י"א ניסן התשפ"ד
19.04.2024

טארטלטים במילוי ריבה ופירורים

הם קטנים, טעימים, מרשימים וצבעוניים - מתאימים לאירוח מכל סוג, כנשנוש וכהגשה על שולחן עם תופינים ומתוקים. טארטלטים במילוי ריבה ופירורים

טארטלטים במילוי ריבה ופירורים
גילה מוגמי

 


הטארטלטים במתכון הבא קנויים. ניתן כמובן לקנות בקלות, או להכין בהכנה עצמית ביתית.

לבצק פירורים:

2 וחצי כוסות קמח.
1 כוס סוכר.
100 גרם מרגרינה.
2 סוכר וניל.
כף תמצית וניל.
3/4 כוס אגוזים גרוסים דק.
חצי כוס שמן.
1 אבקת אפיה.

לערבב היטב עד לקבלת בצק פירורים (יוצא המון. ניתן לאחר מכן לאפות את הבצק ולהקפיא לפעם הבאה)

אופן ההכנה:

לזלף ריבה לתוך הטארטלטים.
לפזר למעלה פירורים.
לאפות בחום 180 כ- 12 דקות.

בהצלחה

טארטלט ריבה ופירורים מתכונים אוכל קינוח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד