1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

המתכון שיביא לכם את אותו הטעם בחצי מחיר

כולנו רוצים לאכול טעים - ובכמה שפחות כסף • ה'חזה בקר' הוא הזול שמביא את אותה תוצאה כמו שאר החלקים - ובחצי מחיר • בואו נכין את המתכון
Print כתבה אינפורמטיבית , ט' טבת תשע"ח 27/12/2017 16:24

חזה בקר חזה הבקר. צילום: דויד כרמי



מצרכים:
1-1.5 ק"ג חזה בקר (נתח אחד)
4 כפות חרדל איכותי
2 כפות כוסברה יבשה
3 כפות שום כתוש טרי
1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
1 כף פפריקה מתוקה טחונה
1/2 כוס רוטב סויה כהה
1 כף מלח גס
1 כף פלפל שחור גרוס
2 בצלים גדולים מגורדים

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה לתערובת אחידה. מורחים היטב את הנתח במשרה, מכניסים לשקית צלייה (קוקי) למקרר למשך לילה.

מכניסים את שקית הקוקי (בתבנית אפיה) לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות – למשך כ 4שעות. הנתח יוצא רך, עסיסי ועשיר בטעם. תוספת מומלצת: פירה או אורז לבן.

את המתכון של 'חזה הבקר' מכין לנו השף אשר גל.

המתכון בכתב ידו של השף





אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם



הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.