה ונראית מאוד טעימה - מוזמנים לנסות בבית
- גילה מוגמי
- כ"ח אדר התשע"ז
גילה מוגמי
חציל הוא אחד המרכיבים החזקים בסלטים. כל כך הרבה אפשרויות, שילובים, רטבים, מבושל או מטוגן - אין סוף אופציות לשימוש בחצילים. המתכון הבא הוא גם יפה, גם טעים ובעיקר - אינו דורש זמן עבודה רב.
לצלות חציל שלם על הגז ולהניח בצד להתקרר מעט.
לאחר מכן לקלף את הקליפה ולחצות את החציל לחצי אבל לא עד הסוף.
לפזר:
שמן זית.
שום כתוש.
טחינה.
לימון.
גמבות חתוכות לקוביות.
פטרוזיליה.
ולהגיש.
בהצלחה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות