י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024

קינוחי כוסות: ג'לי ומוס מנגו

לאוהבי המנגו, הקינוח הזה בדיוק בשבילכם: גם ג'לי מנגו וגם מוס מנגו - יש יותר מנגו מזה? קינוחי כוסות יפים, צבעוניים ומתוקים

קינוחי כוסות: ג'לי ומוס מנגו
לימור פרנקו



החומרים:

לג'לי:

אננס משימורים או טרי חתוך לקוביות.
חצי כוס סוכר.
חצי כוס מחית מנגו קפואה או חצי כוס מנגו טחון.
כוס מיץ מנגו.
15 גרם מסת ג'לטין מוכן.

למוס:

150 ג' מחית מנגו.
100 ג' מיץ מנגו.
2 ביצים.
חצי כוס סוכר.
300 גרם קצפת מוקצפת למרקם יוגורט.

אופן הכנה:

לג'לי:

בקלחת (סיר עם ידית) נניח את קוביות האננס, מחית מנגו, מים וסוכר ונבשל עד שהסוכר נמס. ממש כמה דקות.
נוסיף את מסת הג'לטין ונערבב היטב.
נקרר לטמפרטורת החדר וניצוק לכוסיות.
מקררים להתיצבות.

למוס:

בבן מארי נבשל את הביצים, סוכר, מחית מנגו והמיץ עד להסמכה.
נקרר לטמפרטורת החדר ונקפל לקצפת.
ניצוק מעל הג'לי.
נקרר היטב.

נקשט כיד הדמיון.

בהצלחה
קינוחי כוסות מנגו קינוח מוס מנגו קינוח ג'לי מתכונים

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד