י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024

עוגת שוקולד קפה מדהימה

שפרה אהרונוב, מומחית בתחום הבישול והאפיה, משתפת אותנו בגרסה שלה לעוגת שוקולד קפה שצוברת מחמאות בכל פעם שהיא עולה על שולחן. נסו גם אתם בבית

פרוסת עוגה - גרסה ללא זיגוג חמאת בוטנים
פרוסת עוגה - גרסה ללא זיגוג חמאת בוטנים

 


לחמם תנור מראש 180 מעלות

החומרים לבצק:

2.5 כוסות קמח.
1/2 כוס סוכר.
3/4 כוס שמן.
1 ביצה.
1 סוכר וניל.
לאפות 7-10 דקות.

לשוקולד קפה:

1/2 כוס סוכר.
1/2 כוס שמן.
1/2 כוס קמח.
2 ביצים.
1/4 כפית מלח.
כוס שוקולד צ׳יפס.
כפית ת.וניל.
3 כפות נס קפה.

אופן ההכנה:

שופכת על הבצק ומכניסה לאפיה בחום 180 מעלות למשך 25 דקות בדיוק.

אחרי האפיה -
ממיסה בסיר:

200 גרם שוקולד מריר.
1/2 ריצ׳.
ושופכת מעל העוגה.

לזגג מלמעלה חמאת בוטנים - מי שאוהבת.


הכותבת היא מעצבת בארים יפהפיים ומו"ל חוברות בתחום הבישול והאפיה.

 

בתמונה: עוגה לפי המתכון, בזיגוג חמאת בוטנים



עוגת שוקולד קפה עוגת שוקולד שפרה אהרונוב זיגוג על עוגה מתכונים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד