טארטלטים במילוי ריבה ופירורים
הם קטנים, טעימים, מרשימים וצבעוניים - מתאימים לאירוח מכל סוג, כנשנוש וכהגשה על שולחן עם תופינים ומתוקים. טארטלטים במילוי ריבה ופירורים
- גילה מוגמי
- כ"ו תשרי התשע"ח
גילה מוגמי
הטארטלטים במתכון הבא קנויים. ניתן כמובן לקנות בקלות, או להכין בהכנה עצמית ביתית.
לבצק פירורים:
2 וחצי כוסות קמח.
1 כוס סוכר.
100 גרם מרגרינה.
2 סוכר וניל.
כף תמצית וניל.
3/4 כוס אגוזים גרוסים דק.
חצי כוס שמן.
1 אבקת אפיה.
לערבב היטב עד לקבלת בצק פירורים (יוצא המון. ניתן לאחר מכן לאפות את הבצק ולהקפיא לפעם הבאה)
אופן ההכנה:
לזלף ריבה לתוך הטארטלטים.
לפזר למעלה פירורים.
לאפות בחום 180 כ- 12 דקות.
בהצלחה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות